Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#401 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 22 December 2005 - 10:59 AM

Ful hecno je bilo to, da sem prisla v fr. salon in je glih ena gospa vprasala kolk stane strizenje in odgovor je bil 2k.Ko sem pa jaz vprasala je rekla 4.500 ker vkljucuje sušenje lasov.Pravtako so plameni 5k. rolleyes.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#402 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 December 2005 - 11:15 PM

QUOTE(DiLeMa)
Torej ima regenerator normalno ceno, šampon pa 2X višjo? Hmmm ... sem čist zmedena zdej! rolleyes.gif Sploh mi ni jasno, kako si lahko to privoščijo ...

Jap, to imajo tako eni saloni..... ko si sami cene nabijajo, čeprav bi mogli imet enake, kot so v katalogu. Jaz sem si tudi enkrat šla Root Boost kupovat, sem jo nujno nabla in sem šla tja v en center poleg CityParka (skos pozabim ime) in sem plačala za 600 sit več, kot bi sicer. Oderuhi lopovski.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#403 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 December 2005 - 12:19 AM

Sam majo pa res različne cene. Jst sm dala pa za šampon Oatmeal & Honey 2900, za regenerator pa 3500. No v bližnji prihodnosti si bom pa jst tud omislila Self Absorbed, če tako diši. biggrin.gif Ampak tale Oatmeal & Honey se men ful dolg obdrži na laseh - vonj mislm. Mi je fantek skoz pravu, kako mi lepo laski dišijo. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#404 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 23 December 2005 - 11:24 AM

Ts danes pregledam vse trgovine s to znamko.Ce ni tko kot v katalogu si rajs narocim, ce se le da rolleyes.gif
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#405 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 December 2005 - 11:27 AM

QUOTE(miss*sixty)
Sam majo pa res različne cene. Jst sm dala pa za šampon Oatmeal & Honey 2900, za regenerator pa 3500.

Jaooo ... kako so lahko tolk različne cene? Šampone imate dražje, regeneratorje pa cenejše. blink.gif Jaz sem dala tle za šampon 2600, za regenerator pa 3950 ... krneki! rolleyes.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#406 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 31 December 2005 - 06:30 PM

*pikica* ------> ponosna lastnica sampona in balzama TIGI oatemeal & honey biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#407 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 December 2005 - 06:31 PM

Čestitke za odličen nakup!! :thumright:
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#408 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 31 December 2005 - 06:34 PM

hvala hvala smile.gif sicer ni biu nakup, ampak dedek mraz biggrin.gif komi cakam da sprobam smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#409 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 31 December 2005 - 06:35 PM

kolk je uno od tigija za kodranje las?? biggrin.gif
če kdo ve??v kerih salonih ga prodajajo?? oops.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#410 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 December 2005 - 06:38 PM

Tigijeva kolekcija za skodrane lase vsebuje naslednje stvari:

Tigi Curls Rock šampon: 350 mL - 2.100 SIT
Tigi Curls Rock regenerator: 250 mL - 2.650 SIT
Tigi Curls Rock regenerator, ki se ne spira: 250 mL - 3.050 SIT
Tigi Curls Rock pena za kodranje las: 250 mL - 3.100 SIT
Tigi Curls Rock krema za kodranje las: 100 mL - 3.300 SIT
  • 0

#411 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 31 December 2005 - 06:40 PM

DiLeMa oblada biggrin.gif
  • 0

#412 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 31 December 2005 - 06:40 PM

aha če bi vse kupila bi obubožala!!
kaj pa je bl učinkovito za delanje kodrov krema al pena?? biggrin.gif ermm.gif ermm.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#413 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 December 2005 - 06:43 PM

Baje da je krema bolj učinkovita.

Curls Rock Curl Amplifier:

Krema izredno nakodra lase, jih definira in loči. Poveča volumen in sijaj las ter jim izboljša teksturo.

IPB Image
  • 0

#414 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 31 December 2005 - 06:45 PM

a maš slikco pene??
a to maš lohk sam mal valovite lase da bi deloval??
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#415 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 31 December 2005 - 06:50 PM

Ja, lahk maš sam mal valovite laske, bo deloval.

Tole je pa pena oziroma Tigi Curls Rock Curl Booster:

IPB Image
  • 0

#416 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 31 December 2005 - 08:31 PM

a pa bo prov skodrala tale pena?? blink.gif
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#417 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2006 - 04:42 PM

Kristy vzemi raje kremico, ne pa pene ... je kremica baje dosti bolj učinkovita.
  • 0

#418 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 January 2006 - 04:45 PM

Dilema, še nekaj mi plz pomagi, ker eetaq obvladaš sceno z laski.

A veš k obstaja una tekočina za feniranje od Tigija pa je bila ocenjena kot nekaj srednjega.
Mi lahko svetuješ kakšno tekočino za obvarovanje lask pred fenom?
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#419 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 01 January 2006 - 04:46 PM

dilema za kolkokrat pa je tista krema??js mam lase ene 15 cm dalš kot do ramen!! biggrin.gif biggrin.gif ermm.gif:
  • 0
Not even talk.
You're not alone.

#420 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 01 January 2006 - 05:03 PM

Za varovanje las pred vročino fena je fenomenalna krema Tigi Fashionista Smooth & Shine. Jaz je sicer nimam, jo pa Rea zelo hvali pa tudi meni jo je dala v frizerskem salonu na lase in sem mela pol fuuul gladke in lepe, pa take sijoče. :thumright: Zadevo lahko uporabljaš tudi kot osvežilec frizure ker razvozla lase in jih naredi lepo gladke.

200 mL stane 2.800 tolarjev.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users