Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#4301 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 26 November 2011 - 12:07 PM

QUOTE(Kinky @ 25. 11. 2011 - 23:35) View Post

Pafi laugh.gif

Saj vem da ni Mufi laugh.gif -jaz to rečem vsakem malem pikecu wub.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#4302 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 26 November 2011 - 02:55 PM

Pika se vidi ja, da je že gospa pa tud izraz njene grozne preteklosti se ji vidi. Pri nas je že 11 let. Stara je bila pa 1 leto, lahko tud več. Veterinar ni vedel točno povedati. Toliko let je že pri nas, pa še danes ne dovili, da jo primeš za tačko. Meni je nekaj najbolj groznega, ko pride čas za striženje krempljev. Takrat ne gre brez nagobčnika, ker bi pogrizla veta, pa tud mene, od strahu in spušča take živalske krike, kot bi jo en klal. Začne s slinit in težko diha. Nazadnje me je veterinar kar ven poslal, ker sem js čist živčna ratala k sem jo vidla tako. Čist vedno takrat podoživlja neki, nočem sploh pomislit kaj.
Ne pusti se tud dvigovat, čeprov mi2e sva nek "dogovor" sklenile, da nekak to gre, ko je čas za kopanje. Ko je dež je treba previdno okoli nje z marelo hodit, ker se tega ful boji, isto je z metlo, sesalcem, ko se kaj čisti. V glavnem pri nas lepo skrbimo zanjo, jo imamo radi, nikol ji ni noben nič naredil, sam tistega kar je doživela v svoji rani mladosti pa nosi s sabo, do groba:(
Js bi vse dala, da bi se na tem področju kej nardil, ne vem sprememba zakonodaje, da bi se za trpinčenje dejanko kaznovalo s kaznijo zapora al pa kej, ne pa da sam neki plačajo in je. Naslednji dan pa spet, veselo na delo z novo žrtvijo. Tud ideja, k jo imajo v ZDA živalska policija se mi ne zdi slaba, da bi se več delal na tem, reševanju oz. preprečevanju zlorb živali plus nova delovna mesta bi bila. Sam to so sam moje pobožne želje.

Ta problematika v Slo sploh ni urejena, en del ureja Ministrstvo za kmetijstvo za gozdrastvo in prehrano, oz. Veterinarska uprava. Za moj pojm bi to mogu bit nek samostojen oz. avtonomen organ. Ki bi imel vsa pooblastila za ukrepanje in da se politika ne bi mogla vtikat v njegovo delo.

Z zavetišči je sploh katastrofa, občine se ne zmenijo zanje. Plus vsaka po svoje neki dela na tem. To bi moral bit tud drugače in za vse enako. Pa to, da se sploh ne preverja, kam gredo živali. Js verjamem, da ljudje, ki delajo v zavetišu res nimajo časa še za to, tko, da eto tud tuki bi moeal bi nekdo ala živalska policija...

V glavnem mene je sram, da živim v tej državi, ker mamo take polomljene sistem, da res ni, in nič se ne naredi. Tud v šolstvu in pri zaščit zlorab otrok, tam je tud katastrofa, kaj se dogaja..

Ne zamert, k tok pišem, sam sem čist not padla..
  • 0

#4303 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12039 posts

Posted 26 November 2011 - 03:13 PM

Podpis...

Moj dedek ima tud kužka, starega 7 let in zdej oba živita pri moji teti. Vsi ga imamo ful radi, fajn mu je in vse, ampak še preden je dopolnil eno leto, ga je nekdo iz tistega kraja (en kreten k nima treh pik v glavi) zaprl k sebi za kakšen teden. V tem času ga je mučil in mu dajal za jest. Skratka, mali še zdej tko cvili, če v njegovi prisotnosti primeš metlo oz. kakršnokoli palico; isto je kadar se ga kdo po nesreči dotakne, ko ne ve da je tam, recimo ko leži pod mizo in kdo premakne noge in ga mejčkn zadane z nogo... tuli kot da bi ga pretepal... božček no.
  • 0

#4304 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 26 November 2011 - 03:40 PM

Lepa kusica, ja. Se prav vidi, da je tečna, ko jo slikaš biggrin.gif . Pafi bo tudi star že 11 let, tak da tudi ni med najmlajšimi, ampak se še drži.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#4305 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27989 posts

Posted 27 November 2011 - 12:44 AM

QUOTE(sade @ 26. 11. 2011 - 15:40) View Post

Pafi bo tudi star že 11 let, tak da tudi ni med najmlajšimi, ampak se še drži.

Kako je prva fotografija lepa! : O

Uboge zivali. : ( Tudi meni je vsec ideja zivalske policije! In se strinjam, da pri nas prevec stvari enostavno ne funkcionira. Mah...
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4306 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 December 2011 - 11:29 PM

sem vas pršu mal pozdravt biggrin.gif

IPB Image
  • 0

#4307 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 09 December 2011 - 11:29 PM

wub.gif Huge ball of fur. wub.gif
  • 0

#4308 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 09 December 2011 - 11:30 PM

Kak more bit mehka wub.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#4309 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 December 2011 - 11:37 PM

Jp ful. Kadar kake pizdarije dela, ala nadlegovanje veverice se ponavadi vedno v en klinčev kot zraven kletke stlači in se pol baraba mačja tko ful mehkega nardi, da ga ne morš prijeti. Ma pa 6 ali 6 plus kil. Js ga pol kr šlepam, ker dvignit ga ne upam, da mu ne bi kej spahnila:)

Pa mislim, da dietni briketni niso najbolj učinkoviti... confused.gif
  • 0

#4310 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 December 2011 - 11:45 PM

OMG! w00t2.gif Kok je pa hud, noo! wub2.gif Prov enako glavo ma k moja, pa ogromen je tud. laugh.gif
  • 0

#4311 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 December 2011 - 11:45 PM

wub.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4312 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 December 2011 - 11:56 PM

Taj je res ogromen ja. Tuki na tej fotki je pa Diego k leze v bide. Se dobor vidi, da Diego ni mali muc, sam un je res velik. Na spodnji sliki sta pa skupi, se vidi kok je Tajko večji od Diegiča:)

IPB Image

IPB Image

IPB Image
Za konec pa še ena neumna fotka, ki je meni ful smešna:)
  • 0

#4313 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 09 December 2011 - 11:58 PM

lol1.gif Res sta kulska mačka, Taj je pa res zverina! thumbup.gif A je kar na dietni hrani, čeprav ma samo 6 kg?
  • 0

#4314 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 December 2011 - 12:13 AM

Taj, ker ma ful špehija na buhu:) in ker skoz v skledi visi:)

Danes sta me že pred 9 uro v luft vrgla. Smo meli od pihanja, renčanja, opernega petja itd. Pravi mačji orkester, sta se neki z mačkami zapela Brisačo in Liza. Pol so pa zganjal celga hudiča tle pred mojo sobo. Sem jih mogla dat vsakega v svojo sobo, da so se skuliral:)
  • 0

#4315 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 December 2011 - 12:20 AM

QUOTE(luci @ 10. 12. 2011 - 0:13) View Post
opernega petja

laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4316 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 December 2011 - 12:35 AM

Ja to so mačje arije. Prečudovite za naša ušesa biggrin.gif
  • 0

#4317 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27989 posts

Posted 10 December 2011 - 12:35 AM

Hihi, lepo, da si nas prisel pogledat. thumbup.gif laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4318 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29886 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 December 2011 - 01:02 PM

thumbup.gif Diego mi je eden izmed res najlepših mačkov, kar sem jih kdaj vidla. wub.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4319 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 December 2011 - 02:13 PM

Diego je tko ful prefrigan, pravi mačji nagajivc. Fančo, morsko pujsinjo skoz hodi nadlegovat pa nas zraven tko gleda, češ kaj pa je sej nisem nič naredu. Ne znam opisat, to bi mogle vidt. On se vedno tko na kletko gor zbaše, pol pa eno taco not steguje in stran gleda, dobi tak trapast pogled, kaj sej nič ne delam. Isto počne, ko se spravi kako vodo polivat. Tko te gleda in hkrati s taco stran posodico poriva, da se bo prevrnila. Js se mu fulkrat nasmejim...
  • 0

#4320 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 December 2011 - 02:34 PM

luci, tvoje opisovanje zverinskih prigod zmaga. Jaz se skos smejem zraven. laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users