Jump to content

SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja

• Please log in to reply
4611 replies to this topic

#4261 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27445 posts

Posted 06 January 2023 - 07:50 AM

Ja pa to tudi ni tezava od vceraj. Berem zadnje case na fb komentarje,ker deluje pri nas ze od maja?? nadomestna ambulanta. Groza,kao en s postle ni mogu do wc v petek in mu je sestra rekla,da do torka ne more zdravil dobit. Ko ti je ze z lune jasno,da smrdi. Ce si tako slab gres/poklices na urgenco.
  • 0

#4262 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 06 January 2023 - 10:56 AM

https://www.instagra...id=YmMyMTA2M2Y=

Pa še tale fiasko pokomentiram, na začetku se mi je zdela "na mestu", zdaj se pa WTF momenti kar nabirajo.
Saj mi je bilo na volitvah jasno, da s GS ne bomo prav nič na boljšem.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4263 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 09 January 2023 - 08:19 PM

Hahaha, na un posnetek Sterna pa LaToye sem ze kar malo pozabila. Epic :lol:
Zdaj gre z avtom. Cudno. Pa tako je bila samozavestna in zgrozena, ker nam ni bilo prav.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4264 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 09 January 2023 - 08:25 PM

Zakaj so se spravili nanjo zaradi leta s falconom? Saj ženska ima neko funkcijo v državi, falcon je ves čas v zraku, vsi letijo z njim... Ne spremljam politike, zato sprašujem. A zato, ker je zatežena in jezikava? 

• 0

#4265 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 09 January 2023 - 08:40 PM

Meni je tudi malo pretirano, da gres na Dunaj z letalom. Sploh glede na njihova druga nacela. Za rajo manj zrezkov, da ne dreka okolja, za njih privat letalo do sosednjega mesta :)
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4266 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 09 January 2023 - 08:42 PM

To itak, ampak sej so ostali isti drekači in uživači :)
  • 0

#4267 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 12 January 2023 - 10:21 PM

Glede na to, da se GS proglasa za "zeleno" stranko, ne more bit higienično, samo zato, ker lahko.

Kaj pa menite na dogajanje v zdravstvu, kdo je pa po vašem kriv? :D

Attached File  spiderman-meme-16401651614x3.png   819.41KB   0 downloads

A je izven LJ tudi obćutiti kaj kadrovskih stisk po ZDjih?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4268 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27445 posts

Posted 13 January 2023 - 06:09 AM

Tudi.
  • 0

#4269 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 13 January 2023 - 07:26 AM

Pri nas na srečo za enkrat ni sile. 

Ne razumem pa trenutne scene z ambulantami za neopredeljene. Skozi se govori, kako so zdravniki preobremenjeni, da imajo preveč opredeljenih pacientov, da izgorevajo, a za te ambulante pa ima kar naenkrat toliko zdravnikov čas? Enega je včeraj kazalo, ki bo 2x mesečno delal v tej ambulanti, v svoji pa bo nadomeščanje reševal z zdravnikom iz penzije. Kdo je tu nor. Pol bi bilo boljše, da da za te ambulante angažirajo zdravnike v penziji? 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4270 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 13 January 2023 - 08:48 AM

Hahaha, a res, tasika, hahaha?! Jaz sploh ne bom vec odpirala porocil in portalov, ker me takoj nekaj razburi (kot vceraj tisti kandidat za solstvo pa digitalizacijo vrtca itd.) :D Neee, zakaj bi penzic vec zasluzil, ce lahko on :lol:

Pri nas mislim, da ne. So jih tudi kar nekaj zaposlili v zadnjih letih in ne odhajajo. Ocitno je kul.
  • 0

Tumblr

#4271 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12035 posts

Posted 13 January 2023 - 08:50 AM

Pri nas imamo tudi sreco, ta star gre kmalu v penzijo in ga bo zamenjala ena domacinka, mlada punca, ki jo ljudje kar tikajo, ker vidijo v njej eno puncko, ne pa mlade zdravnice. Sestra baje skoz pizdi.
  • 0

#4272 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 13 January 2023 - 08:57 AM

Tudi jaz sem bila enkrat v zadregi, ko sem prišla s hčero k dežurnemu, tam pa je bila takrat ravno moja sosošolka iz OŠ. V času OŠ smo se tudi družili, potem pa nekako izgubili stik. Prav nisem vedela al jo naj vikam, ker se to pač spodobi, al naj jo tikam.

• 0

#4273 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 13 January 2023 - 10:27 AM

Za sošolko iz OŠ bi pa vikanje blo prav hecno, kokr da se ne poznate :)

Tašika, kje pa piše, da naj bi blo naenkrat ful zanimanja? Ker glih to je problem, da nadomeščanja nimaš, če izpade kakšen delovni dan iz redne ambulante. Po mojih informacijah ni bilo tako veliko zanimanja, še največ med koncesionarji, kader iz ZDjev pa (tisti ki so se javili) bi delal 1-2x mesečno, po možnosti na soboto, ko ne rabiš nadomeščanja iskat. Strinjam pa se, da je urna postavka v teh ambulantah absurdna in v posmeh.

• 0

Bill Bullard

#4274 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 13 January 2023 - 10:36 AM

Za MB je pisalo, da naj bi bilo 48 prijav. Sej zato meni ni jasno, kaj so si zamislili, kdo bi naj pol tu delal, če že tako imaš redno ambulanto. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4275 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19341 posts

Posted 13 January 2023 - 10:44 AM

V MB so se peijavili čisto vsi družinski zdravniki. Je en fb prijatelj napisal da od 80 € na uro dalje preobremenjenosti več ni. :D
  • 0

#4276 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17680 posts

Posted 13 January 2023 - 10:52 AM

Po mojih info starih 3 dni to ne drži, javilo se je 15 od 48 zdravnikov.

• 0

Bill Bullard

#4277 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19341 posts

Posted 13 January 2023 - 10:54 AM

A tako, pol pa so si že premislili, verjetno so malo razmislili...
  • 0

#4278 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17048 posts

Posted 22 January 2023 - 11:37 AM

https://www.slovensk...jali-resevalci/

Kako je to mozno...katera ve vec :cry: ?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4279 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32529 posts

Posted 22 January 2023 - 11:40 AM

Sem brala že včeraj, grozno. Med komentarji je bilo potem nekaj namigov, da naj bi se zgodilo na toboganu, omenjali so tudi moznost epileptičnega napada...
  • 0

#4280 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6742 posts

Posted 23 January 2023 - 04:08 PM

Mene je tudi kar pretreslo, kaj je to moglo bit :(
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users