Mi je pa zelo všeč, da ti ljudje zbirajo to hrano in potem pripravljajo jedi za brezdomce + delijo nekaj te hrane tistim, ki res nimajo veliko za preživetje. http://www.divethefilm.com/
Zanimivi linki
Posted 10 October 2012 - 11:20 AM
Mi je pa zelo všeč, da ti ljudje zbirajo to hrano in potem pripravljajo jedi za brezdomce + delijo nekaj te hrane tistim, ki res nimajo veliko za preživetje. http://www.divethefilm.com/
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 October 2012 - 11:36 AM
Jaz vem le za eno zgodbo, ko so v neki šoli poklicali zavetišče za brezdomce in so jim rekli, da vzamejo če jim oni pripeljejo. Se potem niso odločili za to. Lahko da je drugod drugače.
Je pa žalostno koliko hrane razne restavracije, trgovine vržejo v smeti. Zakaj ta hrana ne konča kje drugje, v zavetiščih, itd.?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 October 2012 - 02:08 PM
http://vizita.si/cla...e-vsak-dan.html
Posted 12 October 2012 - 09:38 PM
Kaj ji dela z jezikom, no!
Posted 13 October 2012 - 02:14 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 13 October 2012 - 09:35 PM
Posted 13 October 2012 - 09:38 PM
Posted 15 October 2012 - 09:47 PM
Posted 16 October 2012 - 06:47 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 16 October 2012 - 07:04 AM
Posted 16 October 2012 - 07:04 AM
Posted 16 October 2012 - 08:53 AM
Posted 16 October 2012 - 01:34 PM
Posted 16 October 2012 - 02:16 PM
jaz sem pa precej časa prebila v takih klepetalnicah, se dobivala z ljudmi in se šla tudi razne cybersexe ... pa mi ni to nič takega, doker ni to z mlajšimi osebami. Jaz sem pač bila polnoletna in sem vedela kaj delam. In nisem psihopat.Meni pa je presenečenje, nisem nikoli bila v kakih klepetalnicah in sem ful šokirana, da se to dejansko čisto zares dogaja. Sicer pa potrdi mojo tezo, da se na netu zbirajo največji psihopati.
In kaj ti koristi računalnik v dnevni, če ima pa vsak mobitel/knjižnica/... dostop do interneta.
In za enkrat razmišljam, da tudi če moja pri cca 14ih eksperimentira preko interneta razne te fore, ne vidim pol toliko problema, kot če daje svoje podatke oz. se dobiva z neznanimi ljudmi. Če bosta kaj po meni, bosta vse živo sprobala, pa še zamerit/obtoževat ju ne morem, če sem jaz isto počela. In nimam pojma kdaj bi to počela, če bi imela prej internet doma. Upam pa, da se mi s tem sploh ne bo treba ukvarjat.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 October 2012 - 07:14 PM
Res simpatična punca, upam, da ji uspe ozdraveti! Ima pa res zanimive make-up vodiče, ful je faca, tukaj je njen kanal:
http://www.youtube.c...eature=CAQQwRs=
Posted 18 October 2012 - 06:00 PM
Posted 19 October 2012 - 07:19 AM
Posted 19 October 2012 - 07:34 AM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 19 October 2012 - 09:22 AM
In nisem psihopat.
![]()
Sem preveč na široko zastavila svojo tezo, to leti predvsem na moške. In seveda ne na vse, ampak jih je ogromno (ali sem pa jaz imela tako srečo, da sem jih toliko spoznala). Drugače pa sem o tem že pisala v primerni temi in ne bom zdaj več tu smetila, se mi pa zdi to, kar ti opisuješ zgoraj, precej nevarno in sama svojim otrokom tega ne bi dovolila.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users