Jump to content

Photo

Lip glossi

• Please log in to reply
564 replies to this topic

#401 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 24 September 2008 - 06:22 PM

Moj ima totalno zelen shimer.Tvoj pa modrega huh.gif to ni fer laugh.gif

Morem pa rečt da je NEVERJETNO obstojen zardi te "lepljivosti".So mi bolj obstojni kot Chanelovi(le ti so prav tako izredno obstojni).

• 0

#402 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 26 October 2008 - 09:41 PM

Mal neumno vprašanje, ampak kakšen sploh je gloss brez wet look-a? hmm.gif

Slika prosm oops.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#403 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 27 October 2008 - 07:13 AM

Npr tole:
http://shrani.si/?1q.../slika-2437.jpg

Wet look pa je tole:
http://shrani.si/?3S.../slika-1802.jpg
(dala sem kar moje ustnice ker se mi ni dalo iskat)
  • 0

#404 Pupa20

Pupa20

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 604 posts

Posted 27 October 2008 - 09:37 AM

OT:
november.rain čudovite ustnice imaš. wub.gif

• 0

#405 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 27 October 2008 - 10:02 AM

Torej brez bleščic in bolj šminkast biggrin.gif . Hvala wink.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#406 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 27 October 2008 - 10:07 AM

Hvala Pupi wub.gif

MlaDOletna, ja, takšn bolj voden videz(mislim da si pri enem ti imela zelo wet look, če se ne motim je bil miss sporty)
  • 0

#407 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 27 October 2008 - 09:09 PM

QUOTE(november.rain @ 27. 10. 2008 - 7:13) View Post

Npr tole:
http://shrani.si/?1q.../slika-2437.jpg

Wet look pa je tole:
http://shrani.si/?3S.../slika-1802.jpg
(dala sem kar moje ustnice ker se mi ni dalo iskat)

A nimaš na prvi itak šminke, ne glossa? huh.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#408 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 28 October 2008 - 07:39 AM

Imam ampak sem ji hotla pokazat pač kako izgleda pač končni učinek in ni se mi dalo iskat po temi..ta dva sta bila pač na zadnjih straneh biggrin.gif
  • 0

#409 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 30 October 2008 - 03:17 PM

A mogoče katera ve kateri od MAC-ovih glosov bi bil v osnovi mlečno rozast z raznobarvnim šimrom(vijola, moder...)?
Danes bi rabla odgovor biggrin.gif
Hvala.
  • 0

#410 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 31 October 2008 - 10:21 AM

Pomojem trenutno ni takega. Moral bi imeti finish Glitter. Sta samo dva s tem finishem pa noben ni roza.

Oyster girl je meni ful lep mlečno rozast (nima pa nekaj veliko šimra, ker je frost): KLIK
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#411 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 31 October 2008 - 10:34 AM

Lep je ja..no tud nico bi bil vredu..mislim da Dilema enkrat lepla slike pa ni bil tok fejst vijolast(samo nvem kakšen shimr ima).

Btw:Kje najdeš te slike ki so glosi in senčke(jaz sem to iskala pa nisem našla) oops.gif
  • 0

#412 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 October 2008 - 10:40 AM

Na MUA, ta link ki ti ga je prilepila. Se splača prijavit, tam najdeš ogromno vsega.

Nico pa je vijola-sivkast, pejdi pod ocene izdelkov, v oceni MAC glossov ga je ena forumašica nalepila, kako izgleda na ustih.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#413 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17265 posts

Posted 31 October 2008 - 08:45 PM

Nico sem jaz kupila od DiLeMe biggrin.gif Je v bistvu skoraj prozoren do rahlo mlečno lila, lahko bi rekla tudi sivkast (pač malo osvetli ustnice) ima pa veliko raznobarvnega šimra (če res dobro pogledam vidim srebrno-zelen-čisto malo moder šimr). Jaz ga nanašam po kakšni šminki, da se ustnice svetijo pa tud tok je lepljiv, da je vse skupaj bolj obstojno. Meni je ful všeč, čeprav sem pričakovala več lila barve.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#414 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 October 2008 - 09:12 PM

Pa sej dajo vsi glossi wet look??? Vsak glos je nek tekoč, prozorn do malo pigmentiran, s fleš delci al pa ne, gloss je gloss. Kar je brez šajna in poliranja, je pač običn lipstick al pač vatevr. Kk zgleda gloss brez šajna? Mislim, od zunaj, pa kk se nanaša? Vazelin je al v labelo obliki al pa v lončku, šminke so različne, une tekoče, ja, se mal svetijo, glosi so pač glosi, tekoči, šajni, in tako tud zgledajo na žnablah, tekoče, mokro, šajni.

biggrin.gif

ne vem, ni mi jasno, res. : )

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#415 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 31 October 2008 - 09:15 PM

Ja ok, to je res, ampak obstajajo različni, cream finiš, shimmer finiš, frost finiš, pa pač več mokri pa manj mokri, nekateri dajo prov močen wet efekt, nekateri pa malo manj, ampak to še ne pomeni da so mat, itak. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#416 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 31 October 2008 - 09:58 PM

G'sus, i'm running behind the world. oops.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#417 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2008 - 12:42 PM

Joj Cvetka laugh.gif
Jaz sem se pa odločla za Diorjev Grape Freeze biggrin.gif Upam da je vsaj za hint pigmentiran.
  • 0

#418 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 01 November 2008 - 02:21 PM

Ena soforumašica ga je pred kratkim prodajala in ga tudi ocenila, a si prebrala?

A to iščeš viola gloss al kaj?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#419 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2008 - 04:28 PM

Jeanette ga je, ja.Sem prebrala ampak se je kar strinjala s tvojo oceno in nevem kakšen je shimer laugh.gif
Ubistvu ne iščem vijolastega ampak takega ki bi bil malce pigmentiran z raznobarvnim shimrom(Macov nico mi ne uide) tale grape freze me pa edino moti to, ker vem da tile niso tolk pigmentirani in pojma nimam kako bi zgledalo to an ustnicah.
  • 0

#420 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 November 2008 - 05:36 PM

Kje v MB držijo Artdeco dekorativo? Zanima me namreč njihov Color Gloss, opis se mi zdi izjemno privlačen. Naj bi šlo za dokaj goste glosse z zelo subtilnim sijajem, torej brez pretiranega mokrega/steklenega videza. Prekrivni naj bi bili že skoraj v rangu tekoče šminke, pa kolikor sem gledala, imajo ful lepe nude odtenke - shiny nude, shiny nude rose in shiny nude satin. Cena se mi zdi zelo ugodna, pod 10€.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users