torej če v plastično natočim vodo (delala bom rolado kruh), bi se to nekako izšlo.
Bom sicer pogledala, če ima kakšno stekleno, če pa ne, bo pa plastična morala zadostovat
Hvala vam!!!!
Posted 18 March 2019 - 08:56 AM
torej če v plastično natočim vodo (delala bom rolado kruh), bi se to nekako izšlo.
Bom sicer pogledala, če ima kakšno stekleno, če pa ne, bo pa plastična morala zadostovat
Hvala vam!!!!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 18 March 2019 - 08:57 AM
Ja, poskusi, ce ne pa se malo po predalih poglej, ce imas kaj cilindrastega na razpolago
Posted 18 March 2019 - 10:55 AM
Posted 18 March 2019 - 11:02 AM
Posted 18 March 2019 - 11:02 AM
Moram pogledat, kaj ima sploh doma. Nekaj bom našla, le toliko sem potrebovala idejo, v katero smer naj sploh razmišljam/iščem
Rabim velikokrat kaj improvizirat, saj je imel on do sedaj več ali manj kuhinjo, da ni bil prazen prostor … in mu dostikrat manjkajo stvari, ki so meni samoumevne
Put A Kilt On It!
Posted 18 March 2019 - 12:42 PM
Kakšno steklenico vina pa menda ja ima
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 March 2019 - 01:55 PM
na to sem že pomislila, pa dam čez testo folijo in je niti čistit ni potrebno.
Ta forum je res neprecenljiv - res veliko uporabnih informacij
Put A Kilt On It!
Posted 18 March 2019 - 10:40 PM
Posted 19 March 2019 - 08:17 AM
Steklenica vina, zavita v prozorno folijo. Super se je izšlo. Res hvala za ideje.
Put A Kilt On It!
Posted 19 March 2019 - 01:32 PM
Posted 19 March 2019 - 02:47 PM
Dobila sem sezamovo olje. Ali je kakšna posebna uporaba ali ga lahko normalno uporabljam za kuho?
Posted 19 March 2019 - 06:14 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 March 2019 - 09:33 AM
Delala bi namaz z bučnicami, ima katera kak preverjen recept?
Kakšna skuta se bo bolje obnesla, pasirana, nepasirana?
Posted 30 March 2019 - 07:50 AM
Posted 30 March 2019 - 08:03 AM
Posted 31 March 2019 - 08:18 PM
Posted 31 March 2019 - 08:34 PM
Posted 01 April 2019 - 03:15 PM
V Eurospinu sem kupila testo za pico in zdaj ko hočem nardit vidm da piše da je to sveže kvašeno testo in se mi zdi ful pocasto. A morem dat to najprej samo testo v pečico al je ok če je tako pocasto?
Posted 01 April 2019 - 04:36 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 members, 0 guests, 0 anonymous users