Podgana, a to samo na spletu ali tut v trgovini?

Akcije!
Posted 27 December 2012 - 12:55 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 December 2012 - 04:19 PM
Tudi v trgovini.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 December 2012 - 04:24 PM
Super. Grem zdaj počekirat.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 27 December 2012 - 04:51 PM
Za novo leto grem v Budimpešto. Upam, da najdem kaj v Mangu, na strani sem našla ene 10 stvari, ki bi jih imela
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 December 2012 - 08:28 PM
Pa imajo v Mangu v LJ dobro izbiro? Sem gledala na njihovi strani in mi je kar nekaj stvari všeč. Preko neta pa ne bi naročala, ker bi rada probala, pa še poštnina je. A se splača počakat še do 7.1. ali kdaj se začnejo uradno razprodaje, še dodatno znižajo? Ali je takrat že vse izropano?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 29 December 2012 - 09:31 PM
Jaz v Mango trgovini nikoli nič ne dobim, absolutno nič. Vedno naročam.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 December 2012 - 09:39 PM
Jaz tudi. Redko imajo stvari, ki si jih zamislim. Meni se zdi že zdaj zelo ugodno pa stvari kar hitro grejo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 December 2012 - 10:05 PM
Ja, saj je ugodno, ful stvari je za polovico znižanih. Samo nekatere stvari vseeno raje v živo vidim in probam. Moram si kupit obleko, te pa res ne bi na pamet kupovala, pri puloverjih in topih ni take panike. Poštnina je pa 12 €?
Posted 29 December 2012 - 10:07 PM
Za Slo ja.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 December 2012 - 10:12 PM
Uf, dragi so.
Posted 29 December 2012 - 10:34 PM
Jaz sem bila v trgovini 2 dni nazaj, vse je bilo 50 % znižano, in vse je isto kot na netu, le da je potrebno malo pobrskat. Recimo plašče
nimajo vse na istem mestu, ampak na 5 različnih delih trgovine. Preko neta si pa tudi jaz ne upam naročat, ker imam od Manga full stvari,
pa so nekatere XS, spet druge S ali celo M.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 29 December 2012 - 10:37 PM
Si mogoče videla, če imajo kaj pametne izbire oblek?
Posted 29 December 2012 - 10:41 PM
Nisem, ne, ker sem iskala samo prehoden plašč. Pa sem samo to gledala.
Je bila precej gužva, ko sem šla, tako da sem komaj čakala,
da grem ven iz trgovine.
Posted 29 December 2012 - 10:47 PM
Marmelada, jaz sem bila včeraj zvečer tam okrog 19h, nas je bilo ene 10 v trgovini Oblek imajo pa kar precej, ko prideš not takoj levo ob steni visijo. Pa tudi naokrog po trgovini.
Kinky - v Sisleyu sem videla ful lepe prehodne jakne, jojojoj. Tam je pa 30% off.
Posted 29 December 2012 - 11:01 PM
Hvala, Frida. Sem potem vzela v Mangu en plašč, prehodni.
Posted 30 December 2012 - 01:30 AM
Hvala Frida. Upam, da mi čimprej uspe it, mogoče mi jutri zlaufa it na hitro pogledat.
Posted 30 December 2012 - 02:49 AM
Jaz sem bila v trgovini 2 dni nazaj, vse je bilo 50 % znižano, in vse je isto kot na netu, le da je potrebno malo pobrskat.
No way, v 5 % se zgodi, da imajo stvar dejansko pri nas v trgovini (pogleda se lahko pod Item locator, ki pa med razprodajami ne deluje ).
Drugače pa jaz ne bi upala naročat, ker imajo ful čudne št., nekatere stvari so res ekstremno majhne. Pri nas pa tudi nikoli nič ne dobim, odkar je samo v Diamantu, pač kupim v tujini, so 100 % boljše trgovine.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 December 2012 - 09:48 AM
A res? No, potem se pa opravičujem za zavajanje. Mogoče sem le jaz imela srečo, da sem vse dobila v trgovini (vedno najprej na netu pogledam).
Posted 30 December 2012 - 10:56 PM
Sem šla danes v BTC, ampak je Mango ob nedeljah zaprt, nisem vedela. Na BTC strani sem po napisanem razumela, kot da je vse odprto tudi ob nedeljah. Sem potem kupila v Zari eno obleko z volno, ki je bila znižana s 70 na 40 €.
Posted 31 January 2013 - 02:21 PM
OASIS - samo danes brezplačna poštnina
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users