Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#4241 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 11 October 2015 - 06:47 PM

Ogabno je. Taka pokrita trznica, totalno cigansko, nenormalne vrste pa kar sem mela sanso vidt je bila neka roba izpred 12 sezon. Tri min sem bila dol pa mam travme. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#4242 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 11 October 2015 - 07:08 PM

A prav ta mesec si bila? Na slikah na fb je videti tudi all starke recimo, pa neke normalne škornje in gleznarje. Velikokrat ob takih razprodajah res ponujajo neke ogabne stvari, ki jih že tako nihče ne kupi. Sem imela namen iti mogoče jutri pogledat, hmm. 

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4243 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18610 posts

Posted 11 October 2015 - 08:24 PM

Vceraj. :D Pravzaprav sem bila v Hervisu, in sem potem samo na hitro pokukala se v Massa, mogoce se res kaj najde, ampak meni je tak tip "trgovin" ogaben in ne zdrzim pet min notri, sem potem raje brez. Ce gres v Citya, pejt pogledat, samo zarad tega se pa pomoje ni za vozit.
  • 0

After all this time?

Always.

#4244 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 12 October 2015 - 06:09 AM

Jaz sem bila prvi dan in nisem dobila nic, sem pa naceloma iskala balerinke, ce bi bilo pa kaj drugega res ok, bi morda tudi tisto vzela. Problem je, da pri vecini cevljev ni bilo normalnih citer. Tudi vecina all stark je bilo 36 in 40+. Za razliko od ninche so se mi zdele stvari kar uporabne. Komot bi si kupil kaksne goretex za zimo, kaksne pohodniske, skornje/gleznarje s peto, .. Videla sem tudi svoje cevlje, ki sem jih kupila par mesecev nazaj za 20€ vec.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#4245 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 12 October 2015 - 07:22 AM

A to je kakšna nova zadeva? Kje točno v BTCju se pa nahaja?

Jaz pa potrebujem bele ortopedske sandale oz. cokle za vaje na faksu. Pogoj je, da so udobni in iz umetnega materiala. Ne vem, kakšen model točno naj iščem in kje, mogoče bi odgovor na to vedela Ora? V skrajnem primeru bi se zadovoljila tudi s Crocsi ampak bi rajši kaj drugega.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4246 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17304 posts

Posted 12 October 2015 - 07:42 AM

Kopitarna Sevnica. Samo ne vem kako so z umetnimi materiali.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4247 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 12 October 2015 - 12:27 PM

Meni so tudi najboljši od kopitarne, nam jih itak naročijo v službi ampak se ne pritožujemo preveč :) kar je pri taki masi ljudi skoraj čudež, vsak najde nekaj zase. Alternative drugih znamk, razen crocs balerink za čez poletje, so se pri meni še vedno izkazale za slabše.

Jaz imam trenutno že tretje tele:

https://www.kopitarn...andal-1266.html kljub temu, da je širok model, mi je udoben na mojo zelo ozko stopalo.

https://www.kopitarn...ipper-2227.html tele so ožji ampak so me pri mezincu žulili in nekako trdi so.

https://www.kopitarn...ipper-n734.html tele imajo punce najraje, ampak meni dajajo vtis, da je zadnji del nekoliko preveč dvignjen, zato se zanje nisem odločila.

Aja in pri nas je pogojeno, da je model s paščkom zadaj, pa to sploh ni slabo, večkrat pride celo zelo prav.

• 0

#4248 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 12 October 2015 - 12:34 PM

^ Ampak ti so vsi usnjeni. Jaz bi lahko mami vprasala (pomoje bi se krizala, ce bi videla te tri pare od Kopitarne :lol:), ampak tudi usnjene nosi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4249 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26108 posts

Posted 12 October 2015 - 12:38 PM

Jaz sem v Sanolaborju našla ene odlične od firme Batz. So tako super, da sem si jih še za doma namesto copat kupila....pa še dragi niso.

flower-white-batzhu.jpg

Edit....šele zdaj videla...žal so usnjeni.

• 0

#4250 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 12 October 2015 - 12:39 PM

Ah daj nehaj, pa ja niso usnjeni :o, kje si našla podatek (ajoj zdaj vidim, pardon :D, ne bi nikoli rekla). Ma meni se zdi, da pri teh čevljih je čisto brezveze toplo vodo odkrivat, itak mora bit po standardih. Bom pa tudi jaz vesela, če ima tvoja mami kako boljšo alternativo. Čeprav ne vem, če bi dajala sama po 50€ za delovne čevlje, ker so res potrošni material in eni na leto že skoraj niso dovolj.

• 0

#4251 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 12 October 2015 - 03:17 PM

Rekla je, da jih je nazadnje kupila v Gali na Nazorjevi pa parkrat v Sanolaborju, drugace pa kakor najde. Imajo oni ista pravila (zaprti spredaj, pascek zadaj), ampak se ne drzi tega. Za te iz Kopitarne je rekla, da so ji nagravzni :D, ene njihove je imela samo enkrat, pa so jo ozulili do krvi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4252 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 12 October 2015 - 03:25 PM

Jaz si zaradi narave dela ne bi upala imet brez paščka, pa tudi drugače sem ugotovila, da je boljše tako, ona ima verjetno drugačno delo in ji nedrsljiv nizki štart ne pomeni toliko :D. So pa grdi, to pa res... ampak mi nobeni niso lepi :D

• 0

#4253 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 12 October 2015 - 03:37 PM

Jaz tudi ne bi dajala več kot 50€, najraje tam do 40€. 

Kopitarna - ni videti, da bi imela kaj brez usnja. 

Sem pa gledala Abeba in ima nekaj več izbire. Kateri se vam zdijo najboljši? 

klik1, klik2, klik3, klik4, klik5

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4254 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 12 October 2015 - 03:42 PM

Joj meni nobeni niso lepi. Saj vem, da tu ni neke hude alternative. 

Jaz nevem kaj bi naredila, če bi mogla kaj takega nosit, ko dobesedno spim v petah :lol:

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#4255 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 12 October 2015 - 03:46 PM

Kaj šele če bi mogla v halji okrog hodit, ko si res ko v enem žaklju, za katerega se včasih zdi, da ne prepušča zraka :D

• 0

#4256 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 12 October 2015 - 03:49 PM

Meni se halja fajn zdi  :closedeyes: glede čevljev pa je pač tako, da določeni poklici zahtevajo predvsem udobno obutev in je estetika postranskega pomena. 

Ampak na ortopedsko obutev pa se res ne spoznam, tako da bi vsak nasvet glede modela prišel prav. 

• 0

Bill Bullard

#4257 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 12 October 2015 - 03:55 PM

A ni kao najboljše, če je peta 3 cm višje od prstov?

• 0

#4258 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 12 October 2015 - 03:57 PM

Se ti zdi, da nima noben od teh, ki sem jih prilepila, dovolj visoke pete? Jaz res ne vem :(

• 0

Bill Bullard

#4259 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 12 October 2015 - 04:01 PM

Ne vem, glej poskusi nekaj kupit in boš videla drugič kakšne so prednosti in pomanjkljivosti posameznih modelov. Itak niso za več kot toliko časa, ker pač v njih preživiš vsaj 40 ur tedensko.

• 0

#4260 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 12 October 2015 - 04:18 PM

Kaj šele če bi mogla v halji okrog hodit, ko si res ko v enem žaklju, za katerega se včasih zdi, da ne prepušča zraka :D

To mi ne bi predstavljajo takšnega problema. Halje so seksi :closedeyes:

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users