Pi* vam ma* pa pisanje o žretju hrast - in to meni med jedenjem müslija pade na ekran
najbolj nenavadne navade
Posted 09 January 2007 - 10:23 AM
Pi* vam ma* pa pisanje o žretju hrast - in to meni med jedenjem müslija pade na ekran
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 January 2007 - 12:44 PM
Pa ob vsakih vratih,prehodu,luknji pač k se gre v hišo me srh spreleti in upam,da me nau kdo not potegnu.
Pa full rada se dotaknm stvari z obema rokama, ker drgač mam občutk da sm recimo prikrajšala levo roko,če se recimo z desno dotaknem hladilnika,potem še moprm malo z levo potrepljat hladilinik.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 09 January 2007 - 01:32 PM
- če vidim v štacuni kakšno res grdo obleko se jo moram dotaknit in bolj pozorno pogledat. Ampak primem jo pa samo s konicami prstov(baje pa to delamo vse ženske)
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 09 January 2007 - 01:46 PM
Posted 09 January 2007 - 02:32 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 09 January 2007 - 03:26 PM
HaHaH, da to sem tudi jaz rada pocela/obcasno se pocnem. Ali pa ce so pomesani posamezni letaki, jih zacnem zlagat - vsako nagradno igro na svoj kupcek in ravnat.
Samo se pocasi ze obvladujem in kadar me kaj takega popade zacnem gledati drugam. Iscem nekaj na kar preusmerim pozornost, ker je to najbrz res cudno. No, odkar vem za TiTine navade...se gre skozi.
Posted 09 January 2007 - 03:39 PM
. No, odkar vem za TiTine navade...se gre skozi.
ha ha ha
saj sploh ni tak hudo,kot se zdaj bere vam,v bistvu je to meni že ritual ,pa recimo avto posesam v parih minutkah ker pač to delam vsak teden pa ni tak umazano(vi pa pač 1uro
sicer pa je važno da mene vse to ne obremenjuje
Posted 09 January 2007 - 05:54 PM
Sej sej... bo nekaj na tem ja, da je vse skupaj samo podano na tak nacin, da izgleda strasno, dosti bolj kot je v realnosti. Plus se velik je teh navad, kar samo poveca to grozo.
V koncni fazi je pa res, da if it makes you happy, je to edino kar steje.
Posted 09 January 2007 - 06:35 PM
Jst že ne!!!
Ja to sem brala v eni reviji, opažanje nekega tipa ko je hodil z ženskami po štacunah. Dopuščam da se je motil... Je pa res, da tud moja frendica to počne, pa še kdo...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 January 2007 - 03:36 PM
Posted 12 January 2007 - 03:44 PM
ful rada se pogovarjam sama s sabo.
Sicer le ko sem sama, v prisotnosti ljudi navadno nisem neki presežek komunikativnosti (sicer se trudim popravit), doma imam pa prav govore sama sebi, sosedi verjetno mislijo da se cele dneve pogovarjam po telefonu, ali pa da imam sobo polno nemih prijateljev, ker slišijo me skoraj ziher čez stene... I bow my head in shaaame...
Ker dejansko se znam res uber krohotat, pa metat ven take domsilice da je komaj res. Sem pač posebna
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 January 2007 - 03:46 PM
Posted 12 January 2007 - 03:51 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 January 2007 - 04:00 PM
Posted 12 January 2007 - 04:10 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 12 January 2007 - 04:21 PM
ful rada se pogovarjam sama s sabo.
Naj te potolazim, da nisi edina. No, jaz v bistvu razmisljam...se pogovarjam sama s sabo na "tiho"...v mislih, ampak...pazi....v angleskem jeziku!
Posted 12 January 2007 - 04:21 PM
Kaj pa Tigi Oatmeal in nekaj šampon?
Tisti je tudi tak bolj gelast in pretežno prozornkasto-belkaste sorte. Vsekakor niti slučajno ni primerljiv s kakšnimi Head&Shoulders šamponi, ki so kot kakšen jogurt.
Posted 12 January 2007 - 10:51 PM
Naj te potolazim, da nisi edina. No, jaz v bistvu razmisljam...se pogovarjam sama s sabo na "tiho"...v mislih, ampak...pazi....v angleskem jeziku!
js tut v angleščini. ne vem, od kje mi to.
tut v sanjah sm že govorila v angleščini.
Posted 12 January 2007 - 11:04 PM
Posted 12 January 2007 - 11:11 PM
Pa ko pridm v kopalnico nezavedno vedno sezujem copate in pol foter pizdi in jih brca naokol ker se vedno spotakne.
Jazst pa sm čisti nasprotje Kalypso-mam vse razmetano, neurejeno, počečkano, pomečkano, obup vglavnem-tukaj pa matka pizdi, ke je perfekcjonist.
Aja pa vedno ko grem od doma obvezno 2x obrnem ključ v vratih.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users