Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 16 February 2008 - 05:41 PM
Posted 18 February 2008 - 08:06 PM

Posted 20 February 2008 - 01:14 AM
Kokr jz vem majo to gorenci tako frazo; primer:
Rea- kok ne maram jest ananasa v goveji juhi
Bikini- ja, to je navadn
Ko oni to rečejo misljo, 'ja, logično' al tko kao 'ja, itak' ? Bikini?

Haha Rea, zele mi pa 5% ni blo nič jasn.

Je že crna obrazložila.

Ne bi pa vedla, da bi bla to kao prav gorenska fraza, sploh pa ne v tem smislu kot si napisala no vsaj jst je ne uporabljam v tem smislu in tud tisto z anansom ne bi rekla tko.

The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 20 February 2008 - 11:31 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 20 February 2008 - 11:32 AM
Ok, sem malo čudna, vem.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 February 2008 - 12:16 PM
Posted 20 February 2008 - 03:00 PM
Posted 20 February 2008 - 03:03 PM

Sedaj, ko se spet bolj pogosto vozim s 25-ko (bivšo 15) in malo opazujem te čefurkice in čefurje na troli, človek ne more verjeti kaki gnoj od folka je to. Pičke mi gredo prov na živce, ker so vse tako namaškarane, pa ko pride ena gor, jih kmalu potem rata cel ducat. Pa tisto k se kr neki lupčkajo, jakkkkkk

Naslednjič bom s sabo kr mp3 vzela!
Nimam drugače nič proti prebivalcem bivše ali zdejšnje juge. Sej je veliko takih, ko so čisto vredu in normalni. Žal očitno k nam niso prišli taki, ampak sam njihova sodrga! Sicer je pa itaq že znano, da se Slovenci ne znamo cenit in da je za našo državo vse dobro. Treba bo mal merila zvišat, čene ne vem kaj bo!
Posted 20 February 2008 - 03:23 PM
Pa vedno nabašem na koga, ki recimo smrkelj vleče nazaj v nos ali pa podivjano žveči čigumi. Za ustrelit! Kot da vohajo, da mi gre to na živce in se zraven usedejo!

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 February 2008 - 03:38 PM
Žal očitno k nam niso prišli taki, ampak sam njihova sodrga!
Uh, to je pa res, se strinjam. Večina južnjakov, ki živi v večjih slovenskih mestih, je res obupnih. Pri nas, recimo takih problemov ni (ok, sej se najdejo kake slatkaste cvetke in čefurčki pa ćapci včasih, ampak vseeno ni tako kot npr. v LJ), ker je večina te nekvalificirane delovne sile šla v velika industrijska mesta v notranjosti Slovenije. Hvala bogu.

Pablo Picasso
Posted 20 February 2008 - 04:50 PM
Danes sem strašno sitna

Posted 20 February 2008 - 10:25 PM
motor avta pa kar teče in teče.
Pa danes sem ugotovila, da mi gre Radio 1 na živce. Ga ne poslušam veliko, v glavnem v avtu, ampak ne moreš no enih in istih komadov vrtet neprestano. Plus na živce mi gre "oddaja" Zala kliče. Nekaj časa lahko, da je bilo smešno, sedaj je pa že annoying.
Posted 20 February 2008 - 10:39 PM
To na radio1? Gre tudi meni na živce (+ se ponavljajo zanimive novice in komadi)
Ja, groza, jaz kar preskakujem neprestano te postaje.

Glede 'čefurjev' na trolah sem pa tudi jaz že pisala, brez mp3 ne grem več na bus, majkemi.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 February 2008 - 04:12 PM
Meni pa gre na živce Dejan Vedlin v jutranjem programu radia city. Ta njegov smeh je najbolj zoprn takoj za smehom Marlenne in Nine Osenar.
meni je on vredi

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 21 February 2008 - 04:50 PM
Dejan Vedlin je car.

Zadušla bi pa lahko Paapa in ono babo poleg na radiu Center.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 February 2008 - 08:41 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 February 2008 - 08:49 PM
Jst pa ne prenesem Kaly na radiu Fantasy. Kok ma pa ta baba odvraten glas.

Posted 21 February 2008 - 09:09 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 February 2008 - 09:11 PM
Tale ta srednja je pa Marjetki iz Turbo Angels podobna.

Sem zaskrbljena nad dejstvom, da imam toliko znanja glede tega, da sem to ugotovila.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users