Hrvaška
Posted 06 June 2016 - 11:50 AM
Pa apartma ob morju, zakon! Lahko daš kakšen link?
Posted 06 June 2016 - 12:10 PM
Sem ti poslala na ZS.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 06 June 2016 - 12:12 PM
Moja starša že leta hodita v Tučepe in sta full navdušena. K eni teti, ki ima hišo ob morju. Vila Ines se mi zdi.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 02 July 2016 - 11:51 PM
Kako smo si razlicni. Jaz pa najbolj uzivam v svoji mini, stari prikolici. Ni nic posebnega, ampak jaz sem v svojem campu v Novigradu res srecna.
+1
Tudi meni je Novigrad všeč; slikovit kraj, ravno prav živahen za moj okus, se rada vračam (obiskujemo ga pred sezono in po njej). Letos smo sicer stanovali drugje, a smo hodili v Novigrad na tržnico, na sladoled. S kolesom se rada zapeljem do samotnega lokalčka na robu mesta, kjer si v miru privoščim pivo&morje. ❤ 🙃
Letos so en večer na mestni plaži zažigali neki rockerji, ki jim je oder zalila plima, dostop do piva samo po vodi. : )) Kako so imeli urejeno elektriko mi ni uspelo ugotoviti, moja mama je strela, moj fotr je grom. : )
Posted 04 July 2016 - 03:45 PM
Posted 04 July 2016 - 03:50 PM
Hvala! Lepo je opremljeno in krasen razgled.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 July 2016 - 02:02 PM
Nekaj foto utrinkov iz zgodnjepoletnega Novigrada:
Po močnejšem nalivu vidna ostra meja med reko Mirno (v ospredju) in morsko vodo (v ozadju)
Ulična umetnost : )
Razglednica : )
Plavajoči koncert na mestnem kopališču, dostop do piva samo po vodi : D
Posted 27 July 2016 - 07:27 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 28 July 2016 - 07:56 AM
Ja, sence ni.
Posted 28 July 2016 - 08:25 PM
Posted 31 July 2016 - 03:21 PM
Midva bi šla konec avgusta za en podaljšan vikend na morje in ker se za 3 noči ne splača voziti več kot 2 uri, se odločam med Rabcem, Rovinjem in Krkom/Baško. Ker sem do zdaj hodila bolj v Dalmacijo, kar se hrvaške obale tiče, mi ti kraji bolj severno niso preveč poznani. Najpomembnejše so nama plaže (zato je tudi Opatija odpadla), ki mora biti tudi precej blizu apartmaja - senca ni pogoj, ne maram pa skal. Ima kdo kakšen predlog oz. lahko primerja izbor?
― V. Van Gogh
Posted 31 July 2016 - 07:40 PM
V Rabcu so pa tudi taksni lepi prodnati zalivcki, kak je pa z guzvo, pa ne vem, ker nisem bila v sezoni.
Rovinj pa tud ful hvalijo vsi.
Posted 31 July 2016 - 08:13 PM
Za Baško (v bistvu cel Krk) sem slišala, da zna bit še takrat gužva. To naju ful moti, zato raje izbereva manj obljudene kraje pa še to ne v sezoni. Pomoje bova šla kar v Rabac, sem našla par lepih apartmajev blizu morja (npr. ta).
V Sv. Marini sva bila predlani sept. par dni in je bilo lepo, ampak sva imela samo 2 dni lepega vremena, da sva se sploh lahko kopala.
Haha, ne vem zakaj je sploh treba vpisovat datume, ker je v urniku razvidno, da je za ta termin cena enkrat višja. 100 € za eno nočitev tukaj pa res ne dam.
― V. Van Gogh
Posted 07 August 2016 - 08:28 PM
Letos sva bila v kampu Vala na Pelješcu blizu Orebiča.
Tole je bil pogled s parcele, ki je bila noro senčna in je bilo izredno prijetno na njej. Plaža je bila prodnata in voda dovolj hitro globoka, edino preveč nagužvana. Midva sva hodila nanjo od recimo 9ih, pol 10ih do pol 12ih, 12ih in takrat še ni bilo tako hudo.
Šla sva tudi enkrat s trajektom na Korčulo in prevozila celo, zato, da sva videla, če bi si želela enkrat na dopust tja in sva videla, da ni šans, je čisto brezvezna. Potem sva šla pa samo en večer z manjšo ladjico v mesto Korčula, kar pa priporočam, ker je lepo mesto.
Posted 07 August 2016 - 08:41 PM
jaz sem bila tud na Korčuli pred 15 leti :-) :-) in mi je bil super dopust, čeprav res nismo imeli kakšne lepe plaže. Mesto Korčula je pa ful lepo, se strinjam!
Posted 07 August 2016 - 08:59 PM
Ja, sva se kar navozila .
Takole nekako pa izgleda najin stil taborjenja, Imava ponavadi kar veliko opreme s seboj, pa zadost velik šotor, notri turbo maksimus, pa visečo mrečo in tko . Pa zraven naju ni šla nobena potka, sva imela eno privatno za najino parcelo, tako da ni bilo nedobrodošlih pogledov
.
Posted 08 August 2016 - 06:42 PM
jaz sem bila tud na Korčuli pred 15 leti :-) :-) in mi je bil super dopust, čeprav res nismo imeli kakšne lepe plaže. Mesto Korčula je pa ful lepo, se strinjam!
Jaz sem bila na Korčuli 10 let nazaj in lahko potrdim, da res ni lepih plaž. Ta dopust imam v spominu kot najslabšega, res mi ni bilo všeč.
― V. Van Gogh
Posted 08 August 2016 - 07:00 PM
Posted 08 August 2016 - 07:07 PM
To pa je dobro vedeti. Jaz sem pa vedno mislila, kot da je Korčula waw.
Kateri od otokov pa so vam bili všeč? Za v prihodnosti sem razmišljala o Lošinju, Cresu, Visu, Hvaru, Braču. Nisem bila še na nobenem.
Posted 08 August 2016 - 07:31 PM
Rabac je lusten, sem bila dvakrat.Mislim da je Jina sprasevala.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users