Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#4321 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 27 February 2010 - 05:16 PM

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4322 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 27 February 2010 - 05:38 PM

^^Tle je pa celo luškana. lol1.gif
  • 0

#4323 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 27 February 2010 - 05:40 PM

Ma daj, taka sem bla jaz pri 12ih. laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#4324 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 27 February 2010 - 06:00 PM

A ta je una karikatura z enormnimi šobami? Ful ima lepo frizuro oops.gif
  • 0

#4325 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 27 February 2010 - 06:04 PM

Aha.
  • 0

― V. Van Gogh

#4326 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 01 March 2010 - 12:42 AM

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#4327 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 March 2010 - 01:14 PM

Božanska barva, frizura pa bi mi tudi bila super, če ne bi bili lasje toliko razredčeni pri konicah (ali pa so mogoče samo tako stilirani).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4328 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 01 March 2010 - 02:00 PM

Meni pa sploh več ni blond barva preveč všeč. ermm.gif Hvalabogu biggrin.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#4329 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2010 - 02:03 PM

IPB Image

Yum.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4330 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 01 March 2010 - 02:06 PM

Ful lep volumen, barva mi je pusta. Blont zgoraj mi ni.
  • 0

#4331 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2010 - 02:07 PM

IPB Image
  • 0

#4332 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 01 March 2010 - 02:11 PM

oops.gif ko bom velika bom mela take lase laugh.gif
  • 0

#4333 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2010 - 05:14 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 3. 2010 - 14:03) View Post

IPB Image

Yum.

Aaa! Meni pa je to totalno bogata, seksi, prečudovita rjavka.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4334 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2010 - 05:19 PM

Ja, meni je tudi killerska barva, pa čupa prav tako.
  • 0

#4335 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2010 - 05:33 PM

Ja, točno tak bi jaz mela.
Pa seveda nimam in nikoli ne bom.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4336 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 March 2010 - 05:35 PM

Jaz sem se pa danes z rjavo kano pobarvala in se mi zdi, da imam ful podobno barvo kot ti, samo skrajno pri konicah mi malo na rdečkasto potegne, kar tebi ne.
  • 0

#4337 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27354 posts

Posted 01 March 2010 - 05:38 PM

Na tako barvo sem nono pobarvala. Color brilliance (al kako je, uno ko so živo rdeče pakunge) temno rjava smile.gif
  • 0

#4338 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 01 March 2010 - 05:59 PM

IPB Image

IPB Image

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#4339 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 March 2010 - 06:08 PM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 3. 2010 - 17:35) View Post
Jaz sem se pa danes z rjavo kano pobarvala in se mi zdi, da imam ful podobno barvo kot ti, samo skrajno pri konicah mi malo na rdečkasto potegne, kar tebi ne.

Jaz imam trenutno precej pestro barvo, vsega po malo, bi rekla. Sem pa trenutno odločena, da se nekaj
časa ne bom barvala, se mi narastek fino zlije z ostalimi lasmi. Morda se sploh ne bom več barvala, mi
že to preseda. Sploh, ker mi je moja naravna barva precej všeč.

• 0

#4340 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85981 posts

Posted 01 March 2010 - 06:17 PM

Jaz bi se takoj spet barvala, če bi se mi dalo. Ko sem se, mi sploh ni blo treba ničesar za volumen uporabljat.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users