Eurovision Song Contest

Posted 25 May 2008 - 11:13 AM

Posted 25 May 2008 - 12:03 PM
 .
 .

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Posted 25 May 2008 - 02:09 PM
 Njega se pa ful spomnim. Odštekanec.
 Njega se pa ful spomnim. Odštekanec.  
  Debiln, ampak meni je bil všeč.
 Debiln, ampak meni je bil všeč.  Pa ti Wig Wam,  Norvežani leta 2005 so mi bili svetovni KLIK
 Pa ti Wig Wam,  Norvežani leta 2005 so mi bili svetovni KLIKLetos sem malo razočarana, ker Ruski komad res ni baš nevem kaj. Isto Grški. Koliko toliko je bil Ukrajinski. Toliko o top 3. Ful so mi bile všeč Norvežanke in Danec. Res fajne pesmi, take prav za poslušat. Ni pa mi jasno kako se je lahko Azerbajdžan tako dobro uvrstil glede na njuno cviljenje, ki ni bilo podobno ničemur.
Komentiranje mi ni moteče. Sicer bi v nekaterih trenutkih bilo bolje, da ga ne bi bilo, ampak raje to, kot pa podnapise z 5 minutnim zamikom (že če pri katerem filmu zamujajo skoraj fasam živčnega). Pa tale komentator letos je imel par zanimivih domislic.

Posted 25 May 2008 - 02:10 PM
 Čim dlje je od mene, rajši jo mam
 Čim dlje je od mene, rajši jo mam  
 Jaz naredim tako, da premaknem drugam, ko so povezovalni komentarji, ko je pa komad na vrsti, premaknem nazaj. Simple ko burek

Posted 25 May 2008 - 03:09 PM
Sem pa pričakovala boljšo uvrstitev Srbije.

Pablo Picasso

Posted 25 May 2008 - 05:14 PM
Zmagovalna pesem je porazna.

Poles pa je zakon
 Tok sm se nasmejala tej izjavi. Dejansko majo nasplošno Srbi zelo radi nas Slovence in kokr mam js izkušnje, nas tud zelo spoštujejo. (tukaj mislm o teh k živijo v Srbiji, druga zgodba so ti, ki živijo v Slo.)
 Tok sm se nasmejala tej izjavi. Dejansko majo nasplošno Srbi zelo radi nas Slovence in kokr mam js izkušnje, nas tud zelo spoštujejo. (tukaj mislm o teh k živijo v Srbiji, druga zgodba so ti, ki živijo v Slo.)

Posted 25 May 2008 - 05:21 PM
 Jevgenij mi je bil pri njemu všeč edino. Aja, pa violinist tudi. Dima pa niti najmanj.
 Jevgenij mi je bil pri njemu všeč edino. Aja, pa violinist tudi. Dima pa niti najmanj.  
 Navijala sem pa za Armenijo, Ukrajino, Srbijo in Bosno. Tud Grčija ni tak slaba, sam ko se skos ponavlja: "My secret combination .... tralalala..."

Edit: pozabila napisat! Španija mi je tud fajna ja!

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)

Posted 25 May 2008 - 05:51 PM

Grčija mi je preveč taka lalalala, všeč mi je tudi Norveška, Francija in vsak dan bolj Španija... Čiki čiki...
 taka za pozitivn dan mi je, haha.
 taka za pozitivn dan mi je, haha.Najbolj neumni so mi bli Hrvati pa uni pirati pa srbska pesem mi ni bla niti malo všeč.

Posted 28 May 2008 - 08:46 PM
Največja poraženka letošnjega Eurosonga, Charlotte Perrelli, se je norčevala iz Alenke Gotar. Video Cvet z juga je označila za perverzen posnetek, Sloveniji pa bi prisodila nič točk.
http://24ur.com/eksk...enki-gotar.html
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
 opera_volgae_malek

Posted 28 May 2008 - 10:45 PM
vuelvo a vos,

Posted 29 May 2008 - 09:54 AM
Jaz nisem gledla Evrovizije letos, ampak iz komentarjev pod tem posnetkom sem zaključila, da je ta Charlotte nazadnje pokasirala tisto, kar je želela Alenki...0 glasov.
Aja, v Novi so pa naredil novica iz tega, da je Alenka lažnivka, ker je Rebeki najprej poslala SMS z vsebino kao...finale nam ne uide...., potem je pa na Trenjih rekla, da pesem ni bila dovolj dobra.

Posted 29 May 2008 - 10:27 AM
Kolikor vem, je Alenka rekla, da verjame v Rebeko... nikoli pa ni rekla, da verjame v pesem.
Mah, po bitki so vsi generali. Samo... ma pa Rebeka tudi jake reakcije - kao, kdo ima toliko za povedat, naj gre sam na oder in kaj odpoje.
 Torej, če jo pohvališ, je ok... ne rabiš nobenih predpogojev za te kompetence pohval... če pa skritiziraš, pa moraš kar najprej nekaj odpet. Še dobro, da so tisti, ki so glasovali, vsi bili vsaj enkrat na odru Evrovizije.
  Torej, če jo pohvališ, je ok... ne rabiš nobenih predpogojev za te kompetence pohval... če pa skritiziraš, pa moraš kar najprej nekaj odpet. Še dobro, da so tisti, ki so glasovali, vsi bili vsaj enkrat na odru Evrovizije.   Za hvaljenje je primeren kar vsak, za kritiko pak ne!
  Za hvaljenje je primeren kar vsak, za kritiko pak ne!

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

Posted 29 May 2008 - 02:00 PM

Pablo Picasso

Posted 29 May 2008 - 05:15 PM
vuelvo a vos,

Posted 29 May 2008 - 05:37 PM
 Rekla, bom samo, da je včasih bolje najprej pomesti pred svojim pragom in šele nato komentirati druge. Sploh če si javna oseba in kritiziraš druge javne osebe. Saj meni osebno je spot od Alenke tudi malo mimo, ampak to bi ženska lahko malo drugače povedala.
 Rekla, bom samo, da je včasih bolje najprej pomesti pred svojim pragom in šele nato komentirati druge. Sploh če si javna oseba in kritiziraš druge javne osebe. Saj meni osebno je spot od Alenke tudi malo mimo, ampak to bi ženska lahko malo drugače povedala. 
Jaz bi rekla, da bi tale gospodična Charlotte z Mišo Molk lahko ko mot vdarli kakšno debato o učinkovitosti botoksa.

Posted 29 May 2008 - 05:52 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users