Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#4181 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 05 August 2015 - 12:28 PM

Ja, razen glede videza. Športne torbe mi niso ravno všeč, jo pa rabim. 

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4182 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17305 posts

Posted 05 August 2015 - 12:29 PM

Pa trpežne so! Imam ruzak, ki je že več kot 10 let moj spremljevalec na vseh potovanjih. Prej sem ga pa v šolo nosila.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#4183 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 August 2015 - 01:44 PM

Meni so pa ene ful lepe. Imam 4 torbe, pa še bi imela ene par...
Pri večini mi je ravno to všeč, ker niso totalno športnega videza ... jaz jih nosim k vsemu ... tudi k elegantnejši opravi.
Pa nahrbtnik bi si nekoč rada kupila od Kiplinga, morda tudi kovček.

Recimo kaj takega komot uporabljaš praktično ob vsem:

41-LYLGuALL._AC_UL320_SR258,320_.jpg

91-oDlsNTwL._UX500_.jpg

kipling-gabbie-caffe-latte-n-handbag_359

picture-10.png

Kipling-Sherpa-Tote.jpg

:wub:

spd_2012022241607_b.JPG

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#4184 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 05 August 2015 - 08:55 PM

Tale ta zadnja mi je ful všeč! Mogoče veš kateri model je to?

grem jutri v Lj in če se prav spomnim imajo trgovino na Wolfovi.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4185 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 August 2015 - 10:15 PM

Ne, žal, to sem čist po naključju našla na spletu med slikami.

Trgovina na Wolfovi? Uh, še dobro, da me ni v LJ. :ninja:

Poročaj, kakšna je izbira. :D :ninja:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#4186 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 06 August 2015 - 06:26 AM

Will do. Obetam si kakšnih  fajn znižanj

• 0

#4187 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 August 2015 - 12:55 PM

Polne cene so res zasoljene.

• 0

#4188 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 07 August 2015 - 06:34 AM

Fluffy, vsa skrb je bila odveč. Ponudbo imajo izjemno slabo. Itak, ne vem zakaj sem bila presenečena.

• 0

#4189 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 August 2015 - 03:30 PM

Ja, saj, žal nič presenetljivega. x(

• 0

#4190 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 23 August 2015 - 02:52 PM

Trenče si perete v stroju? Na mojem piše, da se lahko pere na 30 stopinjah in mislim, da je bombažen, nisem sigurna. Ampak vseeno ne vem, če naj ga kar v stroj dam ali raje v čistilnico.

Pa še eno vprašanje. S čim bi se dalo odstraniti ostanke čigumija z oblačil? Vsaj predvidevam, da gre za čigumi. Na enih bombažnih hlačah imam dve temni piki, ki s pranjem ne gresta stran. Ko so hlače mokre, sta bele barve, ko se posušijo, pa sta ta dva fleka temna in trda. 

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#4191 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 23 August 2015 - 02:59 PM

Jaz enega sem in ni blo z njim nič narobe, enega si pa ne upam, ker je tak bolj 'čvrst' in ima ene dele in umetnega usnja. In ga pač še nisem očistila :oops:

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#4192 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 23 August 2015 - 03:10 PM

Moj deluje tak malo bolj fin bombaž, ali kako naj rečem, znotraj pa ima neko tako satenasto podlogo. Letos bo mislim da 2. leto, odkar ga imam in ga še nisem očistila, letos pa bi ga rada malo. Pomoje ga bom vseeno raje nesla v čistilnico.

• 0

#4193 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 23 August 2015 - 03:43 PM

Jaz sem svojga že oprala v stroju, je bombažen, od S.Oliver in se mu ni nič zgodilo :wink1: Lahko daš brez centrifuge na kakšen krajši program, mal namažeš z gelom bolj umazane predele, pa bo vse OK.

• 0

#4194 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46048 posts

Posted 23 August 2015 - 06:48 PM

Jaz sem svojega prala v stroju, program za občutljive tkanine, brez centrifuge in je bilo vse ok. 

• 0

#4195 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 23 August 2015 - 07:21 PM

Ok, hvala, bom pa mogoče res kar v stroj dala, na kakšen občutljiv program in max 30 stopinj.

• 0

#4196 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 23 August 2015 - 08:05 PM

Jaz tudi v stroju operem. Brez problema.

• 0

#4197 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 24 August 2015 - 07:59 AM

Jaz ne sam da v stroju, še v sušilca ga vržem :D

Pravzaprav razen pri volni ne upoštevam ničesar, kar piše na etiketah pa nimam slabih izkušenj.

Vse dam v sušilc (razen volne), volno perem tud 40 itd....

Še pojoče pliščaste igrače dam v pralni in na 1200 centrifugo pa pojejo dalje :D

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#4198 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29721 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 August 2015 - 08:25 AM

Z bombažem res ni težav, kar veselo v stroj. Še kakšno stvar iz poliestra sem normalno oprala pri 40 na centrifugi. Tudi s podlogo ne bo nič narobe, tudi če normano pereš na bomažu na 40 - tako jaz perem vse bombažne obleke/krila in ni s podlogami nič narobe.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#4199 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 24 August 2015 - 03:21 PM

Vprasanje za vse, ki hodite nakupovat v Trst: kdaj se tam odpirajo trgovine med tednom oziroma v mestu naj bi bil nek plac, tržnica, ki ima velik neke razlicne robe - torbe, cevlji, oblacila... Kako se to imenuje? Ne vem niti, kje to je.

Edit: a je to Mercado Coperto?

Errol, daj ti povej, kje bi se še splačalo nabavljati fajn, lepo robo? Potovalke iščem, še kar, en tak chic set.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#4200 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 24 August 2015 - 06:37 PM

Errol ti bo povedal za drage reči :P

• 1

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users