Jump to content

Photo

MAC

• Please log in to reply
675 replies to this topic

• Guests

Posted 27 April 2008 - 07:06 PM

To mislite "purpurno" barvo...ne uno pravo viola, kot so vijolice, ane? Smotano mi je, ker nimamo besed za purple in viola.
Sarah, kaj pa mineralni makeup? Tam se najdejo ful dobre barve. Npr. Taylormade, ali pa Pure luxe in ima ful odtenkov. Ali pa M.A.D minerals.
Pejdi mal na youtube pogledat swatche od MAC senčk, se vedno kej najde. Jaz vedno tja pogledam, ko me zanimajo odtenki.
  • 0

#422 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 April 2008 - 07:15 PM

Sem gledala swatche na MUA in Specktri, pa med MAC senčkami nisem našla nobene prav take kot želim lepe žive vijola, ne vem no, morda me bo pa v živo kakšna prepričala! biggrin.gif Med pigmentke pa se nisem kej preveč poglobila, ker mi niso najbolj pri srcu, bi raje "trdo" senčko, ampak bom v prihodnjih dneh še malo pigmentke prečekirala.

Ah, če Trax vleče na rjavkasto, pol pa odpade. Škoda, me je privlačilo to, da je imela zlat shimmer not, hehe.
Isladn Orchid praviš, hmm.. kar sem slik vidla se mi ni zdela živa vjola, ampak taka temna zamolka. Bom poskusla sample dobit. wink.gif

EDIT: Mislim da se taki barvi kot je Trax, torej rjavkasto-viola, reče burgundi ali neki takega. oops.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 27 April 2008 - 07:26 PM

Ja, Trax ni viola niti purpurna (jaz bom kar to srbsko besedo uporabljala).

Ja sem pa fuul happy. Zdele so prišli k mami od mojega fanta njen brat in žena. Pa še enega strica imajo s sabo.
In so mi prinesli MAC senčko (ta dvojno...mineralize)
HR maskaro
Še eno senčko...dvojčka, ne poznam firme
Pa Hugo Woman body lotion
Pa tako ful dobro torbico za MU

w00t2.gif w00t2.gif
  • 0

#424 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 April 2008 - 07:30 PM

Ooo fajn! thumbup.gif

Kake barve pa imaš to mineralize senčko? Pa za HR maskaro poročaj kako se obnese, če je ta Lash Queen, ali kaj, jo imam nagledano, ker mi moje Hypnoske zmanjkuje.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 27 April 2008 - 08:13 PM

V bistvu je taka mecena maskara...kot testerček. Bom jutri vse točno napisala....imena, odtenke.
Senčka je pa olivno zlata in taka bež breskova. Niso glih moje barve....no, v bustvu sem hotela eno breskovo kupit...sam ne MAC. Ampak se ne bom nič pritoževala, ker MAC je le MAC. Pa lepe so barve...noro shimraste. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 28 April 2008 - 07:18 AM

Punce, jaz sem že prejela odgovor iz tiste strani, kjer imajo dražje MAC sample in nekaj drugih firm:

You can pay with a cc through google checkout. If you buy four or more samples, shipping is 7 dollars. Thank you
Sent via BlackBerry from T-Mobile

To je stran:

http://starauctions.ecrater.com/

Se pravi, če se nas zbere nekaj, da vzamemo vsaj 4 stvari, nas pride poštnina zelo malo. Jaz bi vzela 2 stvari.
  • 0

#427 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 April 2008 - 12:27 PM

jaz bi iz te strani mela - pigment royal blue, copperized, jardin aires, revved up, violet, fuchsia, teal, steal blue, forest green, pink pearl, deep blue green, rose, golder's green, blue, deckchair, rich purple, all-girl, grape
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 28 April 2008 - 12:54 PM

Mislem, da imajo skoraj vse te na uni strani, ko so po dolar šestedeset.
Jaz bi tudi iz tu imela All girl pa Entramauve pa glitter Purpulette.

Meni je vseeno, kdaj naročamo, sam treba je pazit, da se ne preseže 33 dolarjev. S poštnino vred.
  • 0

#429 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 April 2008 - 12:57 PM

kako bomo zdej narocale
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

• Guests

Posted 28 April 2008 - 01:03 PM

Piko jaz bom naročala na obeh straneh, ker se pač tam bolj splača. Ampak bom prej na tej ta dragi naročla. Pa mislim, da je Jina tudi hotela nekaj vzet, samo je ni ta teden. Se vam mudi, al bi jo lahko počakale? Pa napišite, kaj bi vzele, pa cene, da mal preračunamo.
Jaz bom vzela:
Entramauve pigment 4.95 $
Purpulette glitter 2.50 $ ( se mu lahko odpovem v korist kake druge, da bo kej vzela, če bo tako naneslo)
  • 0

#431 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 April 2008 - 01:07 PM

to vzamemo cele loncke in si ne delimo?
  • 0

• Guests

Posted 28 April 2008 - 01:10 PM

To so sampli. Zato pa pravim, da so dragi. Mislem, da druge punce ne bodo jemale MAC samplov, ampak stvari od drugih firm, ki jih imajo.
Na tej strani se splača vzet sample, samo če je odtenek težko za dobit. Drugače pa ne, ker je na Thebodyneeds veliko cenejši sample.

Kaj če bi eno temo odprle samo v ta namen? Da se dogovarjamo, kaj bi kdo naroču in na kateri strani? Al že obstaja taka tema?
  • 0

#433 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 April 2008 - 01:11 PM

kje so pa uni cenejsi? zakaj te narocamo, ce so tisti cenejsi?
  • 0

• Guests

Posted 28 April 2008 - 01:14 PM

Zato, ker so na strani še druge stvari, ki jih punce želijo. Jaz osebno naročam tu, ker tam ni toliko izbire. Hočem imet Entramauve in tam ga nimajo.
Mal pobrskaj nazaj, sta linka od obeh strani.
  • 0

#435 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 April 2008 - 01:29 PM

moj seznam

teal
old gold
steel blue
pink pearl
deep blue green
deckchair
  • 0

• Guests

Posted 28 April 2008 - 01:36 PM

Piko, za katero stran je ta seznam? Za ta drago ali ta poceni?
Iz ta poceni se bo malo pozneje naročalo.
  • 0

#437 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 April 2008 - 01:43 PM

za ta drago. cakm grem pogledat na cenejso ce so te pigmenti tut tam

aha, vsi so, bom pol raje iz cenejse narocila. iz te drage bi pa samo deckchair
  • 0

• Guests

Posted 28 April 2008 - 01:47 PM

Ja, sej sem ti glih hotla rečt, da so vsi na cenejši, in da se ti ne splača kle jemat vseh. Pa še enaka količina je. Dej mi samo še ceno napiši, ker imajo različne cene tudi. Zgleda, da je odvisno od tega al so pro al regular al LE.
Pa Jino bomo počakale, da pride, pa še ena je rekla, da bi jemala. Potem nas bo pa itak dost, pa če smo 4 je poštnine res čisto mal na vsako.

Sam mene Feedback resno skrbi, ker so 3 napisali, da nikoli niso prejeli paketa. ermm.gif
  • 0

#439 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 28 April 2008 - 01:50 PM

deckchair pride 4,95 €
  • 0

• Guests

Posted 28 April 2008 - 02:18 PM

Ok, Piko. Bom itak vas še prej obvestila, preden bom naročila. Sam, da se vse skupaj zberemo prvo, pa da se Jina vrne.

Aja, pa ful je lep Deckhaire. Pa Pink pearl tudi.

Ko bom pa na ta cenejši jemala, ti pa tudi javim. smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users