Jump to content

Photo

šampon za lase

• Please log in to reply
1095 replies to this topic

#401 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 10 November 2011 - 10:46 PM

Aha, jasno. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 12 November 2011 - 12:23 AM

Že nekaj mesecev uporabljam Weledin kostanjev šampon in mi je super, ker po njem ne rabim nobenega balzama. Naredi neko fajn zaščitno prevleko čez lase (da ta sladki ne štrlijo), ampak hkrati nič ne zmasti. Naredi mi pa res lepe lase, lahko jih razčešem (naravno skodrani), svetijo se mi. Sem vesela, da sem ga našla. smile.gif
  • 0

#403 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 12 November 2011 - 12:41 AM

Slisi se super, imam podobne lase kot ti in iscem taksne ucinke, kot jih opisujes, ampak ... vsebuje sulfate? cry.gif
  • 0

• Guests

Posted 13 November 2011 - 04:38 AM

Sem zdaj preverila embalažo. Ja. cry.gif
Niti nisem pomislila, ker je weleda naravna firma. Ampak je čudno, ker mi res ustreza, nič mi ne iritira lasišča, lasje res izgledajo zdravi in močnejši (pred dvema letoma sem jih več kot 50% izgubila cry.gif). Pa prej me je pestil še prhljaj, srbelo me lasišče (tudi takrat, ko nisem imela prhljaja), zdaj pa nič. hmm.gif
  • 0

#405 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 13 November 2011 - 12:26 PM

Saj nismo vsi enako obcutljivi na sulfate, meni do nedavnega tudi niso delali skode, se vedela nisem, da obstajajo. : )
  • 0

#406 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 13 November 2011 - 02:22 PM

Planet v "najini" trgovini sem kupila Bubchen otroški šampon z ognjičem, je brez sulfatov. Ampak naredi totalno slamo na glavi, tako da je balzam obvezen smile.gif
  • 0

#407 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 November 2011 - 07:48 PM

A ve katera za kakšno stran kjer prodajajo Carol's Daughter šampone? Sem zasledila da so brez sulfatov.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#408 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 15 November 2011 - 08:16 PM

Danes sem v Dm-u malo gledala Alverde šapone in edino tisti proti prhljaju nima sulfatov ima pa sicer Sodium Lauroyl Lactylate...mogoče kera bolj natančo ve kako je tukaj z agresivnostjo? Nekaj sem na hitro preletala in večinoma piše, da zadeva niti ni agresivna. Ubistvu me bolj zanima kako je v primerjavi s Sodium Coco Sulfate naprimer smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#409 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27621 posts

Posted 15 November 2011 - 11:25 PM

QUOTE(ora @ 13. 11. 2011 - 14:22) View Post

Planet v "najini" trgovini sem kupila Bubchen otroški šampon z ognjičem, je brez sulfatov. Ampak naredi totalno slamo na glavi, tako da je balzam obvezen smile.gif

woot.gif

Preizkusim ob priliki, ko se znebim trenutnih zalog, sem ze zivcna, ker imam toliko plastenk na polici, brrr. : D
Hvala!
  • 0

#410 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 17 November 2011 - 04:50 PM

If you choose shampoo as your cleansing method, use shampoos that are free of sulfates and harsh detergents and I recommend diluting your shampoo with 3 parts water to 1 part shampoo. When used frequently, sulfates not only dry your hair out, but they can also make your scalp itchy, cause split ends, rough hair follicles and even cause breakage. Here are some sulfate-free shampoos that you might want to try:

Giovanni Tea Tree Triple Treat Shampoo, TiGi Bedhead Superstar Shampoo, Pureology Super Straight Shampoo, Kenra Platinum Color Care Sulfate-Free Shampoo, Matrix Biolage Normalizing Shampoo, Abba Pure Moisture Shampoo, Aubrey Organics Green Tea Clarifying Shampoo, Avalon Lemon Clarifying Shampoo, Creme of Nature

Drugače pa tudi BabyLove (DM) šamponi nimajo sulfatov, kolikor sem uspela videti. Vseeno nisem 100%, da so vsi brez, za tega vem, da je:

IPB Image

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#411 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 28 November 2011 - 03:35 AM

QUOTE(ora @ 13. 11. 2011 - 14:22) View Post

Poročam, da je šampon še kar ok. Primerljiv z Laverino plavico (ki mi je kljub sulfatom še najmanj škode naredila). Mi je pa mami za miklavža obljubila Fitoval proti prhljaju, bom še tistega sprobala ima pa tudi SLS noter...
  • 0

#412 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 December 2011 - 04:04 PM

V katerem dmu/mullerju v Lj se pa dobi ta Bubchen Baby shampoo, jaz vedno vidim samo Kinder verzijo.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#413 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 December 2011 - 04:10 PM

Ne kupuj ga! Meni je ta teden mama vzela Joicota, ne da bi jaz vedela (ker ga nisem videla v kopalnici, sem mislila, da sem ga pustila v LJ, pol pa ugotovila, da je v bistvu ostal doma) in šla v Miler kupit nek kao nežen otroški šampon, lih da ga imam za enkratno umivanje glave, pol pa bi ga uporabljala kot gel za tuširanje. Las se sploh ni dalo našamponirat, takoj so postali ful čudni, kot bi jih umivala s kakim praškom, prav škripali so in nisem mogla speniti cele glave, ampak samo določene dele, na katere sem nanesla malo več šampona. Prav strah me je bilo, kakšen bo končni rezultat, hvala bogu, da sem nanesla na konice ful kokosa, ker če tega ne bi naredila, bi se po moje morala postriči za 15 cm (pa mi je uničil kvečjemu kakih 7cm las, woohoo, naslednji teden se moram NUJNO ostriči, čeprav sem imela predtem ful zdrave konice!!!)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#414 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 December 2011 - 04:16 PM

Oh škoda. Jaz bi rabila en neagresiven nežen šampon, ker si na 2-3 dni umivam lase in sem zdaj imela Joico K-pak pa je bil kar preveč hranilen zame, pa kmalu sem imela mastne. Sumim, da so mi zaradi tega tudi zadnje čase lasje zelo izpadali. sad.gif Kateri šampon od Joicota pa imaš? Saj Joico je res super, samo meni je sama maska/balzam že dovolj, za šampon pa bi zdaj kaj lažjega vzela, sploh zaradi pogostega umivanja las.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#415 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 03 December 2011 - 04:21 PM

Zdaj imam Body Luxe, prej sem imela pa nekega za suhe lase, ne spomnim se imena. Meni sta bila kul, čeprav je res, da meni Joicov balzam ni dovolj za lase, nujno rabim še kokos, vedno in povsod.
  • 0
Pablo Picasso

#416 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 05 December 2011 - 10:55 PM

Koliko časa vam traja en šampon? Normalnih mililitrov, ne zdej kake AKCIJA: 500 mL pakunga!
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#417 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 05 December 2011 - 11:04 PM

In kaj so normalni mililitri? laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#418 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 December 2011 - 11:07 PM

250ml.

Jaz nimam pojma, ne grem nikoli za tem. Par mesecev, vem da ti ta odgovor ne pomaga najbolj. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#419 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 December 2011 - 11:37 PM

Par mescev?
En mesec meni. biggrin.gif Lase si perem vsak drugi dan, pa ful dolge imam.
  • 0
Viens, reste ici!

#420 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 05 December 2011 - 11:47 PM

Meni je tudi 250ml Garnier zdržal en mesec.
  • 0
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users