Ja, v bistvu sva se na terminalu z enim odprtim McDonald'som svaljkala. Mislim, da celo voucherjev za obrok nisva dobila, ker ni bilo na letališču nobenega predstavnika firme...
Posted 23 February 2019 - 05:00 PM
Posted 23 February 2019 - 05:41 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 23 February 2019 - 05:46 PM
Posted 23 February 2019 - 05:56 PM
Jaz sem šla iz Benetk v BCN z Ryanairom.
O bog, k da še nisem nikol letela. Sploh nisem kliknila Marco Polo, samo Treviso... Hvala
Posted 25 February 2019 - 09:07 AM
Mislim, da ima Ryanair povezavo na Girono, tko da bodi pripravljena na svaljkanje z busom še z letališča do mesta.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 February 2019 - 09:15 AM
No, to je pa dejansko ful dobra novica! Girona. Idealno.
Posted 25 February 2019 - 11:25 AM
Ne vem, o čem ve to, skratka iz Benetk Marco Polo ima Ryanair direkten let v Barcelono, dobiš povratne lete pod 100 €
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 25 February 2019 - 11:34 AM
Nisem pogledala lokacije letališča, priznam. Špela...?
Matilda ja, sem gledala cene, ful fino. Sem videla na tvojem IG, kako je bilo v tehniškem muzeju? A se ti da napisat v temo o Avstriji?
Posted 25 February 2019 - 11:51 AM
Je res, da sem bila tm pred desetimi leti, ups. Cca. 20 km je do centra Barce pol.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 25 February 2019 - 01:54 PM
Posted 02 April 2019 - 12:58 PM
SOS
a ima ryanair še to opcijo, da 24 ur po rezervaciji spremeniš podatke leta? zafrknila se,m pri bookiranju in napačen datum navedla za povratek
Edit: DA SE
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 April 2019 - 06:33 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 April 2019 - 06:48 PM
Če karta zahteva online check in, potem moraš to naredit nekaj dni pred poletom, drugače pa prideš na šaltar in to je to.
Jaz sem vedno na letališču 2h prej, ampak je pomoje za Trst dovolj 1,5h.
Posted 05 April 2019 - 08:13 AM
kje pa vidiš kaj karta zahteva?
In ali karte natisneš ali prineseš samo aplikacijo?
Sorry, res začetniška vprašanja, ampak jaz nikoli ne letim z avionom, zato prosim malo potrpljenja z mano
Put A Kilt On It!
Posted 05 April 2019 - 08:16 AM
Bill Bullard
Posted 05 April 2019 - 08:17 AM
Pa saj - a nisi dobila emaila ob nakupu, kjer je vse to napisano? Drugace se pa od letalske sluzbe do letalske sluzbe (in potem se glede dolzine letov oz. destinacije) lahko te stvari malo razlikujejo, zato je najbolje, da pogledas na FAQ na njihovi spletni strani.
Posted 05 April 2019 - 08:18 AM
hvala vam! bom pogledala
Put A Kilt On It!
Posted 05 April 2019 - 08:41 AM
Če imaš Ryaair boš nekaj dni prej lahko čekirala karte, za nazaj pa najbrž ne, ker imajo neko novo butasto politiko, da lahko karte čekiraš samo 24+ ur prej. Zato si za nazaj sprintaj tisti potrditveni mail ko imaš št leta in te zadeve in pol nazaj grede greš na šalter in boš dobila karto.
Lahko pa si naložiš aplikacijo na telefon in imaš potem vse tam, pa tut online check in lahko nardiš.
Posted 05 April 2019 - 09:01 AM
Naloži app in imej karte na telefonu, ja!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 April 2019 - 09:24 AM
S katero letalsko družbo že letite?
Ne glede s kom letite, ti svetujem da narediš online check-in. Če imate čekirano prtljago, potem jo na letališču samo oddate na okencu letalske družbe označenem z "Baggage Drop".
Verjetno bo za pot tja lažje, če imate vsi trije sprintane karte - da ima vsak svojo karto v rokah, ko greste na letalo. Če ne gre naredit online check-ina za povratek že zdaj, pa je res najboljša opcija, da si naložiš aplikacijo letalske družbe in nanjo naložiš karte, ki jih potem pokažeš na vseh točkah kjer preglejujejo karte. Odsvetujem shranjevanje .pdf dokumenta namenjenega printanju na telefon, ker jim te kode velikokrat ne delajo na skenerjih. Raje uporabi aplikacijo in shrani online kodo na telefon.
Glede na to, da ne letite pogosto, bi ti tudi svetovala, da krenete od doma cc. pol ure prej, da ob morebitnih nevšečnostih na cesti ne bo panike na letališču.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users