Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 08 April 2011 - 01:07 PM
Posted 09 April 2011 - 09:25 AM
Posted 09 April 2011 - 02:21 PM
Zadnjič sem se spet soočila z enim osebkom, ki sovraži klime zato, ker nima pojma o njih oziroma je
vedno bila priča neprimerni uporabi le-teh in je seveda zdaj prepričanja, da je klima hudič na steni.
Torej - na živce mi gre takšno razmišljanje.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 April 2011 - 02:36 PM
Mene VEDNO od klime glava in sinusi bolijo, tudi če se jo uporablja zmerno (pa se jo v veliki večini primerov ne). Sem pač tako občutljiva. Ne maram jih.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 09 April 2011 - 02:41 PM
Meni se edino oči rade vnamejo. Ampak trpljenje je ob vročini veliko hujše, tak da je klima res moja najboljša prijateljica poleti.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 April 2011 - 02:47 PM
Na živce mi gre ves kraval, ki ga dviga referendum o malem delu. V mestu je en kup stojnic s plakati za in proti. Pri eni sta dve deklini delili zastonjske majice in še neke bedarije. Zasledila sem reklamo po tv, da raje ne omenjam statusov na fb in prepiranja kdo ima prav in kdo ne pod njimi. Komentarji pa taki, da se vprašaš ali je kdo sploh prebral zakon.
Podpis!!
Posted 09 April 2011 - 02:51 PM
Na živce mi gre, ko si nabavim kak malo bolj kvaliteten modrc (Skiny ali Triumph recimo), ki ima močnejše košarice iz malo bolj trde pene, potem se pa po parih pranjih tista pena nekje malo deformira ali "prelomi".

Posted 09 April 2011 - 03:00 PM
Mene VEDNO od klime glava in sinusi bolijo, tudi če se jo uporablja zmerno (pa se jo v veliki večini primerov ne). Sem pač tako občutljiva. Ne maram jih.
Enako, raje se skuham desetkrat, kot bi se ubijala s klimo, meni začne sekat v glavi že po petih minutah. In potem se vsak večer kregava z bratom, ker bi pa on pustil klimo na 15°C celo noč, veš da.

Pablo Picasso
Posted 09 April 2011 - 03:02 PM
Posted 09 April 2011 - 03:14 PM
O ja, tudi meni!
Na živce mi gre, ko si nabavim kak malo bolj kvaliteten modrc (Skiny ali Triumph recimo), ki ima močnejše košarice iz malo bolj trde pene, potem se pa po parih pranjih tista pena nekje malo deformira ali "prelomi".

Jaz imam večino modrcev Triumph (tudi že 5, 6 let stare) pa se mi kaj takega še nikoli ni zgodilo

Posted 09 April 2011 - 04:09 PM
Pri Intimissimi in S. Oliver modrčkih se ti bo to zgodilo še bolj nikoli. XD Jaz jih perem kar v pralnem stroju,
še na centrifugo dam, pa so tip top.
Posted 09 April 2011 - 05:17 PM
Modrce iz H&M mam pa lahko 5 let, pa ostanejo celi, edino barva zbledi sčasoma.
Posted 09 April 2011 - 06:38 PM
Weird. Jaz imam največ modrčkov od I., pa se mi to še niti pri enem ni zgodilo, čeprav se zavedam, da niso
višek kvalitete. Edino naramnice se pa res nategnejo.
Posted 09 April 2011 - 06:41 PM

Pablo Picasso
Posted 09 April 2011 - 07:16 PM
Lažeš! Ziher se ti je! ˇ-ˇ XD
Posted 09 April 2011 - 07:34 PM
Anouk, kaj pa vem. Mogoče jih pa preveč vehementno ožemam.

Posted 09 April 2011 - 09:51 PM
Anouk, kaj pa vem. Mogoče jih pa preveč vehementno ožemam.

Je mozno, saj sem ze enkrat pisala, kako sem pri pranju na roke enkrat eno majico tako zategnila pri ozemanju, da sem zaslisala pokanje sivov.

Tudi pri modrckih se moram brzdat, precej nezno delam s podlogo, je ne zvijam in meckam pretirano.
Zadnjič sem se spet soočila z enim osebkom, ki sovraži klime zato, ker nima pojma o njih oziroma je
vedno bila priča neprimerni uporabi le-teh in je seveda zdaj prepričanja, da je klima hudič na steni.
Torej - na živce mi gre takšno razmišljanje.
Ma tudi mene to moti, seveda, klima na 15, zunaj pa 25+ je neumnost, ampak klima ali samo razvlazevanje na 23, 24 je zame poleti nuja, sploh na delovnem mestu, sicer lahko ves delovnik samo premolim jezik iz ust z mozgani na off. Ubija vrocina. :E V cetrtek sem bila v Lj, me je foter pobral v centru, ze tako sem bila segreta od laufanja po mestu, se usedem v avto, tip odprto okno in se prekuhaval. Naceloma sem tiho, ker vem, da je obcutljiv na klimo, ampak enostavno nisem mogla zdrzati, sonce nabijalo cez sipo, zrak, ki sem ga dihala je bil vroc, aaaaaAAAAAAaaaaaaa meni se zacne kar trgati v taksnih situacijah! Ce me kdo gleda, kako panicno bezim v senco/na hladno si pomoje misli, da sem rahlo nepristevna.
Posted 12 April 2011 - 08:34 AM

Posted 13 April 2011 - 07:27 PM

Dam enemu prednost, mu poblendam, pol pa za nameček še kr čakam, ker bučman gleda ne vem kam. Eni res rabijo pisno prošnjo, al kaj.
Pa folk, ki ne daje žmigavecv.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 April 2011 - 07:31 PM
Pa folk, ki ne daje žmigavecv.

JA! Še niti izpita nimam, pa me taki že spravljajo ob pamet. Žalostno je, da kakšna tretjina ljudi očitno sploh ne pozna več žmigavcev, so očitno znanstvena fantastika. Pa kot da je res TAKO TEŽKO tisti žmigavec vključit, madona.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users