Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13446 replies to this topic

#4201 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 June 2007 - 06:31 PM

Mater milo! w00t2.gif Kaj maš to?!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4202 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 June 2007 - 06:31 PM

QUOTE(Jenna @ 19. 6. 2007 - 19:30) View Post

Tvoja mama je pa res zakon!
Ej, meni se je zdela cena kar vrtoglava, mislim, da tam okoli 7 čukov.

Torej precej, sploh glede na količino, 50ml. Samo je treba upoštevat, da se tega strašno malo porabi (je zelo tekoče, pač suho olje, ane) in pakunga je superkul, taka masivno steklena.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4203 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 June 2007 - 06:34 PM

dilema, a bos poslikala na kozi, pa laseh, mene ful mika
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#4204 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29960 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 June 2007 - 07:11 PM

L'Oreal Jet Set Diamant, odtenek 503
Alverde odstranjevalec očesnega MU z ognjičem

nad obojim navdušena. hooray.gif w00t2.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4205 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 June 2007 - 07:14 PM

QUOTE(piko*biko @ 19. 6. 2007 - 19:34) View Post

dilema, a bos poslikala na kozi, pa laseh, mene ful mika

Lasje

IPB Image IPB Image IPB Image

Ustnice

IPB Image IPB Image

Obraz

IPB Image IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#4206 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 June 2007 - 07:16 PM

o najlepsa hvala!!!!

ful mi je usec tole, pomoje bo do konc mesca moje w00t2.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#4207 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 June 2007 - 07:17 PM

Uaaa, DiLeMa, ubičute. mad.gif
Pa kaki lasje... eh... jaz sicer ne vidim nobenega shimmra, ampak so tak dobri, da je veselje!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4208 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 June 2007 - 07:19 PM

Ma ni dobre svetlobe zdle več, da bi se na laseh videl shimmer - se da pa tudi na teh slikah splošno razločit, da so res ful bleščeči. Je pa res, da se ne vidi na daleč, da so bleščice oz. shimmer, ker je ultra drobno ... samo od blizu se vidi prav shimmer, drugače od bolj daleč pa samo zelo lep sijaj.
  • 0

#4209 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 June 2007 - 07:20 PM

Na soncu mora prit svetovno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4210 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 June 2007 - 07:22 PM

Ja, mislim, da res. Pa na fino zagoreli koži mora bit noro. wub.gif Tudi na ličkih se dobro obnese, kot nekakšen highlighter, mika me tudi, da bi ga malenkost napacala na veke in tik pod obrvi. Bom probala v bližnji prihodnosti ...

Moram se pa še enkrat tule pohvalit (čeprav nima veze s tem suhim oljem), da sem z barvo las strašansko megalomansko zadovoljna, pa se že od januarja nisem barvala. cool.gif
  • 0

#4211 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 June 2007 - 07:26 PM

juhuhuhu komi cakam!!!!!!!!!!!!
  • 0

#4212 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 June 2007 - 07:27 PM

Če boš kaj eksperimentirala, seveda kaj pofotkaj.
In ja, jaz ti priznam, da sem se kar zaljubila vate s to tvojo novo pričesko (še bolj, kot sem že itak, se podrazumeva).
  • 0

#4213 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 June 2007 - 07:29 PM

lej ti njo, kr vpricu mene ohmy.gif ce me ze varas, me usaj vari na skrivaj!!!!!
  • 0

#4214 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 June 2007 - 07:31 PM

Ta zadeva je res prima!
Malo čekirala po netu. Ma rekordno število komenrajev in pohval na eni strani!
Največ nad čim se pritožujejo je cena.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#4215 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 June 2007 - 07:33 PM

ja js sm tut ze 100krat brala o tem, same dobre stvari, pa baje to olje uporabljajo tut te zvezde, pa za modne revije se uporabla cool.gif
  • 0

#4216 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 June 2007 - 07:35 PM

QUOTE(piko*biko @ 19. 6. 2007 - 20:29) View Post
lej ti njo, kr vpricu mene ohmy.gif ce me ze varas, me usaj vari na skrivaj!!!!!

Okej, od zdaj naprej te bom samo še na skrivaj. oops.gif

Ja, baje je to olje priljubljeno pri Naomi. laugh.gif
  • 0

#4217 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 June 2007 - 07:46 PM

A kaj z srebrnimi, modrikastimi ali vijola bleščicami tudi obstaja ? biggrin.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#4218 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 June 2007 - 07:49 PM

Oprosti, ampak zdle bomo pa zaropotali. Jenna je bla najprej moja in nikol ni bil ta najin superkul odnos prekinjen, zato Piko odfrči. tongue.gif

Ok, zdej pa res ... takle je na okah.

IPB Image

Pomoje ful lepo pride čez kakšno drugo senčko.

P.S. Crna, žal ne.

• 0

#4219 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 19 June 2007 - 07:59 PM

ooo perfect hl!!!!
  • 0

#4220 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 19 June 2007 - 08:02 PM

oh my god w00t2.gif Dilema uau...ampak najbolš mi zgleda na ustnicah

...to jaz tudi mela yes.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users