Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#421 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27347 posts

Posted 04 May 2008 - 03:07 PM

Sm ga mela tud jaz pa res ful fleke pušča, od začetka manj pol pa vedno bolj.
  • 0

#422 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 04 May 2008 - 03:09 PM

MEni pa do sedaj še noben ni pušča flekov, nevem možno da zato ker se rekdokdaj zelo spotim. Imela sem pa ene 2 od Nivee, od Rexone za občutljivo kožo sedaj pa imam Vichy za depilirano kožo in pa od Lavere basic smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#423 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 05 May 2008 - 10:29 AM

jaz sme se odločila da preneham deodorante uporabljat ampak samo sprej za obleko....pod pazduho....načeloma ne švicam ravno in samo berem še kako so škodljivi teli doeodoranti..sad.gif
  • 0

#424 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 05 May 2008 - 11:40 AM

Pokica, pa začni uporabljat deodorante naravne kozmetike. Vsi pa tud niso škodljivi.
  • 0

#425 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 05 May 2008 - 02:06 PM

Jaz pa prisegam na deo kristal. Definitivno drži ves dan, ne draži kože in ne pušča flekov na oblačilih.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#426 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 May 2008 - 03:44 PM

Moj oči tudi ta kristal uporablja in ne smrdi laugh.gif .
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#427 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 05 May 2008 - 04:09 PM

hojla! hvala vsem za nasvete in informacije; sem se odlocila, da poskusim z deo kristalom v spreju pa bomo videli, kaj bo smile.gif

Sem pa brala ene stare prispevke na forumu, ko je Nadi pisala, da naj bi proti flekom na majckah pomagalo tudi, ce jih pred pranjem namocis v razredcenem kisu.

Katere praske pa sicer uporabljate? Sama imam Ariel (tekoc in v prahu), ki mi je sicer super, ampak teh flekov pac ne odstrani. Za obcutljivo perilo pa Woolite.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 05 May 2008 - 04:12 PM

QUOTE(Errol @ 5. 5. 2008 - 15:06) View Post

Jaz pa prisegam na deo kristal. Definitivno drži ves dan, ne draži kože in ne pušča flekov na oblačilih.

Tudi moja mama uporablja deo kristal. Sama sem ga tudi, ampak sem ugotovila, da mi - predvsem poleti - ne zadostuje in da se vseeno pojavi rahlo neprijeten vonj. ermm.gif
  • 0

#429 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16987 posts

Posted 08 May 2008 - 05:36 PM

Danes sem kupla Rexona crystal clear z white mark protection. Upam da res ne bo puščal sledi in da bo dobro držal.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#430 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 13 May 2008 - 01:16 PM

Deo kristal (Bionsen) me je navdusil. Nobenega neprijetnega vonja vec, flekov na oblacilih zaenkrat tudi ni videti, ceprav se ti pokazajo sele s casom. Sedaj mi je samo zal za vsa leta, ki sem ji prebila s klasicnimi deodoranti pod pazduho. biggrin.gif
  • 0

#431 sara28

sara28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 19 May 2008 - 04:45 PM

Uporabljala sem dosti teh deodorantov; od Nivee -Pure, Fresh...vendar Nivea je zame vse skupaj
en šmoren bila. Vonj je ok, vendar učinek pa ni bil ne vem kaj.
Potem sem tudi od Fa poskusila, vendar še slabše kot Nivea.

Zdaj, ko sem se pa spustila v preučevanje sestavin, pa sem oboje prekinila. Vem, da so vsi
deodoranti za pazduho v bistvu strup -škodljivi, a če želim, da ne zaudarjam, sem si pred parimi
meseci nabavila Neutro Roberts -Pure Fresh in moram reči, da je fantastičen in učinkovit.
Ne draži mi kože, tudi po britju ne, vonj je krasen (se ne popači tekom potenja) in mi ni žal, da
sem ga kupila wink.gif

• 0

#432 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 19 May 2008 - 08:27 PM

js sm dobila lišaje po neutro robertsu, ki so izginli, ko sem ga nehala uporabljat. je pa res , da dobro prepreči neprijeten vonj. žal mi je za lišaje, ker je bil eden boljših tozadevno.
od dans sm na zeleni rexoni, je pa to že ene tretji deodorant v parih tednih huh.gif par dni je vse ok, pol pa spet here we go again.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#433 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 19 May 2008 - 08:37 PM

Jst tud zdej že en lep čas uporabljam Neutro roberts powder fresh roll on in mi je super. Res lepo diši, dobro prepreči neprijeten vonj, meni na srečo ne draži kože. Pa še ful malo se ga porabi,tako da ga maš res za dolgo časa.

Bi pa vseeno mogoče poskusila kaj novega, sam kaj, ko ne vem, katerega. hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#434 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16987 posts

Posted 19 May 2008 - 09:11 PM

Tale Rexona crystal clear mi ni nič všeč. Madežev resda do zdaj ni puščal, drži pa zelo slabo. Od deodoranta pričakujem, da bo kljub kakršnim koli športnim naporom ali stresnim situacijam preprečeval neprijeten vonj. Ta te naloge vsekakor ne izpolnjuje.
Tako imam v kopalnici že cel kup deotov, ki mi ne ustrezajo in jih nato podturim mami ali pa jih porabim tako med vikendi, ko se samo prestavljam okoli po hiši.
Mislim, da bom prešaltala nazaj na Nutro Roberts powder fresh, pa še ravno je nižan v Šparu, sem danes gledla reklamo.

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#435 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 28 May 2008 - 04:08 PM

zdej mam od rexona nevtralnega,sam bom mogla mal bolj močnega zdej za polet,do zdej je biu tale čist kul,ker se nič ne potim.
lp
  • 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#436 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 28 May 2008 - 04:27 PM

Meni se je pa pri uporabi deodoranta v kristalu zacelo dogajati, da mi koza pod pazduho cisto nic ne smrdi, na obleki (ni sinteticna, ampak bombaz, viskoza) se pa vonj razvije v vsej svoji velicini. blink.gif Zadnje par dni sem zacela kombinirati deo v kristalu in niveo fresh. Bomo videli, kako se bo obneslo.
  • 0

#437 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17288 posts

Posted 28 May 2008 - 04:32 PM

Jaz sem si v tem tednu kupila Adidasovega za občutljivo&depilirano kožo in Neutro Roberts powder fresh. Prvi je ok, se ful hitro posuši, samo glede vonja nisem čisto prepričana, če zdrži res cel dan. Se mi zdi da se proti večeru že malo vonjam biggrin.gif Drugi mi je veliko bolj všeč. Čudovit pudrast vonj ima, ki zdrži res cel dan (ful skoz lepo dišim wub.gif ) pa še potim se manj kot ponavadi.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#438 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 28 May 2008 - 10:51 PM

jz mam bionsen zj brez alkohola pa unga aluminija nekej, pa mi je uglavnem kul, hvala bogu nimam več mazoljčkov pod pazduho (prej sm jih mela skos, pa sm ful seotov sprobala), sam šit je, ker se zdej ko je bl vroče ne obnese glih najbolj - glede vonja mislm. a kera ve še za kerga ki ne povzroča kakšnih jajc s kožo pa da še zmer ne smrdiš čez neki cajta?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#439 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 May 2008 - 10:53 PM

sahara,
VICHY roll on za občutljivo in depilirano kožo!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#440 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 28 May 2008 - 10:56 PM

a to se kupi v lekarni? kok pa stane? pa je vonj obstojen?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users