Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#421 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4250 posts

Posted 26 December 2005 - 09:58 PM

Za mene je že enka preveč groba.... ermm.gif
  • 0

#422 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 26 December 2005 - 10:25 PM

Ja, 1. in 2. sem že gledala. Prvi me je navdušil, zato sem itk tkoj letela downloadat dvojko, pa mi je še boljši. Sam ne bi rekla, da je grozljivka, bl kriminalka. Zgodbe pa rajš ne govorim (ena je sprašvala), bi uničla filing pri gledanju. No, v filmu je dost mesarskih zadev, sam meni je bil najbl brrr uni prizor z luknjo polno narkič igel in dogajanjem za tem. blink.gif
  • 0

#423 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4250 posts

Posted 26 December 2005 - 10:28 PM

QUOTE(Estera)
No, v filmu je dost mesarskih zadev, sam meni je bil najbl brrr uni prizor z luknjo polno narkič igel in dogajanjem za tem. blink.gif

To je v dvojki? Jaz sem že prizore iz enke izbrisala iz spomina, ker kar je preveč je pa preveč biggrin.gif Se pa strinjam, da je to triler oz kriminalka in ne grozljivka, ker ni nič nenavadnega...pač ljudje se soočajo s svojimi strahovi...
  • 0

#424 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 December 2005 - 11:04 AM

QUOTE(bellini)
QUOTE(Estera)
No, v filmu je dost mesarskih zadev, sam meni je bil najbl brrr uni prizor z luknjo polno narkič igel in dogajanjem za tem. blink.gif

To je v dvojki? Jaz sem že prizore iz enke izbrisala iz spomina, ker kar je preveč je pa preveč biggrin.gif Se pa strinjam, da je to triler oz kriminalka in ne grozljivka, ker ni nič nenavadnega...pač ljudje se soočajo s svojimi strahovi...

sj v grozljivkah ni mus da je kej nenavdnga!!! biggrin.gif
jojjojojojojojo komi čakam das se zloudaaaaa
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#425 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4250 posts

Posted 27 December 2005 - 12:15 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(bellini)
QUOTE(Estera)

sj v grozljivkah ni mus da je kej nenavdnga!!! biggrin.gif
jojjojojojojojo komi čakam das se zloudaaaaa

Ja no v zdajšnih kaj jih delajo...se gre pri grozljivkah,da ti na psiho vdarijo...no ne znam razložit -> ne gre se toliko za pokole pa rezanje, krvave prizore kot pa na neke duhove, nadnaravne moči itd.
  • 0

#426 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 27 December 2005 - 12:31 PM

čeprav, če tk koga vprašaš...mu je grozljivka že, če enmu npr. roko z motorko odrežejo in je čist bogi, pa noče gledat. Vsak ma svoje meje-kaj mu je scary in kaj ne. Jst sem fan grozljivk, pa mam mal večji prag glede te ocene. Najrajš mam nadnaravne stvari-me najbolj ganejo. Ampk Saw je vseeno super! biggrin.gif
  • 0

#427 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 December 2005 - 01:51 PM

Jaz imam neverjetno nizek prag kar se grozljivk tiče ... sploh jih ne morem gledat, do sedaj sem samo eno (House On Haunted Hill) pogledala do konca. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#428 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 27 December 2005 - 02:20 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jaz imam neverjetno nizek prag kar se grozljivk tiče ... sploh jih ne morem gledat biggrin.gif
Jaz tudi. Večina se mi jih tak zdi brezveznih - kakšne takšne ko kri samo šprica, pa glave letijo po luftu. Brezveze. Mam raje druge zvrsti. biggrin.gif
  • 0

#429 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 27 December 2005 - 02:22 PM

Mene pa včasih prime, da bi pogledala kakšno grozljivko. Ampak tega nikoli ne uresničim. smile.gif Drugače pa seveda prisegam na dobre komedije.
  • 0
IPB Image

#430 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4250 posts

Posted 27 December 2005 - 02:30 PM

QUOTE(callista)
Drugače pa seveda prisegam na dobre komedije.

Ki jih skorajda ni več....vse so po istem kopitu narejene in nasploh kr nekaj skupaj zmetano sad.gif
  • 0

#431 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 27 December 2005 - 02:37 PM

No ko smo ravno pri komedijah: ena ful dobra, malce starejšega datuma je Some like it hot z Marilyn Monroe, Tonyem Curtisom in Jackom Lemmonom. biggrin.gif
Pa nemška komedija, ob kateri sem se res nasmejala, čeprav je v bistvu butasta: Schuh des Manitu.
  • 0

#432 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4250 posts

Posted 27 December 2005 - 02:40 PM

QUOTE(Kalypso)
No ko smo ravno pri komedijah: ena ful dobra, malce starejšega datuma je Some like it hot z Marilyn Monroe, Tonyem Curtisom in Jackom Lemmonom. biggrin.gif

Jap to pa se strinjam...samo to je klasika..vse kaj je pa zdaj narejeno je pa drek wink.gif
  • 0

#433 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts

Posted 27 December 2005 - 02:43 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(callista)
Drugače pa seveda prisegam na dobre komedije.

Ki jih skorajda ni več....vse so po istem kopitu narejene in nasploh kr nekaj skupaj zmetano sad.gif

Ja, na žalost je to res. Pa itak zadnje čase gledam tko mal filme...Ne vem, katerega sem nazadnje gledala. Ne, v bistvu vem: Božička smo gledal na božični večer. biggrin.gif
  • 0
IPB Image

#434 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 27 December 2005 - 03:33 PM

Ko smo že pri komedijah in božičnem času. A ste lani gledale Bad santa? biggrin.gif
  • 0

#435 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts

Posted 27 December 2005 - 04:48 PM

Ja, mislm da sm ga gledala ja. Pa še enga sm se spomnila, ki paše v ta čas: Grinch. Sm ga gledala pred leti v kinu. Bi ga blo fajn še enkrat pogledat.
  • 0
IPB Image

#436 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 December 2005 - 05:10 PM

QUOTE(DiLeMa)
Jaz imam neverjetno nizek prag kar se grozljivk tiče ... sploh jih ne morem gledat, do sedaj sem samo eno (House On Haunted Hill) pogledala do konca. biggrin.gif

ufffff.jz bi pa sam to!!! pa trilrje pa grozljivkeeeeeeeeeee

jenna-a maš ti že saw 2?
pa zanima me še,če si si ti ogledala lost sezono 2 že celo,k jz najdm sam prvih 9 delov od 2 sezone!!!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#437 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 27 December 2005 - 06:49 PM

Bad santa pa je meni kar nekaj. Ful bedn film.
Grinch pa tipični jimcarryevski film. Ampak ga je fajn pogledat v tem času. biggrin.gif
  • 0

#438 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts

Posted 27 December 2005 - 10:32 PM

Meni je bil pa Grinch tolk bad...da ga nisem zmogla pogledat do konca biggrin.gif
  • 0

#439 sunny

sunny

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts

Posted 27 December 2005 - 10:38 PM

zdaj v zadnjem času sem gledla res dosti filmov smile.gif pa sta mi bla najbolj všeč IN HER SHOES pa FILM ZA ŽENSKE (v češčini) smile.gif najrajši gledam romantične komedije (sem pa gledla satanov klan, pa ga ne bi šla še enkrat) : )
  • 0

#440 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2005 - 11:24 AM

Poulični ples :!:
  • 0
Viens, reste ici!

0 user(s) are reading this topic