Jump to content

Photo

Menstruacija

• Please log in to reply
942 replies to this topic

#421 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 May 2010 - 05:45 PM

Ne.

Vesta pa Nila in Planetka potrdit, da v času neovulacije NE zanosiš.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#422 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2010 - 05:46 PM

Nič ni 100%, sploh ne, ko gre za človeško telo.
  • 0

#423 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 29 May 2010 - 06:32 PM

ful ma tud psiha zraven. Ene ženske imajo 100% ovulacijo, seksajo ko zajčki in ne zanosijo. Ko se nehajo trudit zanosit se pa po čudežu prime...
  • 0

#424 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 29 May 2010 - 07:44 PM

QUOTE(Adriane @ 29. 5. 2010 - 18:32) View Post

1. Izcedek iz nožnice (cervikalna sluz) – na začetku ciklusa (takoj po koncu menstruacije) je moten, lepljiv, gost ter ga je malo, vendar s približevanjem plodnemu obdobju postaja obilnejši, se zbistri in postane vlečljiv. Zadnji dan vlečljivega izcedka je ženska najbolj plodna, takrat nastopi ovulacija. Naloga izcedka je, da olajša semenčicam prehod v maternico. Po končani ovulaciji količina ponovno upade in izcedek postane gost in lepljiv.

Malce ogabno, a vseeno - fotografije materničnega vratu in izcedka skozi ciklus:

http://4gifs.com/gal...trual_Cycle.jpg
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#425 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 October 2010 - 03:22 AM

Jaz imam eno prestraseno vprasanjce.

Festo sem dobila 29. septembra, bila je normalna. Nato sem jo vceraj dobila spet. Wtf? Je pa prav lep slap, ni da bi bila samo kapljica, in poskodovala se tudi nisem, ker si zadnje case nisem nic kej tlacila tja noter.

To se mi ni se nikoli zgodilo, do ginekologa ne morem, ker sem malce oddaljena, a je to normalno? What to do?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#426 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 15 October 2010 - 05:36 AM

Ej zna bit, da je to "normalno". Pač telo je malo v šoku zaradi vsega tega potovanja in novosti itd.
  • 0

#427 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 15 October 2010 - 07:28 AM

Ja, Hevea, pomojem je tudi normalno.

Jst nisem dobila menstruacije že od avgusta. Kr neki. rolleyes.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#428 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 15 October 2010 - 08:06 AM

Jaz sem ful zapanicarila, ko sem zagledala kri biggrin.gif Upam, da bo hitro minilo in da bo pol normalno, hvala za pomirjujoce besede.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#429 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 November 2010 - 03:36 PM

Smee again cry.gif Od tiste druge menstruacije v dveh tednih nisem bila več deležna ničesar. Ne vem, kaj naj si mislim, posledica KT verjetno ne more bit več, ker je že eno leto, odkar sem jih nehala jemat, možnosti za nosečnost so mikroskopske, ker sem od zadnjega seksa imela zgoraj omenjeni dve menstruaciji in ker je bil seks vedno izveden s kondomom. Moje menstruacije so bile sicer približno točne, več kot kakšen teden niso zamujale. Zdaj bo pa jutri prvi december, moja zadnja krvavitev je bila pa 15. oktobra. Ginekolog še vedno ni opcija :/ Jaz sem pa cela živčna, ker čakam čakam čakam. Ima kdo kakšno misel ob tej izpovedi?
  • 0

#430 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 November 2010 - 03:40 PM

Jaz mislim, da si ti živčna zaradi celega procesa selitve, novega okolja in vsega drastičnega, kar se ti je zgodilo. Telo pa to kaže po svoje. Probaj se sprostit, pa bo tut M prišla ;).
  • 0
Viens, reste ici!

#431 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 30 November 2010 - 03:51 PM

Se strinjam. Če ni drugih težav, je po mojem kriva samo sprememba okolja, hrane ipd. Verjamem pa, da ti ni prijetno. ermm.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#432 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 30 November 2010 - 04:02 PM

Živčna sem trenutno predvsem zaradi te bedaste menstruacije laugh.gif Če bi bla v Sloveniji, bi vsaj test lahko naredila, tu me je pa sram ga it kupit in žalostno trpim v kotu.

Ziher bo prišla enkrat, ko bo kilometre stran od najbližjega wcja/ravno pozabila tampone doma/začela dvourni govor pred tisočglavo množico.
  • 0

#433 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 30 November 2010 - 05:13 PM

Hevea, jaz sem dobila v 3. razredu OŠ enkrat "menst." - nekaj kapljic krvi na spodnjicah, rahlo prezgodaj (redno sem potem dobila v 5. razredu OŠ), mami vprasala svojega ginekologa takrat in je rekel, da se to cisto lahko zgodi od raznih šokov (pod šok spada tudi selitev, menjava okolja itd.). Mi smo se takrat ravno preselili, zamenjala sem dom, solo, druzbo in ocitno je pustilo posledice. Menim, da je pri tebi podobno. ;) Tudi, ko sem ze imela redne menst. se mi je se dogajalo, da so se ob menjavi okolja tu in tam zmedle za teden, 10 dni. Pa se dandanasnji se mi dogaja to, kar je nekaj postov nazaj opisala Sonchika, da se mi menst. enkrat na recimo tri leta zamakne za teden, 10 dni, nimam pojma cemu. Trenutno jo imam ze nekaj let na 28 dni, prej sem jo imela nekaj let na 32, 34 dni.

P.s: jaz tudi tezko recem menstruacija, grozna beseda, menstra pa se bolj, se izogibam omenjanju, v pisani besedi namensko uporabljam "menst.", ce pa govorim recem - kaj sploh recem - najraje nic - nekako nakazem kako in kaj potem pa utihnem. wacko.gif
Podobno mi je grozna okrajsava za Barcelono - Barca, pa sploh so mi taksne okrajsave ogabne, dunno why, slampasto, morda celo prostasko huh.gif, mi zvenijo, I hate slampasto in prostasko. wacko.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#434 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 November 2010 - 05:26 PM

Fešta laugh.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#435 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 30 November 2010 - 06:24 PM

Joj, ja, to mi je tudi grozno. : D
  • 0

#436 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 November 2010 - 07:58 PM

Hevea, kko je šla moja kolegica na Švedsko, jo ni imela prve pol leta tam.
Potem se ji je uredila. Sprememba okolja pač.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#437 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 November 2010 - 08:36 PM

Jaz trenutno nisem dobila tretje ali četrte menstruacije. Jutri grem k ginekologu prašat sad.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#438 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 01 December 2010 - 12:41 AM

Meni tudi nekaj zamuja. Ocitno meseci zmedenih menst.. Morda bomo pa zibali, ha ha. : D : O
  • 0

#439 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 December 2010 - 12:43 AM

Dej nehaj ohmy.gif Zame bi bil to nekje najslabši možen trenutek ever za bit noseča, zato pa tako paničarim, pa še "vse" simptome vidim pri sebi, lol.

Hvala za odgovore, verjetno je najbolj možen odgovor res menjava okolja in podobne zadeve. Bom probala se ne sekirat. smile.gif

U, vidim, da imam družbo, morda imajo fešte kolektivni dopust!
  • 0

#440 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 01 December 2010 - 12:56 AM

Tudi jaz sem pri sebi ze nasla kak simptom, sicer globalno gledano sploh ni zgresen trenutek, lokalno pa ... jaz ne vem, ce sem ze kdaj sploh imela kaksnega dojencka v rokah, science fiction res.

Mi je pa vseeno zanimivo, da se tolikim mesa ob istem casu, kolektivni dopust. laugh.gif

Hevea, socustvujem. console.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users