Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36331 replies to this topic

#4201 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 05 June 2007 - 08:29 AM

QUOTE(Jenna @ 4. 6. 2007 - 21:41) View Post

A imajo v Bipah po Avstriji Rimmel?

Ja, običajno majo.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#4202 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 June 2007 - 09:36 AM

QUOTE(Jenna @ 4. 6. 2007 - 22:41) View Post

A imajo v Bipah po Avstriji Rimmel?

Poglej še eyelinerje. Ne vem, kere firme. Majo različne barve. Vijolčno, zeleno, plavo, sivo, črna...bla bla Če se ne motim, so ene izmed njih metalik barve. Bi ti znalo bit kaj všeč!

Sicer pa... tam se vse tak sveti!! KAr vabi k zapravljanju. :/
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4203 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 05 June 2007 - 09:45 AM

...kako je s pripravništvom? Imam dokončano sredno upravno administrativno šolo in sedaj se bom kmalu zaposlila pa me zanima če potrebujem tistega pol leta pripravništva ali ne?
Glede na to da je bodoči delodajalec zahteval potrditev od mojega bivšega delodajalca, ko sem še delala preko napotnice, da naj jim potrdi da sem delala pri njih vsaj 6 mesecev za V. stopnjo zahtevnosti dela, potem predvidevam da pripravništva ne potrebujem vendar me kar zaposlijo tako kot je pisalo v razpisu - za določen čas, 12 mesecev.

Katera ve točno kako je s tem?
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#4204 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 05 June 2007 - 02:05 PM

s cim se nahitreje in najlazje probusi gumo na avtu
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#4205 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 June 2007 - 02:13 PM

Hvala babi za odgovore (in namige mad.gif )! Super! Ker se mi ne da lazit v Celovec, bi samo hitro tam pri fantu skočla prek... ma 15 minut do ene Bipe. Upam le, da je solidno založena.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4206 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 05 June 2007 - 08:37 PM

QUOTE(piko*biko @ 5. 6. 2007 - 15:05) View Post

s cim se nahitreje in najlazje probusi gumo na avtu

Z nožem (švicarjem), oz. katerkoli nož je fajn. Zakaj? Mislim, kaj je blo da greš gume bušit? biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4207 Simy

Simy

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 307 posts
  • Interests:rada berem, sem na računalniku.........

Posted 05 June 2007 - 08:51 PM

zanima me, kaj pomeni pri digitalnih fotoaparatih optični in kaj digitalni zum?
  • 0
Ljubezen ni tujec, ki pride in gre,
ni steklenica, ki se razbije,
je čustvo, ki se ga ne da pozabiti in ne ubiti.
A mogoče pride in mine,
a pusti nepozabne spomine.

#4208 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2007 - 02:48 PM

QUOTE(Simy @ 5. 6. 2007 - 21:51) View Post
zanima me, kaj pomeni pri digitalnih fotoaparatih optični in kaj digitalni zum?

Optični zoom pomeni povečavo znotraj same leče, ko približujete ali oddaljujete motiv (spreminjanje goriščne razdalje). Z drugimi besedami: leča se prilagaja naprej in nazaj kot pri filmski kameri. Optični zoom ne zmanjšuje kakovosti digitalne fotografije. Če radi »zumirate«, potem mora vaš fotoaparat imeti dober optični zoom.
Digitalni zoom ne spreminja žarišča. Ko »zumirate«, vedno manjši del digitalnega senzorja snema digitalno fotografijo. Tako se zmanjša število slikovnih pik na fotografiji. Če predmet preveč približate, posnamete in nato naredite fotografijo, bo ta nejasna in premalo ostra.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4209 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 June 2007 - 06:40 PM

QUOTE(crna @ 5. 6. 2007 - 21:37) View Post

Z nožem (švicarjem), oz. katerkoli nož je fajn. Zakaj? Mislim, kaj je blo da greš gume bušit? biggrin.gif

ma ena krava mi gre na zivce biggrin.gif pa hvala, bom upostevala tvoj nasvet thumbup.gif

novo uprasanje

a ma kdo kak referat o nevem, turizmu, prometu, karkol podobnga, gospodarsko poslovanje pac
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#4210 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 June 2007 - 06:44 PM

QUOTE(piko*biko @ 6. 6. 2007 - 19:40) View Post
ma ena krava mi gre na zivce biggrin.gif pa hvala, bom upostevala tvoj nasvet thumbup.gif

S tabo pa res ni dobro češenj zobat. ohmy.gif

• 0

#4211 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 June 2007 - 06:53 PM

QUOTE(piko*biko @ 6. 6. 2007 - 19:40) View Post

Si samo mislim svoje rolleyes.gif Nekak se je terba dokazat, kajneda... Pa ni dovolj, da vidi cela ulica, je treba še na forumu vprašat nekaj tako logičnega. Da slučajno tako frajersko dejanje ne ostane neopaženo rolleyes.gif
Tokrat si nisem mogla pomagat. Just shoot me. HAHA

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4212 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 June 2007 - 07:13 PM

ne a ves kaj, ti bom celo zgodbo parkirala, ta krava ze par mescov pusca avto na nasm parkiriscu, pe ze tko je mejhno k je lih sam za stanovalce (in se tabla je pred dvoriscem "SAMO ZA STANOVALCE" in celmu bloku gre na zivce, k ponavad se 2, 3 aute zaparkira in kr spizdi zenska. in js nebom vec tega prenasala. pol pa za ns zmanka placa in je treba pol iskat parking po centru, kako je s parkingi v centru pa mislm da usi vemo. to je to, js drgac nism taka nesramna, ampak kar je prevec je pa prevec
  • 0

#4213 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26392 posts

Posted 06 June 2007 - 07:41 PM

ksni pildki pa ne zaležejo? al pa da bi posredovala registrsko pristojnim organom?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4214 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 June 2007 - 08:05 PM

ma ne, pol bi mela probleme, raj ji gumo busnem, za opozorilo, ce pa ne bo dojela namiga, jo bom pa res prjavla biggrin.gif
  • 0

#4215 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26392 posts

Posted 06 June 2007 - 08:13 PM

men se zdi pa brezveze na isto raven spuscat ... mislim, povedala bi ji ze, kar si mislim, v ksn vandalizem se pa res ne bi spuscala.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#4216 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 June 2007 - 08:20 PM

ej pa povedala sm ji, pa ne samo js, tut sosedi ji skos govorijo, pol se pa potuhne za 2 dni pa spet, nora je zenska
  • 0

#4217 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 06 June 2007 - 08:43 PM

pikobiko ti si pravi pretepač jebotebog biggrin.gif wink.gif
  • 0

#4218 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 06 June 2007 - 09:04 PM

A mogoče katera ve kam se lahko obrne amater v pisanju, da bi dobil ustrezna navodila za pisanje in, da bi lahko svoj izdelek dal nekomu za prebrat in s tem dobil kritiko? Zgodba naj bi bla za otroke, mogoče tud za kakega odraslega;...
  • 0

#4219 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 06 June 2007 - 09:16 PM

Imam referat o Italiji.
Ima kdo mogoče kakšne take uporabne podatke, zanimivosti?
Referat mam sicer narejen, mpak je pust in dolgočasen.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#4220 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 06 June 2007 - 09:19 PM

bsi ah kaj ti pa je, js ne maram nasilja, js samo lajam, pa ves kako pravjo, pes ki laja, ne grize
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users