Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

• Guests

Posted 22 December 2007 - 10:51 AM

To je pa velka razlika!!! Sarah, v primeru, da bi si jo hotela omislit...bi jo vzela še za mene, pa poslala. Seveda, pošljem denar vnaprej, za poštnino in vse.
  • 0

#402 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 22 December 2007 - 10:56 AM

Sarah, res al kaj ohmy.gif To je pa ful,ful razlika...prasci, kak cene navijajo pri nas.

Eve, sicer sama še nisem imela še nobene Colllistarjeve, ampak nisem slišala še nobene pohvale na njihov račun, sploh glede na to, da kar precej stanejo, ne dajejo pa nobenega "uau" učinka.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#403 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 11:01 AM

Eli, hvala. Vidla sem v Elle eno novo Collistarjevo in me je zanimalo, če je res tako dobra, kot pišejo. Vrjamem pa, da so precej drage. Jst bi tud mela tole Hypnose... oops.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

• Guests

Posted 22 December 2007 - 11:31 AM

Ane, da je ful velka razlika. Se bolj splaša, da ti jo nekdo vzame v Italiji, pa še vseeno manj pride s poštnino vred. hmm.gif
  • 0

#405 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 December 2007 - 11:46 AM

Ja Eli, res je, pri nas so tele dražje high firme ful dražje kot v Italiji npr. Jaz sem za mojo v trstu dala 19,90€.

Ciara, sicer ne vem kdaj grem naslednjič v Trst, ko grem ti ziher javim po ZS prav? smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 22 December 2007 - 11:47 AM

Super, Sarah. Hvala. smile.gif
  • 0

#407 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 12:02 PM

Sarah, tudi jst bi se ti javila, če bom imela takrat denar. oops.gif Ti bi pa že v naprej nakazala, da ne boš ti zalagala. biggrin.gif
  • 0

#408 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 December 2007 - 01:29 PM

Ok, tudi zate velja isto kot za Ciaro, ti bom javla če in ko grem. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#409 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 December 2007 - 01:31 PM

Sarah, dej meni tudi lepo prosim javi, ko boš šla. oops.gif Tudi jaz, ako bi kaj vzela, pošljem denar vnaprej.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#410 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 22 December 2007 - 01:34 PM

Ok dečve, ampak da ne boste razočarane, jaz res ne vem kdaj bom šla, v zelo bližnji prihodnosti najbrž ne, sem bila pred kratkim. Vsekakor vam javim, no.

Hjoj če bom tolko stvari nakupila bom pa dobila ulalala točk na mojo Limoni kartico! laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#411 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 December 2007 - 01:50 PM

Meni osebno se nič ne mudi, mi bo po pravici povedano bolj kul, če greš čez ene 3 mesece ker ta moment nič ne rabim. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

• Guests

Posted 22 December 2007 - 01:52 PM

Heheheh, ja no. Boš vsaj mela kako korist od nas. smile.gif
Ni problema, ko boš lahko šla. Se nič ne mudi, kar se mene tiče.
  • 0

#413 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 22 December 2007 - 01:54 PM

Sarah, pa še jaz bi kaj vzela, če bo šansa. oops.gif
  • 0

#414 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 22 December 2007 - 02:12 PM

Merni je tudi vseeno, kdaj, ker mam tud jst zdej dost vsega. Ko pač boš. smile.gif
  • 0

#415 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 January 2008 - 05:26 PM

Rabim malo pomoči. tongue.gif

Takole, odločila sem se da nekaj naredim s svojimi obrvmi. Vse hvalite Dior svinčnik, tako da razmišljam o nakupu ravno tega. Zatakne se pri odtenku. Vem da vas dosti forumašic uporablja tole zadevo, pa me zanima kere odtenke kej imate? Jaz sem gledala odtenku na netu, in sem jih našla 5:

IPB Image

Sej vem da se tako iz slike nič ne da sklepat, sem gledala tudi v drogeriji pa niso imeli testerčkov ali pa sem jaz slepa.
Jaz bom tako rekla, moje obrvi same po sebi niti niso tako grozno svetle, ampak so precej redke, in tako čeprav niso svetle, se jih "na daleč" ne toliko opazi oziroma niso dosti opazne no. Pa že zato ker so redke mislim da bi jih s tovrstnim svinčnikom lepo zapolnila. Lase pa imam srednje rjave, tako nekako. Kateri odtenek naj po vašem vzamem? oops.gif Jaz razmišljam kar o spodnjih dveh (na sliki), torej med dvema najsvetlejšima, ker se kar malo bojim da bo pol vidno da imam pobarvane, oz. da mi bo pretemen.

Ful bi bla vesela kakega mnenja in nasveta. wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#416 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 25 January 2008 - 05:48 PM

Nevem če ti kaj pomaga, ampak mi imamo doma Sable Sand, v glavnem ga sicer uporablja mami, ampak je "barvno identična" kot jaz...kako pa zgledam, pa veš=)
  • 0

#417 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 January 2008 - 05:58 PM

Hehe Eli sem prav šla gledat v kokošnjak ono sliko ko si dala cel obraz z Isadorinimi senčkami. Jaz bi rekla da imaš temnejše obrvi od mene vsaj za kak odtenek, pa če ne druzga gostejše. Hmm.. Sable Sand bi bil kateri? Tale drugi po vrsti, torej drugi najtemnejši ane? Ja ta bi mi bil ziher pretemen.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#418 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 January 2008 - 06:00 PM

Js bi ti skoraj priporočila odtenek Blond. Imaš kar svetle obrvi in se mi zdi, da bi ti ta najbolj pasal. Marron in Brun bi bla tud pomoje kul sam bi se poznala prevelika razlika...

Js mam npr čist črne obrvi in sm se med učenjem enkrat afnala in si s hb svinčnikom "popravljala" obrvi in mi je ta siv odtenek bil še najboljši za razliko od senčil s katerimi sm se tud afnala laugh.gif

Lahk si poskusiš pobarvat obrvi (poskusno) s senčili različnih odtenkov in boš potem videla kater ti najbolj ustreza.
  • 0

#419 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 January 2008 - 06:05 PM

Jaz se tudi, po pravici povedano, najbolj nagibam k Blond. So pa mnenja še naprej dobrodošla, sploh če ima katera naštudirane tele odtenke. Jaz jih v živo še nisem vidla. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#420 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 25 January 2008 - 06:09 PM

Ja, mislim, da je Sable Sand drugi po vrsti, in po moje vsekakor pretemen zate. Se bi pa težko odločila kateri je boljši Blond ali Brun, ker Blond tukaj zgleda ful svetel...nevem?Mislim, da je še vedno najboljše, da jih bolj natančno preveriš v drogeriji...ker ziher majo testerje, sam so mogoče kje skriti=)najboljše da povprašaš.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users