Jump to content

Photo

Korona virus / Covid-19

• Please log in to reply
7286 replies to this topic

#4301 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6749 posts

Posted 12 January 2021 - 04:57 PM

Aja, tudi to se lahko preveri. 

• 0

#4302 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15792 posts

Posted 12 January 2021 - 05:13 PM

Ja, kri je dal. Ker se ni šel testirat takrat.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#4303 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17105 posts

Posted 12 January 2021 - 05:51 PM

Mama mi je ravno razlagala, da je zadnjič v nedeljo popoldan klical direktor doma, da so babico kao ''po pomoti'' cepili, čeprav je v predhodnem pogovoru mama rekla, da je nebi cepili. Svašta no. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4304 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17453 posts

Posted 12 January 2021 - 05:59 PM

A ni ona prebolela? Takih naceloma ne cepijo. Kdaj je pa imela?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4305 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15792 posts

Posted 12 January 2021 - 06:09 PM

Tasika, to res ne morš verjet, men bi ga spipalo. Pri taki stvari pa res ne bi smeli bit tako malomarni.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#4306 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86518 posts

Posted 12 January 2021 - 06:21 PM

Danes sem govorila s svojo zdravnico in je v moji kartoteki napisano, da nisem imela Covid simptomov. Toliko o tem, kakšen procent okuženih preboli asimptomatsko. Še osnovnih stvari ne spremljajo zdravniki, če nisi hospitaliziran, nobenih smernic nimajo za to. Mož pa do zdaj, ko je moral iti na slikanje pljuč, sploh ni imel ničesar zapisano v kartoteki.

Njegovi sorodniki, ki delajo v zdravstvu, so že vsi cepljeni. Jaz bom tudi vprašala zdravnico, če se zame priporoča, ko upam da konec tedna dobim krvne izvide.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4307 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17118 posts

Posted 12 January 2021 - 06:48 PM

Jaz cepljenja v prihodnosti ne izkljucujem, vsekakor pa bo moralo preteci nekaj casa od prvih poskusnih zajckov. Verjamem da je cepivo varno na kratek rok, kako je pa na dolgega pa noben ne ve. Tako da je to zame mnozicni esperiment v zivo. Ko bodo znani rezultati po pol leta, se bom pa odlocila kaj in kako. In pa seveda, po drugi dozi...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4308 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17118 posts

Posted 12 January 2021 - 06:50 PM

Je pa jansek ze povedal da je zelo verjetno, da bo cejenje obvezno, ce bos zelel kam potovati. To je izjavil danes. A smo pricakovali kaj drugega slucajno....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4309 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17453 posts

Posted 12 January 2021 - 06:54 PM

Saj to so ze nekatere letalske napovedale, da bos lahko sel gor samo, ce bos cepljen. Mogoce se bodo tudi drzave tako odlocile za vstop.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4310 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15792 posts

Posted 12 January 2021 - 07:05 PM

Zdej so povedali, da ne vedo, če se bo potrebno še enkrat cepit, oz. vsako leto, ampak če se bo, bo jeseni spet nova runda. Money, money.

Jao, pa same 90 plus sprašujejo o cepljenju in seveda vsi navdušeni. Nikoli niti enega, ki bi rekel, da se ne bo cepil.
  • 0

#4311 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24786 posts

Posted 12 January 2021 - 07:27 PM

Zdaj, ko so me razbremenili odlocitve za cepljenje otrok, bom verjetno sla cim prej, saj pricakujem, da bo maja/junija cela stala za vrsto, ko bodo rekli, da ne mores cez mejo brez cepljenja 🤪
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#4312 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86518 posts

Posted 12 January 2021 - 07:29 PM

Dragica, mozeva 95-nona je rekla, da bo se pocakala s cepljenjem. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#4313 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28019 posts

Posted 12 January 2021 - 07:38 PM

Dragica, koliko časa nazaj pa je bil mož bolan?
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4314 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17105 posts

Posted 12 January 2021 - 07:42 PM

A ni ona prebolela? Takih naceloma ne cepijo. Kdaj je pa imela?

Ona je prebolela ja, ze jeseni je imela. Ko so mamo prvic klicali in so informativno zbirali prijave, je rekla da ne, da kao ne zeli da jo cepijo. Prejsnji teden al kdaj pa je sam direktor klical in nekaj nakladal da so jo po pomoti cepili. Jaz to nic ne vrjamem, da je bila pomota, so jih pomoje kr vse po vrsti cepili, zdaj pa pac glumijo.

Sej po eni strani bi itak popizdil, kdo bo odgovarjal ce bi bilo kaj narobe. Po drugi strani pa se ni pametno nekaj ful kregat z njimi oz babico prevec izpostavljat, da jih nebi potem kaj maltretirali/zapostavljali ipd. Zdaj ne mores blizu in ne ves kako je pravzaprav stanje, lahko samo upas da so pac korektni in ok skrbijo za njih.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4315 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15792 posts

Posted 12 January 2021 - 07:48 PM

Pametna nona!

Mož je imel covid prvi teden v novembru.
  • 0

#4316 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28019 posts

Posted 12 January 2021 - 07:57 PM

Torej cca dva meseca nazaj.

Jao, Tasika pozabila prej komentirat, saj v bistvu ne vem, kaj napisat.... .
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4317 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15792 posts

Posted 12 January 2021 - 08:01 PM

Jaz jim tudi ne verjamem, po moje so tudi vse cepili brez vprašanja. Pritisk za cepljenje je res neverjetn, noro ga promovirajo.
  • 0

#4318 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86518 posts

Posted 12 January 2021 - 08:19 PM

Jaz pa verjamem, ker cepiva zaenkrat ni dovolj, da bi cepili tudi tiste, ki smo ze preboleli v zadnjih mesecih oz. govori se da v zadnje pol leta.
  • 0

― V. Van Gogh

#4319 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19391 posts

Posted 12 January 2021 - 08:30 PM

Možno, ja. Kao je kontraindicirano, ampak če si pa imel asimptomatsko, pa ni panike 🤷‍♀️ tudi če si zdaj slučajno okužen, ni nič narobe, če se cepiš. Jaz sem jutri na vrsti.
  • 0

#4320 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17693 posts

Posted 12 January 2021 - 08:37 PM

Pametna nona!

A ostali smo pa zavedeni butli? 😁
Šalo na stran. Se najbrz ni za "bati", da bo kljub propagandi dovolj ljudi v kratkem času precepljenega ker je tudi antipropaganda močna.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users