Jump to content

Photo

Potovanja...

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#401 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 27 March 2019 - 12:59 PM

Tudi jaz si ne predstavljam, da si ne bi ogledala kolikor je le mogoče, ko sem na neki tuji destinaciji ampak po drugi strani pa tudi ne vidim problema v tem, da nekateri pridejo tja ležat za en teden in delat absolutno nič.

Saj to je poanta dopusta, da delaš kar hočeš, se spočiješ in odklopiš glavo, potem pa na kakršen koli način že to je.

Je vsaj manjša gneča na tur.točkah, predstavljajte si kako bi bilo če bi si vsi želeli vse ogledati ;)
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#402 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 March 2019 - 02:13 PM

Po mojih izkusnjah je na glavnih turisticnih tockah tako, da se 80% ljudi pride samo slikat in jim v resnici ni kaj dosti mar za samo znamenitost, je bolj pomembno, da imas sliko in da drugi potem vidijo, da si bil tam. Enkrat sem tudi ze bila v situaciji, da sem pohajkovala okoli s kolegico in je na koncu to zgledalo tako, da sem jaz dirjala za njo, ona je pa samo lokacije za fotkanja lovila. Sem se potem hitro odcepila in sla po svoje, ker res ne vidim smisla v tem.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#403 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 27 March 2019 - 02:22 PM

To je ta primež socialnih omrežij. Jaz sem včasih še ful fotkala na potovanjih, za lastne spomine. Zdaj se mi pa niti ne da. Res je mnogo bolj svobodno, ko lahko enostavno uživaš v momentu brez obremenjevanja, da bi nonstop škljocal... in fotoaparat tega ne more ujeti.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#404 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27341 posts

Posted 27 March 2019 - 02:23 PM

Jaz se to grem ze od vedno. Slike lahko pogledas. Gledam, da raje naredim kasno skupno fotko :)
  • 0

#405 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27664 posts

Posted 06 April 2019 - 08:42 PM

Malo deljen, ker - kot pravis - bi takrat verjetno rada videla cim vec, po drugi strani pa - ce najdes neko tocko, ki ti je res vsec in ti pase bolj na easy tempo za spremembo, zakaj bi potem na vse pretege nekaj forsiral? Nasploh se mi zdi, da se je danes kljukanje destinacij in hvaljenje s tem ful razpaslo in ce ti pase iti na dopust nekam za vogal (ali ze 30-ic zapored na Hrvasko), potem si totalen commoner in nekul :D Midva se vedno rada raziskujeva razlicne koticke Slovenije in Nizozemske - manj priprav, manj planiranja, vec fleksibilnosti, manj (neizpolnjenih) pricakovanj, manj gnece. 

Dokler vsi ti razlicni tipi ne rabijo potovat skupaj, jim je najbrz cisto fajn - kjerkoli in kakorkoli ze ;)

Podpis.

Jaz nisem niti za to, da 14 dni ležim v senci s pivom na plaži, niti za to, da 14 dni letam naokrog. Oboje me utruja. Tako da vsega pomalem, predvsem mi je pomembno, da nisem že pol leta naprej obremenjena s plani in urniki, saj sem v to že tako ujeta doma (služba, šola) in se počutim oropana življenja v trenutku.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#406 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 20 June 2019 - 08:54 PM

Naslednji teden me čaka 15-urna nočna vožnja z busom....se mi splača nabaviti tisto blazino v obliki C in katero, kje jo dobim?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#407 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 21 June 2019 - 06:29 AM

Iz memory pene so jo imeli en čas v Yisku mnda, za cca 10€. Mislim, da sem ravno ta teden gledala v eni reklami, da bodo imeli to. Mogoče Lidl/Hofer. Meni je kar praktična zadeva za daljše poti. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#408 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 21 June 2019 - 06:30 AM

Men se tud zdi da sem ta teden to nekje videla, ampak drugje kot v Hoferju menda nisem bila...
  • 0

#409 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 21 June 2019 - 06:44 AM

Lidl ima. Včeraj sem videla.
  • 0

#410 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 21 June 2019 - 07:25 AM

Kje ste to videle, v trgovini? V obeh aktualnih letakih na spletu ne najdem.
  • 0

Bill Bullard

#411 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 21 June 2019 - 07:52 AM

Ja, v trgovini. Je bilo že nekaj časa nazaj v letaku...

• 0

#412 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 21 June 2019 - 08:15 AM

Matilda, če ti ni nerodno, vzami spalko in se uleži na tla :) mi smo vedno tako prakticirali na zborovskih turnejah.
  • 0

#413 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 21 June 2019 - 08:29 AM

Jaz sem potovanje z busom v studentskih letih pripeljala do perfekcije. Vedno sem se zagrebla (pa ce je to pomenilo, da sem pol ure pred vsem cakala na zbirnem mestu) za sedez takoj za drugimi vrati. Noge lahko stegnes cez tisto policko, nihce ne nagiba sedeza in se blizu izhoda si, kar je pomembno zaradi postanka za wc. S seboj na bus sem obvezno nesla: normalen povster, spalko in eventuelno tud armafleks. Zvecer sem obvezno sla spat na tla. Ce pa nisem spala na tleh, je pa spalka prav prisla za pokrit na sedezu. Vedno sem poskrbela, da sem imela dovolj za oblect (pulover oz. jopa).
  • 0

#414 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 21 June 2019 - 09:39 AM

Seveda se splaca. Ampak niso vse te blazine za vrat dobre. Mora se ti res dobro prilegat, ne sme bit ne pretrda, ne premehka. Fajn je, da ima vrvico oz. trakec s katerim jo fiksiras na mestu.
Jaz sem jih preiskusila ze vec, pa se je ta izkazala za najboljso:

Takšna blazina je na dolgih čezoceanskih letih vredna vsakega centa: 
Evolution-Pillow-travel-pillow.jpg

• 0

#415 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 23 June 2019 - 09:20 AM

Hvala za namige, potem sem jo našla v Lidlu za 8 € - če še kdo rabi. Ima pliš po vrhu in ni videti prav hudo kvalitetna, ampak kolikor jo bom rabila, bo najbrž čisto ok. Nima te vrvice, ima pa paščka za pritrditev na kovček/potovalko.
  • 0

Bill Bullard

#416 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 26 February 2020 - 12:11 PM

Čez prvomajske počitnice imam plan, da gremo z otroki na par dnevno potovanje. Nekako imamo za enkrat idejo en tak krog: Budimpešta, Bratislava in Dunaj. Potovali bi z busi, vlaki ali s transferji, ki vozijo do letališč (kar bi se izkazalo za cenejše).

Če ima kdo idejo za kakšno poceni prenošišče v teh mestih oz. idejo kaj bi si lahko kje ogledali (razen na Dunaju nisem bila še nikjer), se toplo priporočam.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#417 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 17 September 2020 - 10:00 AM

Bora Bora je odprta za turiste. Če katero zanima. :D

• 0

#418 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 17 September 2020 - 10:57 AM

Cene so že kaj bolj prijazne? :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#419 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 17 September 2020 - 11:57 AM

A gresta na honeymoon? :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#420 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 17 September 2020 - 12:07 PM

Eh, kje. Jaz sploh nikamor ne morem zaradi službe :D še v sosednje države ne, ker imamo 8 dnevno samoizolacijo po vrnitvi.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users