Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10361 replies to this topic

#4221 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 23 March 2011 - 03:55 PM

jaja, ni panike, kar naj postavjo veternice pa sonce, eko in to, samo pol bomo lepo mel par urc na dan elektriko, to je pa to. Preostanek bomo pa ob svečah plesali kolo.
aja pa itak veterne ne morjo postavt zarad enga blesavga metuljčka, ki bi mu "zmotili" naravno okolje.

In ja, zaustavitev Krškega. Sej razumem, laiki pač ne vedo, da obstaja še en glavni napajalni istem iz Brestanice in še kup pomožnih in da se je v zadnjem desetletju že parkrat zaustavila...
Nope...
It's DOOMSDAY!

Drugače pa najboljša rešitev vseh prblemov na tem snetu z energijo bo fuzijski reaktor, enega že gradijo v franciji (Iter) je pa vprašanje, kdaj bo to toliko raziskano, da bodo lahko jih lepo postavljali kot gobe po dežju.
Najbrž bo to hit vir energije ko bomo me komaj še stopicljale po svetu, bodo ga pa dočakali naši otroci.

http://www.iter.org/
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#4222 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 March 2011 - 03:57 PM

Ja lih to, mediji pišejo, da bi bila ustavitev KK tragedija in bi nas vrgla nazaj v kameno dobo. Ma nemoj. rolleyes.gif

Glede ne-postavitve "vetrnic" se pa strinjam. Že tako preveč rušimo eko in biosisteme vse naokoli.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 23 March 2011 - 04:05 PM

Meni je tudi recimo hecno, ko imajo enkrat močno burjo v Ajdovščini in potem kar naenkrat vsi pametujejo kako bi se to dalo izkoriščat. Ja, seveda, ful močni sunki na vsake toliko časa ti res blazno pomagajo, vmes pa napajanje na domači orbitrek al kaj?
Jaz bi čisto bila za postavitev takih stvari, ampak pri nas pač ni potenciala za to. Jebat ga, tko je.
  • 0

#4224 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 23 March 2011 - 06:09 PM

QUOTE(Sally @ 23. 3. 2011 - 15:06) View Post

Na k* mi gredo novinarji, ki iz vsakega najmanjšega dreka naredijo paniko.

Pol pa ber novice, pa glej TV...

Aha. Nic brat pa nic gledat tovrstnih onaniranj, ze lep cas prakticiram; osvobajajoce, ti recem. : D

QUOTE(Sally @ 23. 3. 2011 - 15:55) View Post

Drugače pa najboljša rešitev vseh prblemov na tem snetu z energijo bo fuzijski reaktor, enega že gradijo v franciji (Iter) je pa vprašanje, kdaj bo to toliko raziskano, da bodo lahko jih lepo postavljali kot gobe po dežju.
Najbrž bo to hit vir energije ko bomo me komaj še stopicljale po svetu, bodo ga pa dočakali naši otroci.

http://www.iter.org/

Zanimivo!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#4225 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 25 March 2011 - 06:13 PM

Sosed. Faking Ljubljančan, ki se je odločil, da se po upokojitvi preseli na morje, ok fino - če se ne bi zdaj gospod bivši šef ljubljanske policije odločil, da tukaj uveljavlja svoja pravila. sniper.gif
Gospod je zrithal, da so na edini večji plac v vasi, kjer so tisti, ki nimajo velikih dvorišč, lahko parkirali, postavili tablo za prepovedano parkiranje (sosedovemu 19-letnemu pobu je klical redarje in je moral plačat 200€ kazni + sodniku za prekrške ga je prijavil, ker ga je mali zmerjal, ker mu je rekel 'forešt, hoj domov'. Ena stara soseda je morala zrušit in očistit nek mini kokošnjak s par kokošmi, ker jo je gospod prijavil inšpekciji. Fak no, ženska komaj preživi, pa ji še tiste kokoši vzame. In cel kup nekih zadev, prav sem jezna, ej, go home, pa tam izvajaj take bedarije, res. rolleyes.gif Ja, sem nestrpna, pa kaj, taki mi enostavno dvignejo pritisk.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4226 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86799 posts

Posted 25 March 2011 - 06:28 PM

Luftarski jebivetri, ki delajo vse po liniji najmanjšega odpora in se jim vedno vse vserje.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#4227 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 March 2011 - 07:03 PM

Jaz sem se tem gospodom iz Cocojinega posta tko fletno enkrat pogovarjala, se z mojim očetom poznata, ful je bil prijazen. laugh.gif

Tole mi pa piskr dvigne- da se doma čez dan ne zaklepa! Njih baš boli, sej ne da mamo v predsobi vse ključe ipd., to nobenga ne gane. In hodim cele dneve za njimi zaklepat, pol pa sem sama doma pa pridejo domov pa vsi kaj zaklepaš. HALO, a o tem se sploh debatira. Katastrofa. No, in evo, slišim šum v sobi, cela panika in lepo obiski sred sobe. Pa teta vsakič tok zgodb pove o vlomih pa ropih pa niiiič, kera ignoranca, kao sej ne bo nič. Popizdila bom, res. evil.gif rpg.gif
  • 0

#4228 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 25 March 2011 - 08:37 PM

QUOTE(Coco* @ 25. 3. 2011 - 18:13) View Post

'forešt, hoj domov'

Tega izraza pa ne poznam, meaning what? Gozdar? Forrest Gump? : D

Sicer razumem tvoj bes Coco, mene bi se tudi zamalo zdelo.
  • 0

#4229 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 25 March 2011 - 08:59 PM

QUOTE(Coco* @ 25. 3. 2011 - 18:13) View Post

Sosed. Faking Ljubljančan, ki se je odločil, da se po upokojitvi preseli na morje, ok fino - če se ne bi zdaj gospod bivši šef ljubljanske policije odločil, da tukaj uveljavlja svoja pravila. sniper.gif
Gospod je zrithal, da so na edini večji plac v vasi, kjer so tisti, ki nimajo velikih dvorišč, lahko parkirali, postavili tablo za prepovedano parkiranje (sosedovemu 19-letnemu pobu je klical redarje in je moral plačat 200€ kazni + sodniku za prekrške ga je prijavil, ker ga je mali zmerjal, ker mu je rekel 'forešt, hoj domov'. Ena stara soseda je morala zrušit in očistit nek mini kokošnjak s par kokošmi, ker jo je gospod prijavil inšpekciji. Fak no, ženska komaj preživi, pa ji še tiste kokoši vzame. In cel kup nekih zadev, prav sem jezna, ej, go home, pa tam izvajaj take bedarije, res. rolleyes.gif Ja, sem nestrpna, pa kaj, taki mi enostavno dvignejo pritisk.

Dajte v medije! Mogoče na Preverjeno? hmm.gif

Na živce mi gre kuhanje mule. Se s fantom nekaj brezveze spričkam, pa je potem tako užaljen, da se še po 24 urah noče z mano pogovarjat in se kislo drži. rolleyes.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#4230 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 March 2011 - 12:13 AM

Ja, Plainjane, kdo je bil sred dnevne sobe pol ohmy.gif kak obisk?!!?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4231 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 26 March 2011 - 01:11 AM

Hm, PJ je nekaj izbrisala iz svojega zadnjega posta - med prvim stavkom in drugim odstavkom je pisalo, da ji gredo na zivce nenapovedani obiski, ki se lotijo njenih sveze pecenih muffinov. : D Ali pa sem to prebrala v kaksni drugi temi. : )
In nenapovedan obisk se je lahko nenapovedano znasel sredi dnevne sobe zato, ker puscajo PJini domaci odklenjena vhodna vrata. : )

• 0

#4232 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 March 2011 - 07:31 AM

Pri meni ni šans, da se ne bi zaklepala.
  • 0

#4233 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 26 March 2011 - 07:55 AM

Ljudje, ki vztrajajo pri svojem ne glede na vse.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#4234 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 March 2011 - 07:59 AM

^^ Pa lahko jim daš 1000 konkretnih in popolnoma logičnih argumentov, pa bodo še vedno našli izgovore in vztrajali pri svojem.
  • 0

#4235 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18564 posts

Posted 26 March 2011 - 09:19 AM

Forešt, furešt ipd. pomeni tujec.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#4236 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 26 March 2011 - 10:30 AM

QUOTE(_Planet_ @ 26. 3. 2011 - 1:11) View Post

Hm, PJ je nekaj izbrisala iz svojega zadnjega posta - med prvim stavkom in drugim odstavkom je pisalo, da ji gredo na zivce nenapovedani obiski, ki se lotijo njenih sveze pecenih muffinov. : D Ali pa sem to prebrala v kaksni drugi temi. : )
In nenapovedan obisk se je lahko nenapovedano znasel sredi dnevne sobe zato, ker puscajo PJini domaci odklenjena vhodna vrata. : )

Ja, se mi je potem ko sem 2x prebrala zdelo mal grdo in egoistično. laugh.gif oops.gif No, kljub občutno zmanjšani količini jih je bilo potem dovolj za vse. biggrin.gif
  • 0

#4237 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 26 March 2011 - 10:53 AM

Aha, hvala vama.

haa... plainjane, mafine v taperver pa pod postlo, OMNOMNOMNOM c twisted.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#4238 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27602 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 March 2011 - 12:09 PM

QUOTE(Immortelle @ 25. 3. 2011 - 20:59) View Post

Dajte v medije! Mogoče na Preverjeno? hmm.gif

Dvomim, da bi kaj dosegli. Besides, kdo si pa upa, ko malodane ustrahuje celo vas. down.gif

QUOTE(Errol @ 26. 3. 2011 - 9:19) View Post

yes.gif

Aja, pa pri zgodbi z 19-letnim sosedom sem pozabila omeniti, da sta se ona dva najprej lepo dogovorila, da on lahko tam parkira, ni panike, pa mu je potem poklical redarje. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#4239 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28067 posts

Posted 26 March 2011 - 12:40 PM

QUOTE(Errol @ 26. 3. 2011 - 9:19) View Post

I c. Hvala!

QUOTE(Plain Jane @ 26. 3. 2011 - 10:30) View Post

Ja, se mi je potem ko sem 2x prebrala zdelo mal grdo in egoistično. laugh.gif oops.gif

;)
Naj izbrisem svojo razlago?
Meni se sicer ni zdelo grdo, sem socustvovala s teboj. : ) Se toliko bolj, ker sama na splosno ne maram obiskov, nenapovedanih pa sploh ne!! Nimam nic proti nikomur, ampak mi je dom enostavno prevec osebna "zadeva", da bi ga bila pripravljena deliti s komerkoli (razen s svojo boljso polovico, se razume). ZELO sem obcutljiva kar se tega tice. In veliko ljudi ne razume (ceprav lepo razlozim), zameri, kar naprej špika itd...
down.gif V povezavi s tem se pridruzujem Sally in Sinnaii - tezko shajam z ljudmi, ki jim nedvoumno pojasnim svoje stalisce, oni pa se kar "ze, ze, ampak....". Po novem jih kar izklopim in se ne odzivam. Sem povedala svoje, ves, kaj mislim, ce ne mores sprejeti, razumem, vendar mi ne vsiljuj svojih pogledov.
  • 0

#4240 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11538 posts

Posted 26 March 2011 - 09:27 PM

Ko je zobna pasta čisto pri koncu pa je treba stiskat ven zadnje ''kapljice'' wacko.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users