Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4301 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 April 2011 - 05:25 PM

Plain, kak buuuusi, pa kaj ma veze kolo ohmy.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4302 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 April 2011 - 05:28 PM

lol1.gif Ja, busi mi grejo na živce in zato sem vesela da sem zdej po novem s kolesom, čeprav sem se že prej mal vozila z busi, ampak v tej vročini so res ubitačni. biggrin.gif
  • 0

#4303 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 April 2011 - 05:30 PM

buuussss, sm misnla tko- buššiiiii, pol pa da si vesela ker si kolo vn potegnla laugh.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4304 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 04 April 2011 - 05:31 PM

Ti ga pa pihneš! laugh.gif laugh.gif
  • 0

#4305 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 04 April 2011 - 05:59 PM

Veter. Chill a little. rolleyes.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4306 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 April 2011 - 06:05 PM

^^ Seveda vsakič najbolj piha takrat, ko grem od doma z najlepšo frizuro... laugh.gif
  • 0

#4307 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 04 April 2011 - 06:06 PM

Ja, saj, pa oči me še bolj pečejo, kot ponavadi. + skozi okno nam nameče polno listja in ostale svinjarije, za popizdit.

• 0

― V. Van Gogh

#4308 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 04 April 2011 - 06:08 PM

Ja, oči imajo tudi celo veselico; pečejo, se solzijo... Ne maram, skratka.
  • 0

#4309 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 04 April 2011 - 09:46 PM

Danes mi gre vse na zivce. cry.gif Sem sla vmes ze pocivat - spat pa je se vedno enako.

V glavnem - folk brez obcutka za .... niti ne vem, kako bi to imenovala. Mater das cloveku v roko dokumente, za katere vsi (vkljucno z njim) vemo, da so obcutljivi in namesto, da bi jih nesel direkt domov jih vmes se malo pusca naokoli in jih najdes tako mimogrede razsute po stopniscu kot skret papir. KAJ TI NI JASNO?! A moram res vsako najmanjso stvar 150x izpostaviti, da ti pride kaj pod lobanjo?!?

Ali pa se pripelje clovek in parkira avto tako, da ne morem odpreti vhodnih vrat. Ce vidis vrata, jih najbrz ne zaparkiras ali kaj?!?! Ali je treba s fontom 1500 napisati cez vrata - VHODNA vrata. U KNOW! VHOD!

AAAARGH tepla bi danes!

ZELO sem obcutljiva na ljudi, ki nimajo sestega cuta, ki ne dojamejo ocitnega, ceprav neizrecenega, ki opletajo s svojo betico po svetu kot zogica po fliperju. Daj, MISLI MALO NO! cry.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4310 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 04 April 2011 - 09:51 PM

Res da sem Gorenjka, ampak vseeno.. smile.gif

Na živce mi gre dejstvo, da so nekatere stvari zapakirane tako, da v njih pustiš praktično še 3/4 izdelka, ko misliš, da si ga že čisto izpraznil. evil.gif Lep primer je Bourjoisov Healthy mix. Sem ga uporabljala kar nekaj časa že(res da v zelo majhnih količinah in ne vsak dan), potem pa kljub precej pritiskom na pumpico ni ven prišlo nič več, ampak ga nisem še vrgla stran. Ko sem pa čez nekaj časa spet poskusila, je puder spet prišel ven in sem ga v bistvu lahko uporabljala še kar nekaj časa. Potem je spet izgledalo da ga ni več, pa sem za foro odstranila to pumpico in nisem mogla verjet - notri je še najmanj 3/4 pudra. huh.gif Saj ne, da mi je tak problem kupit novega, samo to se mi pa res zdi nategovanje. down.gif

• 0

#4311 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 04 April 2011 - 10:14 PM

^ Mene tudi to razpeni, sploh pri pudru, ki ne stane ravno 10 €, pa ostanka ne morem dobit ven, pa če se ne glavo postavim, ker je flaška tako visoka.

• 0

― V. Van Gogh

#4312 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2011 - 10:41 PM

Jaz pa ugotavljam, da mi grejo na jetra kar skorajda vsi ljudje, ki se znajdejo okoli mene. cry.gif
Danes sem se malo razgledovala po čakalnici pri zdravniku in so mi kar vsi bili pošastno zoprni. Jao.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4313 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 April 2011 - 10:42 PM

lol1.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4314 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 April 2011 - 10:42 PM

laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#4315 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2011 - 10:54 PM

Ne, to je res. Začenjam razmišljati v to smer, da sem res strašno zagrenjeni in sovražno nastrojeni osebek.
A še skos globoko v sebi menim, da upravičeno. butl.gif To se mi čedalje pogosteje dogaja ... v trgovinah
ali pa pač v vrstah ... banka, lekarna ... ko si ogledujem ljudi okoli sebe, mi že grejo na jetra in si v glavi
mislim, kakšni debili so. Saj ne zdaj čisto za vse, za veliko večino pa. Samo jebiga, če pa delujejo omejeno. cry.gif
Včasih mi zadeva gre na jetra še preden se dejansko zgodi.
Saj zame si tudi kdo marsikaj misli, se zavedam tega. XD

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4316 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 04 April 2011 - 10:57 PM

In potem še vprašaš, zakaj se te bojim?! ph34r.gif biggrin.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#4317 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 April 2011 - 10:58 PM

ninja.gif laugh.gif

• 0

#4318 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 April 2011 - 11:40 AM

Na živce mi gre, da zjutraj vedno, ne glede na to, koliko prej vstanem, zamudim bus, ki gre ob 9.28h. slap.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4319 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29993 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 April 2011 - 12:05 PM

sej to ni tok težko - če prej vstaneš, maš verjetno skos feeling, da imaš itak še dovolj časa. meni se to redno dogaja, zato zdej kasneje vstajam pa še zmeri ujamem bus, ki ga moram.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4320 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 April 2011 - 12:36 PM

^^ Točno tako. Sam je fora v tem, da kdaj tudi pride kakih 5min prej, pa lih zato vseeno zamudim. No, če ga pa že ujamem, se pa skor vedno zgodi, da se pokvari in moram spet čakat nalsednjega. :=S
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users