Mi je pa zelo všeč, da ti ljudje zbirajo to hrano in potem pripravljajo jedi za brezdomce + delijo nekaj te hrane tistim, ki res nimajo veliko za preživetje. http://www.divethefilm.com/
Posted 10 October 2012 - 11:20 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 October 2012 - 11:36 AM
Jaz vem le za eno zgodbo, ko so v neki šoli poklicali zavetišče za brezdomce in so jim rekli, da vzamejo če jim oni pripeljejo. Se potem niso odločili za to. Lahko da je drugod drugače.
Je pa žalostno koliko hrane razne restavracije, trgovine vržejo v smeti. Zakaj ta hrana ne konča kje drugje, v zavetiščih, itd.?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 October 2012 - 02:08 PM
Posted 12 October 2012 - 09:38 PM
Posted 13 October 2012 - 02:14 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 October 2012 - 09:35 PM
Posted 13 October 2012 - 09:38 PM
Posted 15 October 2012 - 09:47 PM
Posted 16 October 2012 - 06:47 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 16 October 2012 - 07:04 AM
Posted 16 October 2012 - 07:04 AM
Posted 16 October 2012 - 08:53 AM
Posted 16 October 2012 - 01:34 PM
Posted 16 October 2012 - 02:16 PM
jaz sem pa precej časa prebila v takih klepetalnicah, se dobivala z ljudmi in se šla tudi razne cybersexe ... pa mi ni to nič takega, doker ni to z mlajšimi osebami. Jaz sem pač bila polnoletna in sem vedela kaj delam. In nisem psihopat.Meni pa je presenečenje, nisem nikoli bila v kakih klepetalnicah in sem ful šokirana, da se to dejansko čisto zares dogaja. Sicer pa potrdi mojo tezo, da se na netu zbirajo največji psihopati.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 October 2012 - 07:14 PM
Posted 18 October 2012 - 06:00 PM
Posted 19 October 2012 - 07:19 AM
Posted 19 October 2012 - 07:34 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 October 2012 - 09:22 AM
In nisem psihopat.
![]()
0 members, 0 guests, 0 anonymous users