Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#4221 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 June 2007 - 08:09 PM

dilema, a se ti da sestavine prilepit
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#4222 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 June 2007 - 08:15 PM

Ej če jih ni tle gor na steklenički, verjetno so na škatlci, ki je pa nimam več, je mati stran zabrisala. ermm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4223 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 June 2007 - 08:17 PM

cry.gif bom mal po netu pobrskala
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#4224 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 June 2007 - 08:30 PM

Waw more bit pa res fajn tole olje da ste se razpisale čez dve strani, dečve tongue.gif

L'occitane jabolko&mandelj čistilno olje za obraz (zraven še 5 testerčkov za olivno kremco)
Collistar fondotinta Illuminante

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4225 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 June 2007 - 08:38 PM

Sarah, nujno poročaj glede čistilnega olja za obraz. Aja, pa js sm dons kupla še Murnauers piling za telo z morsko soljo in olji.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4226 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 19 June 2007 - 08:43 PM

Bom čez par dni napisala oceno wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#4227 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 20 June 2007 - 04:54 PM

fixing puder - transparentni od artdeco pa gobco za nanašat ga
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#4228 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 21 June 2007 - 09:32 AM

- nuxe suho olje yahoo.gif
- alfa parf kristali
- manhattan double loop glos v ornazkasto zlatem bez odtenku, na drugi strani svincnik v podobni barvi
- gliss kur oil nutritive sprica
  • 0

#4229 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 June 2007 - 10:07 AM

QUOTE(piko*biko @ 21. 6. 2007 - 10:32) View Post

- nuxe suho olje yahoo.gif

Z bleščicami ali brez?

• 0

#4230 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 21 June 2007 - 10:08 AM

ja z blescicami, isto kokr mas ti, sam se mi ni dal celga imena pisat biggrin.gif
  • 0

#4231 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 June 2007 - 10:09 AM

Majo tudi brez bleščic, je na šprico in 2x več ga je - 100ml. Tega bom tudi mogoče kdaj popokala, ker je super za nego kože po telesu, tko za zvečer pred spanjem, da nima bleščic. Ampak na to bom študirala potem enkrat jeseni.
  • 0

#4232 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 21 June 2007 - 10:12 AM

ah men se pa zdi to brezveze, je navadn losjon, mleko, masu, cist uredu. mislm sej vrjetn je res fajn, sam za tako ceno se mi zdi brezveze. to z blescicami je fajn, za polet, da se mal afnas pa tak, brez blescic je krneki, pol se raj z olivnim oljem mazem biggrin.gif
  • 0

#4233 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 June 2007 - 11:42 AM

kok pa stane to olje?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#4234 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 June 2007 - 12:05 PM

QUOTE(piko*biko @ 21. 6. 2007 - 11:12) View Post

ah men se pa zdi to brezveze, je navadn losjon, mleko, masu, cist uredu. mislm sej vrjetn je res fajn, sam za tako ceno se mi zdi brezveze. to z blescicami je fajn, za polet, da se mal afnas pa tak, brez blescic je krneki, pol se raj z olivnim oljem mazem biggrin.gif

Meni je všeč zato, ker se mi zdi super tudi za na lase, ker gre res za suho olje in ni tistega pretiranega maščenja, ampak se krasno vpije, sploh v konice. Pa še na pumpico je, kar mi je pa sploh velik plus, predvsem pri nanašanju po telesu (jaz sem strašno lena kar se tiče dolgotrajnega razmazovanja raznih butterjev).

Sahara, ne vem točno, ampak po Jenninih besedah baje okoli 7.000 tolarjev oz. nekje 30€. Naj me Piko popravi, če širim dezinformacije.
  • 0

#4235 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 June 2007 - 07:06 PM

piko kaj so to alpha kristali? a si že sprobala gliss sprej? laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4236 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 22 June 2007 - 09:48 AM

js sm dala za svoje olje tam okoli 25, neki manj, kupila sm ga pa v lekarni, mozno da so drugje visje cene. aja dilema, se to, k si rekla, da je tvoje olje na pumpico, js mam sam lukno, kaj je zdej to hmm.gif

rea, to je kokr silikon za lase, en tak zlo dober silikon, nc ne zmasti las, ful so mehki, gladki, disijo, ma ful dobr uglavnem, je pa mal drazji, okol 15 €, ampak se splaca k ga je velik not pa mal se ga porab. ja sprobala sm sprej, mam ful lepe lase, mehke, sijoce, sam zdej je kurac k nevem a je to od kristalov al od spreja hmm.gif
  • 0

#4237 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 June 2007 - 09:56 AM

Neee, Piko, na pumpico je ono 100ml brez bleščic. Ta z bleščicami ima pa luknjico, ja.
  • 0

#4238 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 22 June 2007 - 09:57 AM

aaa taku, ja pol pa ok biggrin.gif ceprou bi si nekam prelila, mi je ful smotano tkole
  • 0

#4239 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 June 2007 - 10:08 AM

Meni je pa všeč, pa pumpica zaradi bleščicitak ne bi bila primerna. Pa še pakunga mi je vizuelno krasna.
  • 0

#4240 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 22 June 2007 - 10:14 AM

ja men je flaska tut ful lepa, samo me tole doziranje mal skrbi. a ti si to zlijes na roko al kako
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users