Saj to je poanta dopusta, da delaš kar hočeš, se spočiješ in odklopiš glavo, potem pa na kakršen koli način že to je.
Je vsaj manjša gneča na tur.točkah, predstavljajte si kako bi bilo če bi si vsi želeli vse ogledati

Posted 27 March 2019 - 12:59 PM
Posted 27 March 2019 - 02:13 PM
Posted 27 March 2019 - 02:22 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 March 2019 - 02:23 PM
Posted 06 April 2019 - 08:42 PM
Malo deljen, ker - kot pravis - bi takrat verjetno rada videla cim vec, po drugi strani pa - ce najdes neko tocko, ki ti je res vsec in ti pase bolj na easy tempo za spremembo, zakaj bi potem na vse pretege nekaj forsiral? Nasploh se mi zdi, da se je danes kljukanje destinacij in hvaljenje s tem ful razpaslo in ce ti pase iti na dopust nekam za vogal (ali ze 30-ic zapored na Hrvasko), potem si totalen commoner in nekul
Midva se vedno rada raziskujeva razlicne koticke Slovenije in Nizozemske - manj priprav, manj planiranja, vec fleksibilnosti, manj (neizpolnjenih) pricakovanj, manj gnece.
Dokler vsi ti razlicni tipi ne rabijo potovat skupaj, jim je najbrz cisto fajn - kjerkoli in kakorkoli ze.
Posted 20 June 2019 - 08:54 PM
Naslednji teden me čaka 15-urna nočna vožnja z busom....se mi splača nabaviti tisto blazino v obliki C in katero, kje jo dobim?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 21 June 2019 - 06:29 AM
Iz memory pene so jo imeli en čas v Yisku mnda, za cca 10€. Mislim, da sem ravno ta teden gledala v eni reklami, da bodo imeli to. Mogoče Lidl/Hofer. Meni je kar praktična zadeva za daljše poti.
Posted 21 June 2019 - 06:30 AM
Posted 21 June 2019 - 06:44 AM
Posted 21 June 2019 - 07:25 AM
Bill Bullard
Posted 21 June 2019 - 07:52 AM
Ja, v trgovini. Je bilo že nekaj časa nazaj v letaku...
Posted 21 June 2019 - 08:15 AM
Posted 21 June 2019 - 08:29 AM
Posted 21 June 2019 - 09:39 AM
Takšna blazina je na dolgih čezoceanskih letih vredna vsakega centa:
Posted 23 June 2019 - 09:20 AM
Bill Bullard
Posted 26 February 2020 - 12:11 PM
Čez prvomajske počitnice imam plan, da gremo z otroki na par dnevno potovanje. Nekako imamo za enkrat idejo en tak krog: Budimpešta, Bratislava in Dunaj. Potovali bi z busi, vlaki ali s transferji, ki vozijo do letališč (kar bi se izkazalo za cenejše).
Če ima kdo idejo za kakšno poceni prenošišče v teh mestih oz. idejo kaj bi si lahko kje ogledali (razen na Dunaju nisem bila še nikjer), se toplo priporočam.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 September 2020 - 10:00 AM
Bora Bora je odprta za turiste. Če katero zanima.
Posted 17 September 2020 - 10:57 AM
Cene so že kaj bolj prijazne?
Posted 17 September 2020 - 11:57 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 September 2020 - 12:07 PM
Eh, kje. Jaz sploh nikamor ne morem zaradi službe še v sosednje države ne, ker imamo 8 dnevno samoizolacijo po vrnitvi.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users