SLOVENIJA - novice, članki, kolumne, blogi, mnenja
Posted 06 January 2023 - 07:50 AM
Posted 06 January 2023 - 10:56 AM
Pa še tale fiasko pokomentiram, na začetku se mi je zdela "na mestu", zdaj se pa WTF momenti kar nabirajo.
Saj mi je bilo na volitvah jasno, da s GS ne bomo prav nič na boljšem.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 January 2023 - 08:19 PM

Zdaj gre z avtom. Cudno. Pa tako je bila samozavestna in zgrozena, ker nam ni bilo prav.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 January 2023 - 08:25 PM
Zakaj so se spravili nanjo zaradi leta s falconom? Saj ženska ima neko funkcijo v državi, falcon je ves čas v zraku, vsi letijo z njim... Ne spremljam politike, zato sprašujem. A zato, ker je zatežena in jezikava?
Posted 09 January 2023 - 08:40 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 09 January 2023 - 08:42 PM

Posted 12 January 2023 - 10:21 PM
Kaj pa menite na dogajanje v zdravstvu, kdo je pa po vašem kriv?

A je izven LJ tudi obćutiti kaj kadrovskih stisk po ZDjih?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 January 2023 - 06:09 AM
Posted 13 January 2023 - 07:26 AM
Pri nas na srečo za enkrat ni sile.
Ne razumem pa trenutne scene z ambulantami za neopredeljene. Skozi se govori, kako so zdravniki preobremenjeni, da imajo preveč opredeljenih pacientov, da izgorevajo, a za te ambulante pa ima kar naenkrat toliko zdravnikov čas? Enega je včeraj kazalo, ki bo 2x mesečno delal v tej ambulanti, v svoji pa bo nadomeščanje reševal z zdravnikom iz penzije. Kdo je tu nor. Pol bi bilo boljše, da da za te ambulante angažirajo zdravnike v penziji?
[Napoleon]
Posted 13 January 2023 - 08:48 AM

Pri nas mislim, da ne. So jih tudi kar nekaj zaposlili v zadnjih letih in ne odhajajo. Ocitno je kul.
Posted 13 January 2023 - 08:50 AM
Posted 13 January 2023 - 08:57 AM
Tudi jaz sem bila enkrat v zadregi, ko sem prišla s hčero k dežurnemu, tam pa je bila takrat ravno moja sosošolka iz OŠ. V času OŠ smo se tudi družili, potem pa nekako izgubili stik. Prav nisem vedela al jo naj vikam, ker se to pač spodobi, al naj jo tikam.
Posted 13 January 2023 - 10:27 AM
Za sošolko iz OŠ bi pa vikanje blo prav hecno, kokr da se ne poznate
Tašika, kje pa piše, da naj bi blo naenkrat ful zanimanja? Ker glih to je problem, da nadomeščanja nimaš, če izpade kakšen delovni dan iz redne ambulante. Po mojih informacijah ni bilo tako veliko zanimanja, še največ med koncesionarji, kader iz ZDjev pa (tisti ki so se javili) bi delal 1-2x mesečno, po možnosti na soboto, ko ne rabiš nadomeščanja iskat. Strinjam pa se, da je urna postavka v teh ambulantah absurdna in v posmeh.
Bill Bullard
Posted 13 January 2023 - 10:36 AM
Za MB je pisalo, da naj bi bilo 48 prijav. Sej zato meni ni jasno, kaj so si zamislili, kdo bi naj pol tu delal, če že tako imaš redno ambulanto.
[Napoleon]
Posted 13 January 2023 - 10:44 AM

Posted 13 January 2023 - 10:52 AM
Po mojih info starih 3 dni to ne drži, javilo se je 15 od 48 zdravnikov.
Bill Bullard
Posted 13 January 2023 - 10:54 AM
Posted 22 January 2023 - 11:37 AM
Posted 22 January 2023 - 11:40 AM
Posted 23 January 2023 - 04:08 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users