Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5467 replies to this topic

#4241 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 22 July 2024 - 04:10 PM

ADP je po lansiranju te kreme povedala, kok je takih žensk, ki imajo tudi pod dojkami izpuščaje, celo do krvi, ker se ne negujejo. Je povedala kaj vse vidi na kardioloških pregledih.

• 0

#4242 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 22 July 2024 - 05:04 PM

Jaz imam močnejša stegna, sploh notranji del in mi je fajn ena krema. Sploh v soparnem vremenu boli. Ne rabiš biti prekomerne teže, da pride prav.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4243 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86861 posts

Posted 22 July 2024 - 05:20 PM

Zdaj se mi je pa pokazal oglas: Nikoli vec pekoce odrgnjene koze pod dojkami! :D
https://lepoteka.si/...H_QivOheS6LD0rg
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4244 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26187 posts

Posted 22 July 2024 - 05:27 PM

Meni je fajn od Dechatlona krema
  • 0

#4245 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 22 July 2024 - 06:14 PM

Jaz imam to:https://lepoteka.si/...-odrgninam-nok/
Se ena stvar, ki je v Franciji ful ceneje
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4246 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86861 posts

Posted 23 July 2024 - 02:44 PM

Melita Ivana (tista, ki je imela otroka kot najstnica) se je pa ločila in je zdaj z žensko in čisto v LGBTQ sceni:hooray:

• 0

― V. Van Gogh

#4247 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 23 July 2024 - 02:53 PM

Bog pomagi.
Ubogi otrok.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4248 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 23 July 2024 - 03:15 PM

OMG.

• 0

#4249 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17570 posts

Posted 23 July 2024 - 07:58 PM

Zajebavas, hahaa. Zakaj tega ne vem... Sem mislila, da ji sledim. Pa taaaka ljubezen je bila.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4250 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23501 posts

Posted 23 July 2024 - 08:41 PM

Hahaha. Jaz je ne spremljam. A je prav objavila celotno štorijo?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4251 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86861 posts

Posted 23 July 2024 - 08:43 PM

Parkrat po delih. Baje sta z bivsim v super odnosih in harmonicno vzgajata otroka. Pa da ima ogromno podpore bliznjih.
Ja, res, kar cedilo se je od njiju. Poroka je bila pa lani ali kdaj …
  • 0

― V. Van Gogh

#4252 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 24 July 2024 - 04:30 AM

Jaz sem šla pa včeraj prebrat komentarje pod une debelinke.

Vse pišejo same pozitivne stvari, v bisvtu same presežke: carice, hudo, kraljice... Verjetno bi bil pogrom nad človekom, ki bi napisal bajse trapaste. Vse je fejk.

• 0

#4253 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17729 posts

Posted 24 July 2024 - 08:09 AM

Melita Ivana je menda prevzela vodenje kampa Zalar. Je pa lani njen foter poskušal to prodal za 5 mio. :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4254 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86861 posts

Posted 24 July 2024 - 08:12 AM

Saj drugega ji verjetno ni preostalo, prej sta imela z bivsim skupen biznis, sama pa se srednje sole nima koncane.
  • 0

― V. Van Gogh

#4255 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17729 posts

Posted 24 July 2024 - 08:46 AM

O tem lahko zgolj špekuliramo. Je pa ona dober primer tega, da je še kot otrok imela otroka in se niti ne čudim, da se še "išče".
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#4256 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86861 posts

Posted 24 July 2024 - 08:50 AM

O čem misliš? Saj je sama velikokrat pisala o tem. Pa da sploh nima potrebe, da bi končala šolo (ali naredila vozniški izpit).

Omenila je sicer, da je sestra prevzela vodenje kampa.

• 0

― V. Van Gogh

#4257 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17729 posts

Posted 24 July 2024 - 09:20 AM

O vodenju kampa. Kakšne računice delajo v familiji, vedo samo oni. Je pa ne spremljam, da bi vedela koliko deli javno.
  • 0

Bill Bullard

#4258 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 25 July 2024 - 07:51 AM

Katja grudnik, ki sredi Provanse je pizzo. Ne no :sniper: takim bi jaz prepovedala vstop v Francijo. No respect :ninja:

• 0

#4259 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17270 posts

Posted 30 July 2024 - 08:46 PM

Ta lightshow se sploh ni videl na tv ane?
Ma kar kocine mi gredo. Upam da bo turneja res, hocem jo slisati v zivo ker vse komade na pamet znam prakticno.
To je bila tudi edina normalna stvar cele otvoritvene slovesnosti. What a comeback.

https://www.instagra...TJ3dmpycmNlZmpm
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4260 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23501 posts

Posted 01 August 2024 - 10:50 AM

Gledala sem včeraj storyje od Petre in sem skoraj crknila, ko je rekla, da pride "valolv".:lol:
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users