Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5467 replies to this topic

#4221 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 22 July 2024 - 09:16 AM

Jaz občudujem ženkse, ki ob toliko kilah več brezs ramu pokažejo telo. Jaz svoje fotke v kopalkah zdaj ne bi objavila, pa imam verjetno zdaj najmanj razlogov, da bi mi bilo nerodno oz. bi bil že čas, da telo sprejmeš. MOgoče to izhaja od doma, me je mami nohte privzgojila, da je lepo telo suho telo. Ne bolestno suho, ampak suho. To ji je bila vrednota.

Po drugi strani pa tako prekomerna teža, kot je napisala Barbarina, ni zdrava. Spremljam eno američanko, ki je tudi novinarka/blogerka in mi ejzanimivo brati njen point of view, neverjetno mi je, ko piše koliko sovražnih sporočil dobi zaradi svoje prekomerne teže. Ona pravi, da ji zdravnik vedno omeni njeno težo, ampak, da je ona zdrava in se dobro počuti. Ji verjamem, ampak naš skelet ni bil narejen za takšno težo. Pa še kaj drugega.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4222 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19484 posts

Posted 22 July 2024 - 09:34 AM

Joj meni so sicer temni všeč, ampak ta mi pa sploh ni, preveč latino. 29 je star. 

Pa še to, meni se vsi moški plesalci (razen mogoče hip hop ipd) zdijo nekako gay-ish, ne morem si pomagat. 

Jaz pa bolj palim na take "grobe". :) 

• 0

#4223 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 22 July 2024 - 09:35 AM

Sej on je gej, ne?
  • 0

#4224 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19484 posts

Posted 22 July 2024 - 09:40 AM

Aja, nima pojma, sem prvič slišala zanj. 

• 0

#4225 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12146 posts

Posted 22 July 2024 - 10:07 AM

Jaz Niko spremljam na IG in sta vcasih skupaj.
  • 0

#4226 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 22 July 2024 - 10:19 AM

Jaz se zavedam, da je weight discrimination ful real in velik problem ampak ne glede na kile, starost ali izgled nobena ženska ne rabi TEGA objavljat na instagram.  :surrender:

IMG-6607-2.jpg

• 0

After all this time?

Always.

#4227 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19484 posts

Posted 22 July 2024 - 10:22 AM

Pika. 

• 0

#4228 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86864 posts

Posted 22 July 2024 - 10:36 AM

Res.

Glede teže mi je pa še toliko bolj kritično zato, ker so še mlade (verjetno do 35), kaj šele bo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4229 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 22 July 2024 - 11:22 AM

To se stirnjam.

Zaresno vprašanja, ali pri več kilah tako moraš vstajati, ker drugače ne gre?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4230 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 22 July 2024 - 11:25 AM

Sklepajoc po 600 lb life - ja.
Samo te se niso niti hlizu taksni tezi.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4231 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 22 July 2024 - 11:38 AM

Tisto ja, ampak pri tej tezi pa se ne?
  • 0

#4232 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17148 posts

Posted 22 July 2024 - 11:43 AM

Bi rekla da ne, razen v primeru težav s križem/koleni. jaz to kotaljenje oz način vstajanja vidim kot nek poskus komičnega vložka/pretiravanje.

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#4233 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26075 posts

Posted 22 July 2024 - 11:54 AM

Vstajanje iz ležečega polozaja preko boka se prakticira tudi pri težavah/bolečinah v medeničnega dnu (in/ali ob velikem/nosecniskem trebuhu) ... sem tudi jaz prakticirala po nasvetu fizioterapevtke (no, in ker drugače en čas enostavno ni šlo :'D, pa sem imela pod 70 kg takrat).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4234 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86864 posts

Posted 22 July 2024 - 12:00 PM

Meni se zdi očitno, da se v tem videu delajo norca iz samih sebe in svoje okornosti. Sem prepričana, da je tudi to vstajanje namerno.

• 0

― V. Van Gogh

#4235 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23501 posts

Posted 22 July 2024 - 12:24 PM

Ja, meni se isto zdi, da gre za delanje norca. Sicer pa se meni npr Jerica ne zdi tako zelo debela no. Bolj se mi zdi, da ima neposrečeno obliko.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4236 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 22 July 2024 - 01:44 PM

Men je najbolj obupna pac ta Natasa. Nje pa ne prebavljam, res.
Aja zdaj vidim da ona sploh ni tu poleg. No, pa vseeno.

Ta:

https://www.instagra...nBvNjZjbHB3Zw==

Psa ma pa tud cist tapravga. Ji pristaja :D

Pa 27 je sele stara....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4237 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86864 posts

Posted 22 July 2024 - 02:22 PM

Ja ... Pa tista, ki ima Skinfairytale, mi je tudi nenormalno antipatična. Sem videla, da so zdaj lansirali stik proti vnetju pri drajsanju stegen. Se že pri otrokih vidi, kako zdravo živijo.

• 0

― V. Van Gogh

#4238 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 22 July 2024 - 02:26 PM

Sploh nisem vedela, cemu je to namenjeno :lol:
No zdaj vem. Morajo biti pogoji za to, da to rabis.
  • 0

#4239 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27531 posts

Posted 22 July 2024 - 03:32 PM

Joj tube bi bila ful prepricana,ko smo bili v Maroku je kolegico,ki ima vecjo zadnjico, pa je bila takrat top sit postavna, med ritnicami ozulilo,zaradi kombinacije vrocine in veliko prehojenih km, S je imel pa takoj po infarktu tudi tezave,ker je koza ful obcutljiva.
  • 0

#4240 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18671 posts

Posted 22 July 2024 - 03:54 PM

Ja, pa če maš noge malo na X maš tut takoj problem s tem, sploh ni odvisno samo od teže. Pri ful pretežkih je pa to pol default, ja. Se tut hlačke za to dobijo. 

• 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users