QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 9. 2008 - 20:16)

Ja to zdaj vsi, ki ne simpatizirajo z levico, gonijo v nedogled in pričakujejo skoraj že zdaj po dnevu volitev domala čudeže. Vse, kar ne bo čudežno popolno, bo pa že zanič. Težko bo v parih mesecih spremeniti Slovenijo iz skorajda policijske države v demokratično, jo potegnit iz vsega sranja, ker ga ni malo.

LOL, kaj pa je kradel?

Fluffy, sranje je bilo že prej, še preden je bil Janša na oblasti - in tako kot Pahor (najverjetneje) ne bo mogel narediti čudežev v kratkem času, jih tudi Janša ni mogel narediti (s takim načinom vladanja, ko so s**** po njem vse počez s pomankljivimi argumenti, tudi ni lahko vladati najbrž).
In čemu tolikšno zvesto poudarjanje levice, desnice? Kolikor vem, je Janša bolj na sredini niti ni veren ne konservativen. Sicer pa sama recimo sem zaprisežena ateistka, vendar pa mi najbrž zato ni treba zganjati nestrpnosti do vernih, kaj? Ker niso nujno vsi verni pedofili, svetohlinski, sprevrženci itd. Sicer pa so bile določene poteze dobre; primer je regionalni razvoj, da se ne bi ves denas stekal v Ljubljano in bi tudi obrobne pokrajine, sploh Koroška in Prekmurje, dobile enakovredno možnost za razvoj, gradnjo itd. . Tudi gospodarstvo v tem času ni nazadovalo, čudežev pa v tem času ni bilo mogoče pričakovati. Davki bodo vselej, z Janšem ali ne. Pripisovali so mu ogromno stvari, za katere je ni dokazov ali pa je del zarote.
Mislim, da del demokracije je tudi to, da sprejemaš drugačne oz, drugače misleče; torej da sprejamš vse: geje, Rome, pa tudi zveste verne tudi če sam nisi.
No, se bom umaknila iz debate, ker itak ne bomo prišli nikamor. Ni mi do kregarij, še najmanj političnih.