Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#421 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 February 2008 - 05:41 PM

Meni pa gre na živce cmokanje in zavijanje z očmi.
  • 0
Viens, reste ici!

#422 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 16 February 2008 - 07:18 PM

QUOTE(Ana @ 16. 2. 2008 - 17:41) View Post

Meni pa gre na živce zavijanje z očmi.

Ahahaha, če bi bila ti moja mama, bi znorela. laugh.gif oops.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#423 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 18 February 2008 - 08:06 PM

Se strinjam. biggrin.gif Jaz se včasih spomnim, da bi blo pametno, da bi bla tiho & ne bi nič nazaj rekla, pol pa z očmi zavijam. laugh.gif
  • 0

#424 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 February 2008 - 01:14 AM

QUOTE(rea @ 12. 2. 2008 - 23:58) View Post

Kokr jz vem majo to gorenci tako frazo; primer:
Rea- kok ne maram jest ananasa v goveji juhi
Bikini- ja, to je navadn
Ko oni to rečejo misljo, 'ja, logično' al tko kao 'ja, itak' ? Bikini? tongue.gif

Haha Rea, zele mi pa 5% ni blo nič jasn. laugh.gif laugh.gif

Je že crna obrazložila. cool.gif Navadno = obično
Ne bi pa vedla, da bi bla to kao prav gorenska fraza, sploh pa ne v tem smislu kot si napisala no vsaj jst je ne uporabljam v tem smislu in tud tisto z anansom ne bi rekla tko. teehee.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#425 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 February 2008 - 11:31 AM

cry.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#426 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 February 2008 - 11:32 AM

Meni gre pa na živce da ko poslušam radio je vedno več teh for: in po oglasih boste lahko slišali največji hit iz 80ih - potem spustijo par sekund komada, in potem oglasi. Brez veze. Naj dajo komad in basta.

Ok, sem malo čudna, vem. oops.gif biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#427 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 20 February 2008 - 12:16 PM

To na radio1? Gre tudi meni na živce (+ se ponavljajo zanimive novice in komadi)
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#428 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 20 February 2008 - 03:00 PM

Meni pa gre na živce Dejan Vedlin v jutranjem programu radia city. Ta njegov smeh je najbolj zoprn takoj za smehom Marlenne in Nine Osenar.
  • 0

#429 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 February 2008 - 03:03 PM

Blazno mi gre na živce (počefurščena) slovenščina, da o tisem njihovem L-ju sploh ne začnem! evil.gif

Sedaj, ko se spet bolj pogosto vozim s 25-ko (bivšo 15) in malo opazujem te čefurkice in čefurje na troli, človek ne more verjeti kaki gnoj od folka je to. Pičke mi gredo prov na živce, ker so vse tako namaškarane, pa ko pride ena gor, jih kmalu potem rata cel ducat. Pa tisto k se kr neki lupčkajo, jakkkkkk bruh.gif Glasni so pa tud za celo trolo. Če se ne derejo in pričajo na ves glas, pa s čefurjado posiljujejo vse ostale potnike na troli.
Naslednjič bom s sabo kr mp3 vzela!

Nimam drugače nič proti prebivalcem bivše ali zdejšnje juge. Sej je veliko takih, ko so čisto vredu in normalni. Žal očitno k nam niso prišli taki, ampak sam njihova sodrga! Sicer je pa itaq že znano, da se Slovenci ne znamo cenit in da je za našo državo vse dobro. Treba bo mal merila zvišat, čene ne vem kaj bo!
  • 0

#430 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 20 February 2008 - 03:23 PM

Tole z busi se strinjam, jaz ne grem več brez mp3-ja.
Pa vedno nabašem na koga, ki recimo smrkelj vleče nazaj v nos ali pa podivjano žveči čigumi. Za ustrelit! Kot da vohajo, da mi gre to na živce in se zraven usedejo! verymad.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#431 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 February 2008 - 03:38 PM

QUOTE(luciferka @ 20. 2. 2008 - 15:03) View Post

Žal očitno k nam niso prišli taki, ampak sam njihova sodrga!

Uh, to je pa res, se strinjam. Večina južnjakov, ki živi v večjih slovenskih mestih, je res obupnih. Pri nas, recimo takih problemov ni (ok, sej se najdejo kake slatkaste cvetke in čefurčki pa ćapci včasih, ampak vseeno ni tako kot npr. v LJ), ker je večina te nekvalificirane delovne sile šla v velika industrijska mesta v notranjosti Slovenije. Hvala bogu. laugh.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#432 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26019 posts

Posted 20 February 2008 - 04:50 PM

Danes v Zari (notri bila približno 20 minut) - glasba sicer super, jo je pa ena prodajalka KAR NAPREJ (po 8X!) na komad uspešno prekinjala z obvestili, kdo vse naj pride k spodnji blagajni. Kot da ni mogla vseh hkrati poklicat (ipak je bila razlika <0,5 minute in si dat mir.

Danes sem strašno sitna blush2.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#433 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 20 February 2008 - 10:25 PM

Meni grejo na živce ljudje, ki z avtom pripeljejo nekoga domov in se še pol ure pogovarjajo z njim ,
motor avta pa kar teče in teče.
Pa danes sem ugotovila, da mi gre Radio 1 na živce. Ga ne poslušam veliko, v glavnem v avtu, ampak ne moreš no enih in istih komadov vrtet neprestano. Plus na živce mi gre "oddaja" Zala kliče. Nekaj časa lahko, da je bilo smešno, sedaj je pa že annoying.
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#434 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 February 2008 - 10:39 PM

QUOTE(redkvica @ 20. 2. 2008 - 12:16) View Post

To na radio1? Gre tudi meni na živce (+ se ponavljajo zanimive novice in komadi)

Ja, groza, jaz kar preskakujem neprestano te postaje. down.gif

Glede 'čefurjev' na trolah sem pa tudi jaz že pisala, brez mp3 ne grem več na bus, majkemi. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#435 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 21 February 2008 - 04:12 PM

QUOTE(Kalypso @ 20. 2. 2008 - 15:00) View Post

Meni pa gre na živce Dejan Vedlin v jutranjem programu radia city. Ta njegov smeh je najbolj zoprn takoj za smehom Marlenne in Nine Osenar.

meni je on vredi biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#436 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2008 - 04:50 PM

Dejan Vedlin je car. twisted.gif

Zadušla bi pa lahko Paapa in ono babo poleg na radiu Center.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#437 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 February 2008 - 08:41 PM

Men je Špela iz HITa bolj pri ta levih (je pa povezovala Kmetijo).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#438 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15770 posts

Posted 21 February 2008 - 08:49 PM

Jst pa ne prenesem Kaly na radiu Fantasy. Kok ma pa ta baba odvraten glas. sick.gif bruh.gif

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#439 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 February 2008 - 09:09 PM

Od kdaj si pa ti tok nasilna? Najprej avatar, zdej že groziš po netu laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#440 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 February 2008 - 09:11 PM

Tale ta srednja je pa Marjetki iz Turbo Angels podobna. laugh.gif
Sem zaskrbljena nad dejstvom, da imam toliko znanja glede tega, da sem to ugotovila.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users