Jump to content

Photo

AVON

• Please log in to reply
1345 replies to this topic

#421 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 December 2005 - 06:47 PM

.
In kako argumentira to, da ti noče plačat?

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#422 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 December 2005 - 06:50 PM

Ne argumentira. Tega dejstva sploh ne omenja, ko jo vprašam, kako je s plačilom. Bedno ženšče.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#423 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 December 2005 - 06:53 PM

.
Če je kje v bližini tebe doma, bi se na tvojem mestu točno do nje pripeljala in osebno 'poračunala' z njo.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#424 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 December 2005 - 07:20 PM

Eh, raje bom vsem raztrobila, da naj je ne jemljejo resno, pa bo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#425 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 30 December 2005 - 07:39 PM

Jaz tistim, ki naročajo pri meni in jih samo prek mailov kontaktiram ali na forumu, zahtevam denar vnaprej. Če se ne strinjajo, je zadeva rešena že na začetku. Ampak večina se strinja, jaz pošljem priporočeno in ni problemov. Nikoli ne pošiljam dokler ni denarja. Če jim kaj ne paše naj naročajo drugje.

Sonchika, ženska je bedna, pa za 800 SIT, no!? Jaz bi šla do nje, če bi imela njen naslov in ne bi bilo predaleč. Gre za princip, da ne bo mislila, da se lahko dela norca iz ljudi.
  • 0

#426 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 December 2005 - 09:03 PM

Ma ja, sej za princip gre. To, da pošiljam samo tistim, ki mi prej plačajo, drži. Ona je že nekaj naročala preko mene in ni bilo problemov. Zato sem ji tudi poslala paket (ker se ji je kao mudilo). Dobrota je sirota.
Moja novoletna zaobljuba je ta, da ne bom več poštena.
  • 0

#427 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 December 2005 - 09:04 PM

QUOTE(sonchika)
Moja novoletna zaobljuba je ta, da ne bom več poštena.

Pametno. Glede na to, da noben drug ni, je to edina dobra rešitev. evil.gif
  • 0

#428 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 30 December 2005 - 09:41 PM

hja. se mi je tudi ze to zgodilo (sem pri oriflamu) in sem se odlocila da enostavno vec ne posiljam tistim ki jih osebno ne poznam. sem pa na ta nacin izgubila enkrat 7000 ki mi jih ena pac ni placala, samo kaj cem, vsaj za naprej vem in sem previdna, za budale se pa ne sekiram.
  • 0

#429 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32313 posts

Posted 30 December 2005 - 09:44 PM

Ko sm jest še pri Avonu preko druge naročala, mi ni nikol pošiljala stvari. Al sem pršla jest iskat + šuške prnesla alpa mi je ona dostavla.
Ko mi je bla pa kolegica enkrat neki dolžna že zlo dolg, sm ji pa kar direkt rekla, kdaj mi bo vrnila, sej je blo MEN ful nerodn rečt, nevem, kako so lahko ljudje tko neodgovorni.
  • 0

#430 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 30 December 2005 - 09:58 PM

najboljše je vzet denar vnaprej in potem naročit .. tako vsaj vse delajo ki jih poznam wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#431 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 30 December 2005 - 10:11 PM

punce js bi se tud v avon vclanla, kako pa to naredim?
  • 0

#432 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 30 December 2005 - 10:28 PM

Mail pošlji na avon.si, pa potem te ena predstavnica kontaktira. Ker je odvisno v kateri regiji živiš. Ne moreš se recimo preko nas včlanit. Razen, če je katera iz tvojega področja in Team coordinator.
  • 0

#433 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 30 December 2005 - 10:38 PM

a je katera team cordinator iz Ljubljane?
  • 0

#434 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 01 January 2006 - 01:27 AM

mi lahko katera pove kateri glazewear je najbolj roza barve? da ne potegne na rdeco, oranzno...ampak da je res roza. so ti glosi mocno pigmenitrani ali so bolj prosojni?
  • 0

#435 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32313 posts

Posted 01 January 2006 - 11:27 AM

Sama sicer tega glosa nisem probala, sem pa imela eno od šmink in sicer prav tak odtenek, kot je ta na sliki (na modelu), Pale Pink, pa je bil ful lep roza. Drgač pa lahko vrneš izdelek, če ti ne odgovarja.
  • 0

#436 asja_

asja_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts

Posted 03 January 2006 - 10:48 AM

Jenna- če pri avonu nehaš naročat, ti katalog pošljejo še ene dvakrat in če ne naročiš nič več, ti ga nehajo pošiljat, ampak včlanjena si pa še vedno. In kadarkol bi spet želela kj naročit, jih sam pokličeš in ti pošljejo katalog. No tko je men rekla moja predstavnica.

Še nekaj- a so vam tud poslal premal katalogov? Jst sm jih naročila 10 in bi jih mogla dobit 15 (10+1 zame + 4 gratis). Dobila sm jih 11.

Kakšne mate pa kj izkušnje s tem kdaj pošljejo izdelke ki jih je zmanjkalo pa so napisal da bodo ti izdelki dostavljeni, ko jih bojo oni dobil. A se to pol še dolg čaka? Jst sm že v A kampanji št.1 naročila set nakita, pa ga še zdj nisem dobila ker ga baje nimajo na zalogi.
  • 0

#437 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 January 2006 - 11:13 AM

Tudi meni so jih poslali 11. Pa piše na netu, da bi moral dobiti še 4 zraven. Beda.
Kar se tiče izdelkov, ki jih ni, ti jih pošljejo, ko jih dobijo. Zdaj pa odvisno - enkrat sem čakala ene 3-4 mesece, enkrat je že takoj naslednji mesec bilo. Ne moreš vedeti, kdaj bodo.
  • 0

#438 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 03 January 2006 - 11:49 AM

Punce, a je 4.1. oddaja naročil?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#439 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32313 posts

Posted 03 January 2006 - 12:04 PM

Ja, do 10. ure je bil čas.
  • 0

#440 Irena*

Irena*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 677 posts

Posted 03 January 2006 - 01:05 PM

Akcija dodatnih katalogov je bila samo do kampanje 1, naprej ni več, torej za 2 dobite le toliko kot naročite. Je na naročilnici in na internetni strani. Punce malo bolj poglejte naslednjič.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users