Jump to content

Photo

Študentski boni

• Please log in to reply
512 replies to this topic

#421 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18598 posts

Posted 20 April 2012 - 09:27 PM

¸Zgoraj mislim da je že skos isto. Tko, prijetno, češnjev les, pa krušna peč. Mogoče malo natlačeno, ampak ne preveč. Spodaj še nisem bila, sploh nisem vedela, da je tut. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#422 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 May 2012 - 01:49 PM

Posted Image

Toplo priporočam CoffeeZait na Trubarjevi 31.

Bon stane 1,67eur, je pa to čisto mala kavarnica, ki v bistvu ponuja zajtrke/malice. Torej zajtk na bon. :)
Danes sem bila tam, imajo mislim da samo 4 menije, ampak za malico/zajtrk za mene odlično.

Jaz sem vzela "meni trubadur", dobiš pa topel napitek (torej čaj (imajo CHA čaje), belo kavo, kavo z mlekom..), 1dcl stisnjenega pomarančnega soka, francoski rogljiček z marmelado in veliko posodico jogurta z svežim narezanim sadjem (jagode, kivi, jabolko, melona) in kosmiči (ovseni + koruzni) ter rozinami. Vse je izredno okusno, kvalitetno, za neko malico meni osebno popolno.

Prijateljica pa je vzela nek drug meni in je dobila topel napitek, sendvič (ogromno vrst jih je, ona je jedla s pršutom) in sladico (spet, več vrst tortic).

Midve sva sedeli zunaj, zdaj je super ko je sonce in lepo na Trubarjevi je meni super. Drugače pa lahko sediš tudi notri, ampak ne vem kako zgleda, ker še nisem bila.

Vglavnem, zelo priporočam. :)
  • 0
Viens, reste ici!

#423 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 May 2012 - 01:54 PM

To ima pa zgleda novo ime, včasih je bil to Trubadur. Sem tudi jaz že pohvalila. :yes: Meni je tudi super.
  • 0

#424 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 May 2012 - 02:00 PM

Jaz pa sploh nisem vedela za to. Sicer mi je malo daleč, ampak za tu pa tam mi je pa res super. :)
  • 0
Viens, reste ici!

#425 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 18 May 2012 - 03:54 PM

Jaz sicer še nisem koristila bona tam, sem pa šla s kolegico in deluje mamljivo. :)

Danes sem bila prvič v Mirje in mi ni bilo všeč, ne grem več. Za doplačilo 3,37€ sem dobila glavno jed, solato in jabolko.
Glavna jed mi je bila sicer OK (puranov zrezek v smetanovi omaki + priloga), ampak se nisem najedla, solata je bila zanič. Meni je to kr nekaj, da so v
marsikateri restavraciji tako škrti s študentsko ponudbo. Za bon, ki je skoraj 3,5€ pričakujem juho, glavno jed, solato in sladico, nič manj.

Precej boljša za podobno doplačilo je Emonska klet, je pa odvisno od menija, ni npr. povsod juha.

Joe Penas :wub: sem bila šele enkrat, ampak bom zagotovo še šla. Vse mi je bilo ful dobro, od juhe, burrita, zelenjavne priloge do sladice.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#426 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 19 May 2012 - 02:36 PM

Jaz sem bila ene 4x v CoffeeZait-u in je bilo zmeri odlično, pa prijazno si postrežen! Bon se mi zdi tudi dosti ugoden, glede na to, da je njegova cena nižja kot npr. sam kakav ali kaj podobnega..

noče mi odebeljeno stran dat... :E
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#427 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 22 May 2012 - 12:00 PM

Državni zbor je v petek, 11. 5. 2012, sprejel Zakon za uravnoteženje javnih financ, s katerim se spreminja tudi Zakon o subvencioniranju študentske prehrane. Kot posledica sprejetja zakona se v Sistemu subvencionirane študentske prehrane obetata dve novosti, ki bosta vstopili v veljavo dan po objavi v Uradnem listu RS. Ker je Sindikat policistov Slovenije vložil pobudo za razpis zakonodajnega referenduma, ni znan točen datum izida Uradnega lista RS, v katerem bo objavljen tudi omenjeni zakon. Zato vas naprošamo, da spremljate sporočila na spletni strani www.studentska-prehrana.si, kjer vas bomo o vsem sproti obveščali.
Novosti:
1. Subvencionirana študentska prehrana se lahko nudi le med 8.00 in 20.00 uro.

2. Upravičenci nimajo pravice do subvencioniranega obroka med 15. julijem in 15. avgustom.

Študentska organizacija Slovenije
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#428 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 May 2012 - 07:13 PM

Ja. Edino pravilno.
  • 0
Viens, reste ici!

#429 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 May 2012 - 07:37 PM

Jaz se pa s tem ne strinjam, celo leto bi morali biti boni.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#430 _vrtnca_

_vrtnca_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1372 posts

Posted 22 May 2012 - 07:42 PM

Kolikor spremljam mnenja kolegov, je bolj moteče to, da jih ni po 20. uri.
  • 0
Earth provides enough to satisfy every man's need, but not every man's greed.

Mahatma Gandhi

#431 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 May 2012 - 07:48 PM

Ja, to tudi; pač do takrat ko je odprta restavracija, naj bodo boni; ne štekam zakaj te restrikcije.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#432 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 22 May 2012 - 07:55 PM

Že zdaj nimajo vse restavracije bonov do konca delovnega časa. Meni je tud to bedno, zvečer kdaj paše še kaj pojest al pa Ana, tako kot smo šle me zadnjič- nekaj spit pa zraven še kaj prigriznit.
Tisti mesec pa bonov ne bom pogrešala, že zdaj bolj malo jem na bone.
  • 0

#433 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 May 2012 - 08:06 PM

Meni pa je to edino pravilno.
Boni so namenjeni predvsem študentskim kosilo, torej da študent poje vsaj enkrat na dan nekaj toplega. Iz tega pa se je razvilo to, da vsi pijanci zvečer koristijo bone, da jejo burek, kebap in ne vem kaj še. To se mi pač ne zdi prav, ker samo totalno podpiranje za brez veze.
Itak pa sem jaz mnenja, da bi se morali boni popolnoma ukiniti.
  • 0
Viens, reste ici!

#434 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 22 May 2012 - 08:07 PM

Itak pa sem jaz mnenja, da bi se morali boni popolnoma ukiniti.

A ti to resno? :huh:
  • 0

#435 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 May 2012 - 08:09 PM

Ja. Saj ne rečem da jih jaz ne koristim z veseljem, ampak lepo vas prosim. Toliko ugodnosti kot jih imamo študenti v Sloveniji, jih nimajo nikjer v Evropi.

Dodala bi še to, da najbrž to niti ni dobra ideja, ker ogromno restavracij živi na račun bonov in bi posledično propadle. Ne vem, mogoče bi bile boljše pač študentske menze, kjer bi bili poceni obroki.
  • 0
Viens, reste ici!

#436 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 May 2012 - 08:16 PM

Zakaj pa ne bi enkrat za spremembo bili BOLJŠI od vseh ostalih? Ne vem, zakaj se morajo vedno spremembe izvajati na slabše.
  • 1
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#437 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 May 2012 - 08:18 PM

Meni se ne zdi boljše, ..
  • 0
Viens, reste ici!

#438 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 May 2012 - 08:28 PM

Ne zdi se ti boljše, da imajo študentje možnost subvencioniranega toplega obroka, obenem pa v enem od prejšnjih postov trdiš, da nikjer v Evropi nimajo študentje toliko ugodnosti? Jaz besedo ugodnost razumem kot nekaj dobrega in ima zame pozitiven prizvok, torej ne more biti slabo.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#439 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 May 2012 - 08:30 PM

Študentje naj imajo možnost toplega obroka, ampak v študentskih menzah. Torej ne da ima kr vsaka kebabčarna bon.
  • 0
Viens, reste ici!

#440 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 22 May 2012 - 08:32 PM

Ana nimamo vsi enakih finančnih situacij...
  • 1

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users