Meni so pa porazne. In težje to prenašam kot grde čevlje.

Vprašanja
Posted 12 October 2015 - 04:20 PM
Posted 12 October 2015 - 04:31 PM
Matilda, kaj pa če bi si kakšne bele najkice kupila? To ma zdaj ta moja kolegica, ker ne prenese teh ogabnih čevljev,.
After all this time?
Always.
Posted 12 October 2015 - 04:54 PM
Ma v supergah ti noga zgnije.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 October 2015 - 04:57 PM
Meni so superge res tko wanna be ER, pa še to ja, da se ti noga usmradi. Plus osebno mi ful paše, da lahko kadar sedim malo sezujem tole in pomigam s prsti in stopalom in se hitro obujem in šibam, ko je treba.
Posted 12 October 2015 - 05:04 PM
Pa saj si v vsaki službi cel dan v čevljih. Pač štekam, da si več na nogah in da so daljše izmene, pa vseen.
After all this time?
Always.
Posted 12 October 2015 - 05:05 PM
Med plastičnimi supergami in usnjenimi čevlji ni primerjave.
― V. Van Gogh
Posted 12 October 2015 - 05:08 PM
Ja sam sej a ni tko da te športne superge ful dihajo? Pa croksi so itak celi plastični.a
After all this time?
Always.
Posted 12 October 2015 - 05:14 PM
Usnjen čevelj oz plastičen crocs razkužiš vsaj 1x na teden, podplat je primeren temu, da se bakterije in umazanija ne prijemlje toliko. Pri supergah pa, sploh pri klasičnih z mrežico povrhu, vso svinjarijo sčasoma absorbiraš na nogavice, ne da se lepo očistit, skos pride vsaka MRSA in Hepatitis, da ne govorim samo o ideji, da ima pri supergah vsako lulanje in kakanje prost dostop do nogavic in posledično stopal.
Posted 12 October 2015 - 05:18 PM
Auč. Štekam.
Svaka ti čast, jaz se vedno znova klanjam sestram za delo, ki ga opravljajo.
After all this time?
Always.
Posted 12 October 2015 - 05:24 PM
Oh hvala, meni se sicer ne zdi nič takega, opazim pa vseeno, da je naše delo premalo cenjeno, zato mi vsaka taka opazka dosti pomeni.
Posted 12 October 2015 - 08:10 PM
Crocsi so gumjasti, ne plastični
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 23 October 2015 - 08:24 PM
Ima katera izkušnje z Buffalo ali Relance čevlji?
Pa še eno vprašanje. A se lakasti čevlji hitro uničijo - se poznajo praske na njih?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 23 October 2015 - 08:53 PM
― V. Van Gogh
Posted 24 October 2015 - 12:28 AM
A res...mene se mi zdi že tako ali tako čevlji radi ožulijo. Gledala sem ene, ki sicer niso celi lakasti, ampak so v kombinaciji z navadnim usnjem. So pa med drugim ravno na sprednjem delu iz lakastega materiala. Jih bom dala v yay/nay temo.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 November 2015 - 11:00 AM
Po vaših izkušnjah katere "švic" majice hitreje začnejo zaudarjat oz. s katerimi imate slabe/dobre izkušnje?
Zanima me ali je kakšna razlika med švic majico, ki stane 10€ in tisto, ki stane 60€ ?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 November 2015 - 03:25 PM
Glede prvega ti ne znam svetovat, ker meni po npr. 2 urah fitnesa itak ne zaudarja, na celodnevnih turnirjih pa imam itak dres.
Kar se tiče drugega; švic majice za 60 € sicer nimam, imam pa nekaj Nike in Adidas variant (se pravi so okoli 35 €). Meni se zdi med cheap in dražjimi majicami ful razlika v materialih. Te cheap so mi običajno iz precej neudobnega materiala, sploh v primerjavi z bolj kvalitetnimi. Pa tudi občutek imam, da kvalitetne kasneje začnejo vonjat (lahko, da se mi to samo zdi). Je pa potrebno vsako stvar pogledat in pretipat, ni vse v nekem cenovnem rangu enako, seveda. Decathlon ima običajno kar nekaj generičnih švic majic iz dobrih materialov, ki so poceni, se je pa žal potrebno zapeljat v Italijo (ali po novem Zagreb, ampak menda ni tako založen kot v Udinah).
Če potegnem črto: ni strogega pravila, vendar sama raje dam 30-40 € za majico, v kateri se počutim izjemno udobno, mi je všeč in jo ponosim še pa še.
Posted 10 November 2015 - 03:36 PM
Fant je ful zadovoljen s švic majicami iz Hoferja, ki stanejo ok. 10 €. Vrhnje dri-fit ima pa dražje.
― V. Van Gogh
Posted 10 November 2015 - 04:16 PM
Zdaj je vprašanje, Kami, a ti misliš pač športno majico ali podmajico?
Posted 10 November 2015 - 04:19 PM
Če misliš navadno športno majico, jaz ne opazim razlike med Nike in recimo tisto iz H&M športne linije.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 10 November 2015 - 04:29 PM
Meni ima H&M precej obupne materiale, redko najdem kakšno majico, ki mi je OK. Se pa najde.
Nike ima tudi nekaj bolj nikakvih zadev, se mi pa zdi, da imajo vedno več čudovito udobnih.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users