Avtošola in inštruktorji
Posted 04 October 2008 - 06:56 PM
Posted 05 October 2008 - 05:56 PM

Posted 08 October 2008 - 11:48 AM

Danes sem imela zadnjo uro, pa v glavnem še kar dobro vozim, ampak včasih nisem dovolj odločna pri kaki stvari, pa parkiranje me še malce matra.
Saj vem, da kar bo, pa bo, ampak ful ne vem, kako se naj pomirim, da ne bom vsa živčna. Ker takrat, ko sem živčna, delam napake, ki jih drugače ne.

Kak nasvet mogoče?
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 08 October 2008 - 12:42 PM
sicer pa se učenje vožnje začne šele takrat, ko imaš slavno roza knjižico v rokah!
Posted 09 October 2008 - 01:05 PM
Na koncu ji je pa on v komisiji rekel, da načeloma je vse bilo dobro, nič večjih napak, ampak da je vozila preveč agresivno!!

Pa kao da bi jo spustil, ampak zaradi njegove čiste vesti jo ni, ker je treba malce še izpilit, da bo vožnja malo manj agresivna.

Men nč ni jasno.. kolikor jaz njo poznam, je ona res najmanj agresiven človek in sploh si ne predstavljam, da bi vozila agresivno. Sem se enkrat z njo vozila, ko je imela vožnjo, pa sem bila prepričana, da bo v prvo naredila.
Pa še: a ni tako, da ponavadi v komisiji hočejo videt dinamično vožnjo?!

Očitno je treba res met srečo, da se zdiš tistemu v komisiji ravno prav dinamičen in ravno prav ne-agresiven.

Posted 09 October 2008 - 01:10 PM
Posted 09 October 2008 - 01:19 PM
ko pa sem naredila, je bila pa v komisija ena ženska, ki se je dobro razumela z inštruktorjem in ni komplicirala. tudi eno ali dve napaki, ki sem jih naredila je spregledala, oz. rekla, da ni nič hudega, ker ne ogroža in da je to realna vožnja (ki pa se seveda razlikuje od šolske).
Posted 18 October 2008 - 03:20 PM
Pa to tudi podpiram, ker je ogromno sploh mladih ki tko priletijo včasih z avti da res ni. Npr. ko se vključujejo v promet, pa ni nujno da je stem mišljena samo prehitra vožnja.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 October 2008 - 04:46 PM

Me je že prou strah kako se bom jst to začela učit vozt, haha, zdej v roku ene pol leta hočem narest CPP in pa dovolj voženj da lahko julija naredim izpit.

After all this time?
Always.
Posted 18 October 2008 - 05:38 PM

vuelvo a vos,
Posted 18 October 2008 - 05:45 PM
Posted 18 October 2008 - 05:46 PM
Posted 18 October 2008 - 06:00 PM
vuelvo a vos,
Posted 18 October 2008 - 06:01 PM
Men se zdi da pa kar velik "praktikantov" vozi preagresivno, če že ne na izpitu, pa definitivno po tem ko ga že imajo, kolkor jih pač srečujem po cestah. Pol je pa cela tragedija, ko se nekje speštajo ob steni en teden zatem.
O ja, s tem se pa strinjam.
Posted 18 October 2008 - 08:04 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 18 October 2008 - 08:06 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 18 October 2008 - 09:55 PM

Js sem pa zatežila, da mi zamenjajo inštruktorja. No v ponedeljek ga moram še prenašat, mejbi me bo jutri klical in po kakem čudežu rekel, da mi ni treba pridt in da me bo novi nštruktor poklical. Upam, da me bo kr šefe avtošole učil.
Posted 20 October 2008 - 09:01 AM
Čeprav se mi je zdelo, da sem vozila bolje, kot kadarkoli, gospodu v komisiji le ni ušlo, da sem pri menjavi pasu v hudi gneči malce prepozno zapeljala na levi pas in delno že prevozila polno črto.
Ni mu bilo všeč moja vzvratna vožnja v neko ulico, češ da je bilo malo prehitro. Jaz pa sem se le trudila, da bi čim prej izpraznila cesto, po kateri so že prihajali avtomobili.
Pa baje nisem dovolj dobro opazovala nekega tovornjaka, ki se je šele en meter pred križiščem odločil dati smernik. Varnostno razdaljo sem imela, zato sem brez problemov ustavila avto, ko je bilo treba. A on je pripomnil, da se je ustrašil, da je že konec z nami.

Zaključek: gospod meni, da imam sicer dobro tehniko vožnje, a se je na trenutke malce bal in se ni počutil najbolj varno. Zato: več sreče prihodnjič.

Posted 20 October 2008 - 10:07 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 October 2008 - 12:16 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users