Jump to content

Photo

Novoletna darila

• Please log in to reply
1321 replies to this topic

#401 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 January 2010 - 10:22 AM

Zakaj ji nisi podaril karto za prihajajoč koncert od Michaela Boltona v LJ? laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#402 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 06 January 2010 - 02:04 PM

Ker o tem možiclju nimam pojma, še manj vem o kakem njegovem koncertu v Lj. Se grem poinformirat...

Post scriptum: ah ja, vem, kdo je to, ma mi ni ne vem kaj. Barbra ima vsaj orenk štimo.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#403 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 06 January 2010 - 02:21 PM

ena čokoladna bombonjera (školjkice) od mame
pa sama sebi (laugh.gif ) sem kupila eno knjigo v angleščini
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#404 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 December 2010 - 04:09 PM

Letos bo sledeče:

prijateljica: nogavice + lipsmacker
fant: nogavice + drop (črni bonboni)
brat: nogavice + Milka
prijateljica 2: Catrice rdeči lak + obesek (fak, upam, da ne bo užaljena, ker edina ne bo dobila nogavic) laugh.gif laugh.gif
punca od brata: nogavice, lipsmacker, črni čaj, sladkor za v čaj

Tisti preostali pa doma narejene 'cranberry' piškote, lepo zavite. Skromno, a pozorno. sleep.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#405 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 10 December 2010 - 08:11 PM

Jaz tud že imam skoraj vsa darila, samo čokolade je še treba nabavit, pa bo.
mama: Disney pižama, set za ustvarjanje
ata: Disney Grumpy šalica
brat: navijaška majica in šal
za fanta pa še morm nekaj nabavit. Morm it počasi v nabavo. Tako približno že vem kaj bom iskala. smile.gif

• 0

#406 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 December 2010 - 08:31 PM

spet bom privlekla kakšne malenkosti s potovanja, starša dobita še 100€ bonov za Citypark, K. mi bo namesto kolesa laugh.gif podaril Petzl svetliko, mi bo prav prišla na potovanjih. pa Moleskine brezčrtan zvežčič sem že dobila od njega.
IPB Image
(upam, da res dobi kako barvasto, w00t2.gif.)
klapi za RD častim pirčke, sumim, da mi bodo kako foro ušpičili.
aja, butl, pozabla: za mami mam še kopalni plašč, za fotra pa balzam za po britju.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#407 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 December 2010 - 09:52 AM

fantu sem poleg glavnega dela darila - o katerem še razmišljam, naročila tole laugh.gif
He's a big Dexter fan laugh.gif

IPB Image
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#408 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 12 December 2010 - 10:05 AM

ma daj, jza sem letos popolnoma v temi kaj naj kupim familiji. Pojma nimam kaj bi nucali/želeli. Pač ko kletamo preko skypa, nekak ne nanese glih pogovor na nateka zadeve. down.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#409 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2010 - 12:36 AM

Sally thumbup.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#410 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 21 December 2010 - 07:49 AM

Letos mam težave z idejami sad.gif
Sestra: verižica plus neki sladkega
Mami: skupaj s sestro ne predrago bundo
Nečakinja: božiček prinese ruto, deda mraz pa dvd od Jacksona
Fant: prirezovalec brade
Š.: kuharsko knjigo

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#411 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 December 2010 - 11:19 AM

QUOTE(tašika @ 12. 12. 2010 - 10:05) View Post

ma daj, jza sem letos popolnoma v temi kaj naj kupim familiji. Pojma nimam kaj bi nucali/želeli. Pač ko kletamo preko skypa, nekak ne nanese glih pogovor na nateka zadeve. down.gif

yes.gif

Jaz sem tudi čisto brez idej. Ampak tako in tako bom kupila le nekaj malega, nimam veliko prostora v kovčku pa denarja tudi ne. Edino za brata imam že darilo.

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#412 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 21 December 2010 - 02:58 PM

mi se Hb vse pomenimo...

Za majco me zdaj že mal skrbi kje se je izgubila, če ne pride v tem tednu bom živčnega fasala ermm.gif

Mamica dobi copatke + kremo za okrog oči (želi eno dobro....) moram še mal po netu pobrskat.

Za fotra še nimam pojma, ampak karkoli iz hervisa/interšporta bo super, tko da bom vidla v četrtek zjutri grem v grande šoping za darila, prečekirala bom tudi knjigarne.

Fantu dobi od naših doma torbico za fotiča, pa spominsko kartico. Najbrž mu bom kupila še pižamo in se potem odločila a jo pritaknem svojemu al njunemu darilu. Razmišljam tud o unem nivea aftershaveu, ker nima čist nič za faco in ga težko gledam z ono suho kožo.

Jaz sem pa kot o glavnem delu razmišljala o vinjeti za njega, sam ne vem še...Bom vidla na licu mesta, kaj bom našla, kaj mi bo tak kaj na pamet padlo....will see smile.gif

Pa za frendico moram nekaj in ne vem kaj. Se bom tud prepustila navdihu. eno sadje ji bom zrihtala, ker ni fan sladkišev, verjetno kar suho sadje....pa nekaj luštnega za poleg, mogoče tudi kake fletne copatke, tople.

Ostali kolegi bodo dobili malo božičnega peciva in to, za brata in punco od fanta že imam knjigo riž na 100 načinov + 3 vrste premium riža od špara...mogoč še kej v Butlersu.

Svoji sestri sem pa kupila en priročnik za photoshop, ker se na polno ukvarja s fotografijo. RZaven dobi še nekaj sladkega, pa če mi se na čem uč ostavi v bigbangu bo tud fajn.

Ker sem kar škrta kar se keša tiče nasplošno, me že zdaj malo boli glava twisted.gif twisted.gif Ne sej ne....za moje preljube vse najboljše smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#413 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24553 posts

Posted 21 December 2010 - 03:34 PM

Pri nas bo letos božiček zelo skromen:
- moj dobi cafetiero za indukcijo
- moja starša verjetno iz Rustike kakšne special čokolade ali bombone ali pa "home made" marmelado
- tašča: eno fensi džezvo smile.gif
- brat: kakšen "home made" aperitivček (brinovček, borovček)
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#414 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 21 December 2010 - 03:52 PM

obdarovala bom samo domače...z najboljšim domačim medom.
  • 0

#415 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 December 2010 - 03:55 PM

Jaz nimam pojma, kaj bom komu kupila. Fant bo dobil spodnje perilo, za ostale pa še nimam pojma. Verjetno bom celi družini podarila kako veliko slovnico ali slovar, ki ga bom našla v Bg. A nisem pametna, eno darilo za celo družino! laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#416 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 21 December 2010 - 04:04 PM

mami: gate, olje za telo, lak za nohte, 10 dag čaja
foter: trije pari boksaric, škatla trufflejev
Brokoli: nakit, maskara

To je to.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#417 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 December 2010 - 04:35 PM

Uf, uf, jaz nimam pojma, kaj naj kupim mami. ermm.gif Mogoče kako majco, čevlje (to bo vrgla stran, ker je zbirčna biggrin.gif), al jo pa kam ven peljem jest.

Fantu sem kupila "nekaj" kar ni za javnost, pa dobi še en vodič, pa mogoče še potovalno brisačo ...

Za ostale lih ne planiram nič, ker nimam pojma kaj bi.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#418 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46032 posts

Posted 21 December 2010 - 05:23 PM

Jaz pa še morm nekaj nabavit za fanta. Nekaj res fajnega, ker me je presenetil in mi predčasno kupil laptopa. wub.gif
  • 0

#419 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 December 2010 - 06:47 PM

Jaz sem do zdaj samo za babico nabavila - ono odejo Snuggie. laugh.gif

IPB Image

Je enkrat izrazila željo, da bi imela kaj takega. Pa nalašč sem ji tako močno pink barvo izbrala, da ji malo popestri vsak dan.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#420 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32321 posts

Posted 21 December 2010 - 07:35 PM

Jst sm pa mami kupla uno flašo Aladdin v 1001 dar, to je eno tako uporabno darilo, pa mal posebno vseeno;
sestri novo maskaro MF pa €€ ji bom dala, k je tok šparovna smile.gif pa obema še nogavice in neki sladkega,
za fotra 2 Intimissimi spodnji majci laugh.gif
dragemu nism še nič, najbrž mu bom tud jst vinjeto
njegovim doma bova nesla pa kake sladkarije ali kako pijačo; čist u izi skratka wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users