Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#421 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 January 2007 - 10:23 AM

QUOTE(sajk @ 9. 1. 2007 - 8:23) View Post

Pi* vam ma* pa pisanje o žretju hrast - in to meni med jedenjem müslija pade na ekran verymad.gif bruh.gif

lol1.gif lol1.gif lol1.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#422 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 January 2007 - 12:44 PM

Jz se pa full rada stene držim k hodm po cesti,skoz se skor da drgnm ob zid,ampak mi je full prijetno.
Pa ob vsakih vratih,prehodu,luknji pač k se gre v hišo me srh spreleti in upam,da me nau kdo not potegnu.
Pa full rada se dotaknm stvari z obema rokama, ker drgač mam občutk da sm recimo prikrajšala levo roko,če se recimo z desno dotaknem hladilnika,potem še moprm malo z levo potrepljat hladilinik.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#423 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 January 2007 - 01:32 PM

Še ene sem se spomnla:
- če vidim v štacuni kakšno res grdo obleko se jo moram dotaknit in bolj pozorno pogledat. Ampak primem jo pa samo s konicami prstov(baje pa to delamo vse ženske)
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#424 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 09 January 2007 - 01:46 PM

Jst že ne!!! blink.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#425 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 09 January 2007 - 02:32 PM

No da še jaz dodam nekaj. Kjerkoli so kje na pultu ali mizi kaki letaki, recimo v Sparu na blagajni in nasplošno v trgovinah, jih moram zložit/poravnat. Smešno, vem., še posebej, ker to ni pri meni doma.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#426 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 09 January 2007 - 03:26 PM

HaHaH, da to sem tudi jaz rada pocela/obcasno se pocnem. Ali pa ce so pomesani posamezni letaki, jih zacnem zlagat - vsako nagradno igro na svoj kupcek in ravnat.

Samo se pocasi ze obvladujem in kadar me kaj takega popade zacnem gledati drugam. Iscem nekaj na kar preusmerim pozornost, ker je to najbrz res cudno. No, odkar vem za TiTine navade...se gre skozi. ph34r.gif (hec)

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#427 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 09 January 2007 - 03:39 PM

QUOTE(black_sweety @ 9. 1. 2007 - 15:26) View Post

. No, odkar vem za TiTine navade...se gre skozi. ph34r.gif (hec)

ha ha ha tongue.gif
saj sploh ni tak hudo,kot se zdaj bere vam,v bistvu je to meni že ritual ,pa recimo avto posesam v parih minutkah ker pač to delam vsak teden pa ni tak umazano(vi pa pač 1uro tongue.gif )...drugače pa pride vsak petek ena gospa in opravi ostalo,,,tak da oken recimo pa še nikoli v življenju nisem čistila,niti ne znam prat perila&co. oops.gif
sicer pa je važno da mene vse to ne obremenjuje wink.gif

• 0

#428 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 09 January 2007 - 05:54 PM

Sej sej... bo nekaj na tem ja, da je vse skupaj samo podano na tak nacin, da izgleda strasno, dosti bolj kot je v realnosti. Plus se velik je teh navad, kar samo poveca to grozo.tongue.gif
V koncni fazi je pa res, da if it makes you happy, je to edino kar steje.smile.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#429 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 January 2007 - 06:35 PM

QUOTE(Dragica @ 9. 1. 2007 - 13:46) View Post

Jst že ne!!! blink.gif

Ja to sem brala v eni reviji, opažanje nekega tipa ko je hodil z ženskami po štacunah. Dopuščam da se je motil... Je pa res, da tud moja frendica to počne, pa še kdo...
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#430 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 12 January 2007 - 03:36 PM

Vse stvari moram imeti popredalčkane. Na računalniku moram nujno imeti vse mape urejene, bog ne daj da bi se kakšen dokument ali slika znašla v mapi kamor ne spada. Podobno je pri mapi z zapiski. Vsi lepo v svoji plastični mapi lepo označeni kateri predmet je.
  • 0

#431 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 January 2007 - 03:44 PM

No, da se razkrijem v vsej svoji perverziji -

ful rada se pogovarjam sama s sabo.

Sicer le ko sem sama, v prisotnosti ljudi navadno nisem neki presežek komunikativnosti (sicer se trudim popravit), doma imam pa prav govore sama sebi, sosedi verjetno mislijo da se cele dneve pogovarjam po telefonu, ali pa da imam sobo polno nemih prijateljev, ker slišijo me skoraj ziher čez stene... I bow my head in shaaame... oops.gif
Ker dejansko se znam res uber krohotat, pa metat ven take domsilice da je komaj res. Sem pač posebna laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#432 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 12 January 2007 - 03:46 PM

Genauso kot bi mojo babico opisal. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#433 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 12 January 2007 - 03:51 PM

Ona je mogoče malo senilna, jaz (še) nisem. cool.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#434 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2007 - 04:00 PM

To sicer ni čudna navada, je pa ena mojih kapric. Namreč sovražim tiste čisto ne-prozorne šampone, ker imam feeling, da sploh ne očistijo las, spominjajo me na kreme. Recimo Head&Shoulders šamponi so taki, tudi Pantene ima nekaj takih itd. Jih sicer uporabim, če je velika sila, ampak zelo nerada. Pač obožujem bolj prozorne, nekoliko gelaste šampone, najraje kakšnih živih odtenkov (recimo Keune Ultra Mild, Tigi Self Absorbed in tako dalje). tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#435 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 12 January 2007 - 04:10 PM

Kaj pa Tigi Oatmeal in nekaj šampon?

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#436 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 12 January 2007 - 04:21 PM

QUOTE(crna @ 12. 1. 2007 - 17:44) View Post

ful rada se pogovarjam sama s sabo.

Naj te potolazim, da nisi edina. No, jaz v bistvu razmisljam...se pogovarjam sama s sabo na "tiho"...v mislih, ampak...pazi....v angleskem jeziku! butl.gif
  • 0

#437 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 January 2007 - 04:21 PM

QUOTE(Hsul @ 12. 1. 2007 - 16:10) View Post

Kaj pa Tigi Oatmeal in nekaj šampon?

Tisti je tudi tak bolj gelast in pretežno prozornkasto-belkaste sorte. Vsekakor niti slučajno ni primerljiv s kakšnimi Head&Shoulders šamponi, ki so kot kakšen jogurt.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#438 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 12 January 2007 - 10:51 PM

QUOTE(black_sweety @ 12. 1. 2007 - 16:21) View Post

Naj te potolazim, da nisi edina. No, jaz v bistvu razmisljam...se pogovarjam sama s sabo na "tiho"...v mislih, ampak...pazi....v angleskem jeziku! butl.gif

js tut v angleščini. ne vem, od kje mi to.
tut v sanjah sm že govorila v angleščini.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#439 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 12 January 2007 - 11:04 PM

jst tut tongue.gif

• 0

#440 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 12 January 2007 - 11:11 PM

V naši bajti skos pogledam za vsakimi vrati če se ne skriva kdo vzadi-to fobijo sm dobila od preveč gledanja grozlivk. rolleyes.gif
Pa ko pridm v kopalnico nezavedno vedno sezujem copate in pol foter pizdi in jih brca naokol ker se vedno spotakne.
Jazst pa sm čisti nasprotje Kalypso-mam vse razmetano, neurejeno, počečkano, pomečkano, obup vglavnem-tukaj pa matka pizdi, ke je perfekcjonist.
Aja pa vedno ko grem od doma obvezno 2x obrnem ključ v vratih.

• 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users