Ja Špela, ni šlo drugače. Ne vem kok veš, ampak js sem zadnje pol leta živela v Kamniku v bloku in Taj ter Diego tudi in ni šlo ddrugače, kot da gresta na povodec. Plus to, da je Taj vzeti iz Horjula, Diego pa iz mačje hiše in se obvezš, da ne bo imel prostih izhodov. Meni je to itak že od nekdaj kul, ker nimaš problemov s tem, da ti ga avto povozi, kdo ugrizne, zastrupi, razne bolezni. Muc ne uničuje potem okolja (miši, ptiči,..), ni problemov s sosedi. Kar je pa najbolj pomembno je pa to, da se na ta način bolj naveže nate.
Oba sta tud navajena spti v boksu, tako, da ko je ura okrog 10, gresta v svoj prostor in spita vsak v svojem boksu.
in še malo smešnih stvari: Ne dolgo nazaj se je Taj vozil po stopnicah v rdečem škafu, danes je pa Diegota dobesedno porinil, da je padel čez ene tri stopnice. Mnja pa Tajko je nadlegovalec. Čohat se hoče non stop, samo v naročje pa pride edino, ko je človek na wc-ju. Tako, da vedno čaka v zasedi, kdo bo šel v kopalnico, da mu bo šel lahko težit.
Diego je pa obseden s Tikom (veverico), že spet na kletki gor spi, ne dolgo nazaj, smo ga pa lovili po hiši s Tikom v gobcu.. To je blo tud neki boljšega.
Tick je chipmunk. In js sem ful vesela, da je spet v obdobju k je nice. Zdej ga spet spuščam:) je pa psihič zaradi selitve oz nekega stresa si je skoraj cel rep požru. Zdej ma čist mejčken repa