Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#4361 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25915 posts

Posted 19 April 2016 - 04:05 PM

Fino, da so mi OS/SS hlace spet prav, lol. Pa zadnjic sem hlace na trapez zapazila tudi v The Catch, tako da ocitno se premika v to smer, ja ; )

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4362 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85979 posts

Posted 19 April 2016 - 04:52 PM

Na severu so ga ze vsaj 1 leto nazaj, redko kdo se nosi skini recimo, tako da racunaj, da bodo v Sloveniji cez kaki 2 leti. :lol:

Ja, a ga niso že zdavnaj? :D

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4363 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 April 2016 - 05:13 PM

Tako masovno, da bi ga prav vsaka nosila, ne.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4364 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85979 posts

Posted 19 April 2016 - 05:23 PM

To itak, samo strinjala sem se, da so nazaj prišle vsaj 1 leto nazaj, kot si rekla.

• 0

― V. Van Gogh

#4365 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17300 posts

Posted 19 April 2016 - 05:37 PM

Ampak jaz si res ne predstavljam tega pri nas. Tako da bi prav zamenjale skinny.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4366 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 19 April 2016 - 06:05 PM

^ ... Tako kot si 2005 nihče ni predstavljal, da bi nosil skinike in da bodo zamenjale 'normalne' hlače. :lol: Takrat so se se absolutno vsi (z redkimi izjemami) zgražali nad korenčki, eerrrrm, poglej situacijo par let kasneje. :lol: Sej gre za čisto normalen tok, prežvečena tema. : )

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4367 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17300 posts

Posted 19 April 2016 - 06:12 PM

Ja, ja, saj vem, ampak se sploh ne spomnim nekorenčkov kaj pozneje kot v OŠ. To je pa že 15 let. Bomo videla, ampak zaenkrat so povsod še ozke (pa ne mislim pri nas). Ni ravno hudo velik trend po social media :)

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4368 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 20 April 2016 - 04:05 PM

Jaz sem do 2. letnika srednje (2007) furala najbolj na zvonec hlace, da se mi sploh cevlji niso videli ven. Jaz upam, da ne bodo nazaj, ker so najbolj neprakticne, vsak dan pozimi sem bila mokra do kolen, ker sem pometala z njimi okrog.
  • 0

After all this time?

Always.

#4369 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25915 posts

Posted 20 April 2016 - 04:24 PM

Ja, pa se vnaprej moras vedet, s kako visokimi petami jih bos kombiniral.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4370 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 20 April 2016 - 05:52 PM

Jaz ne dam skinik za nič. Hlače na zvonec pa tudi dvomim, da bom še kdaj obula. :D

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4371 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85979 posts

Posted 20 April 2016 - 05:57 PM

Meni je pa čisto vseeno, kaj je moderno pa kaj ni. :D

• 1

― V. Van Gogh

#4372 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 20 April 2016 - 09:01 PM

^^Saj meni naceloma tudi, ampak vsaj mal se je ponavadi treba prilagodit, ker se potem v teh navadnih trgovinah itak ne dobi skoraj nic drugacnega kot to kar je kao moderno. Mah, meni je v bistvu vedno bolj vseeno kaj mam obleceno. :lol:
  • 0

After all this time?

Always.

#4373 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16836 posts

Posted 20 April 2016 - 09:24 PM

Jaz mam doma se ene 4 pare bootcut in zvonastih kavbojk. So mi pa krneki.si ne predstavljam vec nosit karkoli drugega kot skini in zgoraj siroke kroje in mi je vseeno za to ce bodo te neprakticne hlace na zvonec spet in. Ma to se skornjev ne mores pol nosit :)
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4374 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85979 posts

Posted 29 April 2016 - 02:29 PM

Kakšne št. hlač ima H&M, podobne Mangovim?

• 0

― V. Van Gogh

#4375 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85979 posts

Posted 30 April 2016 - 01:10 PM

Anyone? Sigurno jih ima katera.
  • 0

― V. Van Gogh

#4376 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 30 April 2016 - 01:42 PM

Meni se zdi, da ima H&M nekoliko večje cifre kot Mango. Bolj kot cifra naj te skrbi dolžina - da ti ne bodo prekratke.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4377 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85979 posts

Posted 30 April 2016 - 02:14 PM

Dolžina me ne moti, ker imam za pomlad/poletje raje krajše hlače, nad gležnji. Vsaj takrat pridem na svoj račun. :D Sestava je pa 53% lan; 47% bombaž, tako da se med pranjem skrčijo, med nošenjem pa raztegnejo, zato me malo mede. Mislim, da bom kar večjo št.

• 0

― V. Van Gogh

#4378 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 30 April 2016 - 06:24 PM

A to mas kake siroke nagledane? Majo visok pas?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4379 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85979 posts

Posted 30 April 2016 - 06:30 PM

Te. Nisem še naročila, ker so mi eno majico prodali. x(

• 0

― V. Van Gogh

#4380 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts

Posted 30 April 2016 - 07:04 PM

U, čedne!

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users