Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#421 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 22 April 2008 - 05:55 PM

zbudila sm se ob pol treh zjutraj se eno uro učila nemščino, ker kljub temu nism mogla zaspat sm plesala smile.gif zaspala sm enkrat ko se je že delal dan. ustala sem pa spet ob 6ih.
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#422 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 24 April 2008 - 01:40 PM

Spim dobro, samo mi je zadnje čase malo vroče ponoči, kljub temu da vsak večer zluftam sobo.
  • 0

#423 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 25 April 2008 - 11:48 PM

Te dni spim z mucekom:-) Celo noč priden leži pri mojih nogah vse dokler ne vstanem.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#424 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25876 posts

Posted 01 May 2008 - 11:35 AM

lol, pipi, js sm bla pa zihr da je ta mucek dvonožen osebek moškega spola biggrin.gif well, good for you anyway tongue.gif.

danes blo bl nč od spanja. je blo pa velik pogovorov in vsega druzga, tk da ... bom tisto spanje že enkrat drugič not prnesla smile.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#425 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 01 May 2008 - 11:47 AM

gledat smo šli kres na toško čelo, potem na golaž in pivo. ob ene enih sm šla pobrat starše, ki so se vrnil s potovanja. potem se je pa žur šele zares začel, saj očitno golaž ni primerna hrana zame. sred noči mi je ratal za crknit slabo, zvijal, kislina.... grozljivo v glavnem. hvala bogu na carbo medicinalis!!!
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#426 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 09 May 2008 - 08:53 AM

Nek pijan retard je histerično kričal spodaj sredi noči in preklinjal. Zahvaljujoč njemu, nisem mogla več zaspat in sem se vsa tesnobna premetavala do jutra. Mrzim Lent in vse povezano z njim, tak.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#427 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 May 2008 - 08:25 AM

Bla zuni, blo je fino, ful sva se fajn pomenle spet s prjatlco, z njo je najbolš. Spoznali sva dva fukjena tipa, ampak sta bla res hecna in specialna, en od njiju res malenkost prtegnjen. biggrin.gif Neki se menimo in čist tak rečem, da mi je ful noro, če ma tip pirs v jeziku, pa on ta drugi (totalno drop dead cute) potegne jezik ven in ma pirs gor. That pulled out some wacky memmories ... yahmmm. Pa neki mi je razlagal, da se tušira 3x na dan in res je noro dišal cel, tak nevsiljivo sicer. tongue.gif Pol sta se pa spokala, cifer nista dobila, we are already taken (človek kdaj skoraj eksplodira od zadrževanja, ampak potem vidiš, da je blo vredno, ker maš največji zaklad v moški obliki že doma in te čaka). Jaz sem res polna življenjskih modrosti. cool.gif Je pa rekla prjatlca, da sm ful velikrat fanta omenla, da je mela skos filing, da sebe opominjam na glas. LOL, not true ... I guess. Potem je fant prišel po naju in odpeljal domov, doma sem ga pa v opitem stanju totalno napadla in sva sexala, on je bil že ful zaspan, js sm se pa dobesedno metala po njem in ga grabla (ko imam mal promilov v riti, sm potrebna) in sm končno dobila svoje, dvakrat. Zadnje čase krneki seksava ponoč, iz četrtka na petek me je zbudilo neko prijetno božanje po kočljivih predelih, tak mi je pasal, da me ni prebuditev nič motla. Uglavnem, sexala sva ob pol štirih zjutri, kr tak, v polsnu. To se mi še ni zgodilo, ponavadi ful trdno spiva.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#428 epitaphium

epitaphium

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 17 May 2008 - 10:31 AM

carka:P
mene tip nikol neb poseksu pjano xD
  • 0

#429 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 May 2008 - 12:31 PM

Mene pa rad, ker se zraven ponavadi smejeva ko norca, men full zbija ko sem pijana in mam kr ene čudne poze in domislice. Pa še moral me je slečt in me celo namazat s kremo za telo, pa fajn zmasirat. In to ob enih zjutri, ob pol šestih je moral pa že vstat, ker sta šla s šefom še neki delat v službo. Danes se je ob 12h privleku domov tak zaspan, da je komi stal.

P.S. Bolj na začetku zveze tud ni hotel sexat z mano, če sem bla pijana. Je reku, da res noče, da bi kej obžalovala potem. Zdej ko sva pa že več, kot dve leti skupi, je pa drugače.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#430 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 17 May 2008 - 12:57 PM

Midva sma tudi že večkrat seksala kar sredi noči napol v spanju. Mi je to eden izmed taboljših seksov, ker mam tam čist neki drugi filing, kot te, ko sem budna.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#431 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 May 2008 - 02:30 PM

QUOTE(sade @ 17. 5. 2008 - 13:57) View Post

Midva sma tudi že večkrat seksala kar sredi noči napol v spanju. Mi je to eden izmed taboljših seksov, ker mam tam čist neki drugi filing, kot te, ko sem budna.

agree. zato se rada zbujam zgodaj, ko vem, da še ni treba vstat pa veš, da boš še napol munjen in da te čaka sladkost ... wub.gif

slišala se s K. za 2 minute ... njaaaaaaaaaaam. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#432 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 03 June 2008 - 07:54 AM

S čukom (gl. moj avatar) se ne da seksat, spat pa tud ne moreš: vso noč mi je pijukal čuk. Sredi mesta taka primarna narava. blink.gif yawn.gif sleepy.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#433 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 June 2008 - 08:53 PM

gledala Lolito, bla čist razpaljena, vmes sexala, prevrtela film nazaj, še enkrat gledala. šla spat ob 2h, ob 7h pa auf. sfakana. danes spat čez pol ure.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#434 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 June 2008 - 07:04 AM

Učila sm se glagol do poznih ur, in ko sm se končno spravla spat, je zunaj začel piskat nek blesav ptič verymad.gif Tko nekje na dve sekunde je spustil iz sebe kratek in glasen PIP!

yawn.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#435 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 10 June 2008 - 08:48 AM

temu ptiču se reče ČUK
  • 0

#436 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 June 2008 - 08:55 AM

Ni bil čuk, blo je nekaj bolj elegantno piskajočega.

Razen če je bla kšna bolj tropska sortha hmm.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#437 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27314 posts

Posted 10 June 2008 - 09:04 AM

Pri nas pa zjutraj ob peti vedno pride ena žolna in pol vztrajno ropota dokler nekdo ne vstane in odgrne rolete, da jo prepodi. Da ne omenjam, da pol ne morem nazaj zaspat in gledam v luft do sedme.
  • 0

#438 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25876 posts

Posted 10 June 2008 - 09:17 AM

mi mamo pa neke srake okrog hiše, tud vstajam sedi noči in hodim okna zapirat laugh.gif. sej ne, da hudo pomaga ... al pa da bi lahko nazaj zaspal, ampak dobr smile.gif. sej zdej se počasi privajam, je blo pa tečno med maturo pa to, ko si itak živčen in ti gre vsaka taka neumnost na jetra.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#439 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 June 2008 - 09:00 PM

Moja mami je bla ful presenečena, ko je pozim slišala okol 3 ponoč lepo čivkanje- tudf bolj elegantno, živahno ... sta potem s fotrom pobrskala po netu, da slavček poje ponoči, zato ma nemški ime nachitgal!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#440 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 June 2008 - 09:33 PM

In nightingale po angleško. smile.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users