Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#4301 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 27 March 2008 - 05:51 PM

Nisem se javla na telefon, zanalašč, ker se mi ni dalo pogovarjat. huh.gif
  • 0

#4302 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 27 March 2008 - 06:27 PM

nažrla sm se ko da že 5 dni nism nč jedla.
halo, jz mam dieto pm cry.gif
  • 0
You can't buy happiness. Steal it.

#4303 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 27 March 2008 - 06:31 PM

Nataknjena sem.

Stay away. 2guns.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#4304 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 27 March 2008 - 07:32 PM

Sploh mi ni zal, ker negrem u Provanso oops.gif Mislim, malo mi je, samo ..

Pa nemorm zdrzat brez da bi flirtala s tipi, se na urgenci no, tok da se nisva slekla s pogledom .. oops.gif

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#4305 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27402 posts

Posted 27 March 2008 - 07:53 PM

Da sem lena tolk, da se mi ne da niti brit se, čeprou me že use srbi.
  • 0

#4306 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 27 March 2008 - 08:05 PM

Vesela sem, da je bil moj fant takoj za to, da bova skupaj hodila na fitnes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif No, čeprav on ima itak vredu postavo, mišice pa to pa nič lampa, ki ga ma veliko dedov.. Sploh mi ga ni blo treba prepričevati. Ni fajn hodit sam. Pa bom do poletja malo natrenirala body, jupi ... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kako se že veselim, da ne morem povedat!!!!! biggrin.gif Bog ve, kako dolgo bo še vreme v k**** hmm.gif , pa ne bom v tem mrazu pa dežju mogla hodit laufat.
  • 0

#4307 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 March 2008 - 11:23 PM

Katastrofalen dan, kar se tiče dans jedilnika, sam ljubi kruh z namazi.
Mal sm bla nestrpna do fanta.
Babi sem prehitr skenslala po telefonu.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4308 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 28 March 2008 - 12:26 PM

Danes me je razpizdla najprej ena gospodična na občini, ki je prišla in se takoj ko so se odprla vrata prerinila noter. Ko smo se začeli za njo dret, če ne ve kje je vrsta pa je samo z očmi krave, ki jo peljejo v klavnico rekla kako se ji zelo mudi na nek koncert in kratkomalo zaprla vrata za seboj. Ko nas jebe, če že čakamo pol ure v vrsti. Da je bila kapa polna pa me kliče kolegica s katero sva bili dogovorjeni za kavo ravno ko sem bila pred okencem in sem se pogovarjala z žensko. No oglasila sem se ji in ji rekla, da jo nazaj pokličem, ker sem na občini in ne morm govorit. No čez 5 min sem bila konec in jo kličem, kje se dobiva. In bilo je tak, da je bil dež, jaz brez marele in avta in ona hotela, da bi šla preko mosta v Evropark, ker ona ne bo v mestu plačala 1€ za parkirnino in potem še po dežju šla do lokala. A jaz pa lahko grem peš prek mosta brez dežnika? rolleyes.gif Na koncu nisva šli na pijačo, sva pa imeli en težak pogovor v katerem mi je začela metati naprej take stvari, da sem se komaj obvladovala, da se nisem hudo skregala z njo. Fuksa. down.gif Je več ne pokličem. Tak jo stalno jaz kličem.
  • 0

#4309 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15229 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 March 2008 - 12:36 PM

QUOTE(Kinky @ 27. 3. 2008 - 18:31) View Post

Nataknjena sem.

Stay away. 2guns.gif

Jst sem tudi bla. Pol sm šla pa v center in našla obleeeekcoooo ki jo bom mela za ples happy.gif

Aja, nataknjena zarad lack of attention. In pol mi natipka sms, da lahko, CELO SMEM in blagovolim prit na obisk do treh. Mislim, faking BUGG OFF! down.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4310 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11958 posts

Posted 28 March 2008 - 12:40 PM

Kalypso, take stvari grejo tud men na k. Mam kolegico, k živi v centru Lj. Da pridem jaz do Lj, moram dat več kot 3€ za povratno za vlak, kadar sem z avtom, gre bencin in denar za parkiranje, potem pa hoče, da sediva pri njej v stanovanju, namesto, da bi šle v kakšen lokal na pijačo, ker kao ne more kadit, je premrzlo zunaj. Da bi ona kdaj pršla do mene, ni šans. twisted.gif
  • 0

#4311 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 28 March 2008 - 03:05 PM

Dost mam folka k mi recejo po tem k udarmo ksno debato alpa k preberejo eno od mojih pesmi: Joj zdej mam pa cis drugo mnenje o teb, prej si se mi zdela taka finoča.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#4312 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 28 March 2008 - 03:07 PM

Ma ja Frida. Tak me je fant danes nadrl, kaj ji nisem povedala svoje. Da ji bi jo on že zdavnaj poslal v 3 krasne. Včasih sva se ful zastopli in očitno zato nočem čisto pretrgat stikov. Prav žal mi je, da je postala taka.

Tak mi je včasih škoda, da marsikatera od vas forumskih deklinc ne živi v istem mestu kot jaz.

• 0

#4313 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 28 March 2008 - 03:29 PM

Jaz imam pa tako prijateljico, da se zmeniva, da greva po službi na kavo, potem pa ona reče, a greš z mano na tržnico, grem samo nekaj kupit? ko sva ravno tam blizu in potem ona pol ure kupuje hrano na tržnici in še ful izbira zraven. Potem grem pa jaz lahko le še domov, ker imam npr. doma kosilo. Mislim...
  • 0

#4314 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32435 posts

Posted 28 March 2008 - 05:22 PM

jaz sem se nazadnje zmenila z eno frendico, da greva za cel dan na izlet v Lj, lepo mal šopinga pa kosilo... In na konc sva letali kot kuri križem kražem po BTC-ju in okolici, vse v znamenju iskanja ene zadevce zanjo, ker se je točno v tisto zapičla. Saj je odveč povedat, da jaz zase tud utegnila nisem pogledat za kakšno stvar, ker je blo njej samoumevno, da pofledava sam za tisto in ajd dalje... Ma je bil prav pokvarjen dan; samo še bolj sem se prepričala v to, da šoping zame pride v poštev le, ko sem sama.
  • 0

#4315 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 March 2008 - 08:51 PM

Današnji dan je pa čist prehud. Od zjutrej pa do trehsem bla v službi, neki brezveznega spet počela. Pol sem laufala na bedn faks, edin dobra stvar, da ga je Tina mal popestrila s svojimi prjavami. Ženska, ga je res modelka, midve se vedno kej smejeva:)

Zdele sem že par urc doma, nič se mi ne da, zebe me ko psa. Mislm, js morm kr uno pečko za sabo nosit pa pržigat, ker sem tok premražena skoz. Enostavno se sploh ne morm in ne morm ogret, pa ni važno kok cunj mam na sebi. Edin kr pomaga je to, da si pečko pržgem, al pa da sem čist v deko zavita.
Prsti so mi neki pomodreli, tko da sem pol hitro dala prstane dol, pa me ne tiščijo. Samo mam očitno tako slabo prekrvavitev, da prstani še dodatno vse poslabšajo, al kaj js vem.
Sem seprov ustrašla, k sem vidla, da mam dobesedno frjolčne prste in čist ledeno mrzle. Rokavičniki ne pomagajo. cry.gif
  • 0

#4316 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29814 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 28 March 2008 - 09:52 PM

i'm so hooked .... oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4317 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 28 March 2008 - 09:57 PM

QUOTE(koki @ 27. 3. 2008 - 17:51) View Post

Nisem se javla na telefon, zanalašč, ker se mi ni dalo pogovarjat. huh.gif

enako

• 0

#4318 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 29 March 2008 - 06:56 AM

doooooooooh evil.gif
fant je doma samo še nekaj dni, pa greva danes nekam za vikend.in poteeeeeem jaz PRVIČ v življenju dobim menstruacijo prezgodaj blink.gif
shoot me!
  • 0
mačka figa.

#4319 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15229 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 March 2008 - 08:39 AM

To je on kriv ker je te tako jezil te zadnje dni. sleep.gif
Včeri sem nekomu rekla fcuk you in ga poslala v tri pisane marjetice. To naredim lih dvakrat na deset let.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4320 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 29 March 2008 - 02:43 PM

Predolgo sem spala,pa sem tečna.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users