Hehe, ok, hvala, ne bom kupila

Katero stvar ste nazadnje kupili?
Posted 10 December 2014 - 09:37 PM
Posted 11 December 2014 - 08:29 PM
Jinadaze, to so akvarelne barvice? Jaz bi si nabavila kakšne akvarelne barve, ne drage, ker bi jih imela samo za občasno ustvarjanje - za voščilnice ipd. Nisem pa še nikoli imela nobenih, zato ne vem, katera oblika je najbolj fajn, barvice, v tubi ali tiste v kockah. Kolegica je rekla, da so njej akvarelne barvice brezvezne, ker so skoraj kot navadne barvice in da so njej v tubi najbolj všeč.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 December 2014 - 09:11 PM
Ne razumem pa, kako so lahko akvarelne barvice enake, kot navadne?

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 December 2014 - 09:16 PM
Jina, Jaz bi za 14 letno nečakinjo, ki zelo rada riše kupila kakšne boljše barvice ali svinčnike. Priporočaš kakšne? Ne profesionalnih Pa kje to sploh imajo?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 December 2014 - 09:26 PM
Ne vem, ona mi je rekla, da ji akvarel barvice niso všeč. Mogoče ni imela kvalitetnih in zato ni bilo želenega efekta. Te tvoje po opisu tudi delujejo mikavne. Inktense se imenujejo od te znamke, ali je to splošno ime za barvice, ki posnemajo tuš? Prav profesionalnih jaz ne rabim. Priporočaš še kakšno drugo znamko, da so solidne?
Frčica, v trgovinah Art imajo take stvari, pa v spletnih trgovinah, Hobby & Art recimo, pa še kje.
Posted 11 December 2014 - 09:35 PM
Drugace so pa top znamke za barvice Prismacolor, Derwent in Faber-Castell. Od cenejsih, a vseeno solidnih, mi pade na pamet Staedtler in Jolly, s temi sem jaz zacela.

― V. Van Gogh
Posted 11 December 2014 - 09:43 PM
Hvala obema, bom jutri preverila. Kakšne pa so okvirne cene?
Jolly in Staedtler še jaz poznam
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 December 2014 - 09:47 PM
― V. Van Gogh
Posted 11 December 2014 - 10:01 PM
To je v City parku?
Posted 11 December 2014 - 10:02 PM
― V. Van Gogh
Posted 11 December 2014 - 10:11 PM
O zakon, nisem vedela, ne bo treba v btc. HVALA
Posted 11 December 2014 - 11:14 PM
Gledala sem Derwent Inktense na eni spletni trgovini, 24-delni komplet je malo pod 30 €. Koliko pa pride v Artu? Toliko bi mogoče še dala.
Posted 12 December 2014 - 01:02 AM

― V. Van Gogh
Posted 12 December 2014 - 04:39 PM
Sem mislila, da so dražje. Bom vsekakor razmislila. Čeprav ne vem, ali bi 12-delni komplet ali 24-delni. Pa še kakšen tanjši čopič bi rabila.
Posted 12 December 2014 - 07:15 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 12 December 2014 - 07:17 PM
Posted 17 December 2014 - 05:53 PM
XXL tenis žogica
Posted 18 December 2014 - 09:48 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 December 2014 - 01:04 PM
^^ Enako.
In pa Cha čaja: Beli božič in Božični.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 December 2014 - 08:16 PM
+ oprsnico
- sumo žvečljivo igračko (ker kong niso imeli dovolj majhne)
- priboljške nobby za mačko, ene za psa
- silikatni pesek
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users