Jump to content

Photo

Bela tehnika & gospodinjski aparati

• Please log in to reply
411 replies to this topic

#401 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24274 posts

Posted 02 April 2025 - 07:51 PM

Se strinjam, jaz bi zdaj vsekakor s pirolizo vzela. Trenutna pečica je nima. Saj zaenkrat še še ni nikoli ful umazala, ampak ja, čiščenje pečice je meni grozno, zato bi imela pirolizo. Tisto parno pečenje res ni neka nujno, za tistih parkrat ko mogoce dejansko pride prav.

Kuhalna ploščo imamo indukcijo in ne bi nikoli več imela navadne steklokeramicne, zaradi hitrosti in ker je čiščenje ful bolj enostavno.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#402 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26009 posts

Posted 02 May 2026 - 09:11 AM

Sem ravno v nabavi novega airfryer-ja in ce katera rabi, imam ZPS test iz 2025.

Vceraj nam je crknil in sine ne zna zivet brez njega 😂
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#403 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15921 posts

Posted 29 August 2026 - 08:53 AM

A ma katera ročni oz. potovalni parni likalnik? Mela bi ga, sam jih je ful.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#404 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34281 posts

Posted 29 August 2026 - 08:57 AM

Jst bi tud to imela. Moj je rekel, da bi ga kar na temuju naročil.
  • 0

#405 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15811 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 August 2026 - 10:33 AM

Jaz imam enega, Gorenjevega. Srednja zalost, kar zafrkava, ce je mal prevec (pa pod max oznako!!) ali premalo vode. V sluzbi imamo Philipsa, s tistim se 10x boljs dela. Mislim, da tega:
https://www.bigbang....izdelek-687252/
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#406 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28233 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 August 2026 - 11:24 AM

Meni je od vseh, kar sem jih sprobala (in vmes je bilo nekaj ohinsploh fensi modelov), najboljši Lidlov ali Hoferjev, nisem prepričana, mislim, da se kliče Ciatronic.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#407 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15921 posts

Posted 29 August 2026 - 11:48 AM

Hvala.
Tega Philips sem gledala, ker raje dam malo več, kot pa da nek klump kupim.🙂 Ta Philips sem gledala je 1600 W.
Bom pozorna na Lidl in Hofer.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#408 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26459 posts

Posted 29 August 2026 - 10:09 PM

Jaz imam tudi Lidl/Hofer (po moje je Hofer). Zadovoljna zelo!
  • 0

#409 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15921 posts

Posted 31 August 2026 - 08:22 AM

Fajn. Bom počakala, da bo v ponudbi.
  • 0

#410 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15811 posts

Posted 17 September 2026 - 10:17 AM

Danes se je na Gorenjevem cca 4 leta starem sekljalniku zlomila plastika rezila, verjetno sem nerodno vstavila rezilo in ko je gor prisla glava aparata ni bil fiksno namescen in ga je zlomilo. Sem se ze poslovila od posode in nastavka, pa sem sla preverit ce se morda vseeno lahko naroci nov del - na maintainlife.com (stran je v slo) sem brez tezav in cisto poceni narocila novo rezilo. Fajn!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#411 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Validating
  • PipPipPipPipPip
  • 18241 posts

Posted 17 September 2026 - 11:03 AM

Ali pa v takem primeru morda lahko direktno njihovi podpori pišeš.

Dragica, jaz imam že nekaj let tega
https://www.bigbang...._term=es_0_1_pp
takrat je bil v akciji 3x cenejši. Je OK, tanjšo tkanino lepo spegla, pri debelejš bolj zmečkani bi se pa namatral.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#412 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15811 posts

Posted 17 September 2026 - 12:20 PM

V bistvu je bil link direktno z njihove strani - zavihek rezervni deli, kjer sem nato po šifri modela poklikala del, ki ga želim naročiti. Vsak kos kompleta se še da pravzaprav naročiti! 

Enako zdaj raziskujem za (10 + let star?) hladilnik, ker vratca zamrzovalnega predala ne sedejo lepo na tečaj/nastavek in ne tesni - in je zdaj polica tako polna ledu, da je ven potisnilo že tako komaj gor stoječa vratca, i i sicer čisto ok tesnila, kar se tiče gume ipd. Sva mislila, da če pustiva 'pri miru' in pač ne odpirava, da bo mir. No, zdaj imam pa eno z ledom/snegom zabasano polico, na katero niti vratc ne morem več dat. Oh well. 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users