Novoletna darila
Posted 06 January 2010 - 10:22 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 January 2010 - 02:04 PM
Post scriptum: ah ja, vem, kdo je to, ma mi ni ne vem kaj. Barbra ima vsaj orenk štimo.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 06 January 2010 - 02:21 PM
pa sama sebi (

you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 10 December 2010 - 04:09 PM
prijateljica: nogavice + lipsmacker
fant: nogavice + drop (črni bonboni)
brat: nogavice + Milka
prijateljica 2: Catrice rdeči lak + obesek (fak, upam, da ne bo užaljena, ker edina ne bo dobila nogavic)

punca od brata: nogavice, lipsmacker, črni čaj, sladkor za v čaj
Tisti preostali pa doma narejene 'cranberry' piškote, lepo zavite. Skromno, a pozorno.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 December 2010 - 08:11 PM
mama: Disney pižama, set za ustvarjanje
ata: Disney Grumpy šalica
brat: navijaška majica in šal
za fanta pa še morm nekaj nabavit. Morm it počasi v nabavo. Tako približno že vem kaj bom iskala.

Posted 10 December 2010 - 08:31 PM

(upam, da res dobi kako barvasto,

klapi za RD častim pirčke, sumim, da mi bodo kako foro ušpičili.
aja, butl, pozabla: za mami mam še kopalni plašč, za fotra pa balzam za po britju.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 11 December 2010 - 09:52 AM

He's a big Dexter fan

Posted 12 December 2010 - 10:05 AM

[Napoleon]
Posted 21 December 2010 - 12:36 AM
Sally

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 December 2010 - 07:49 AM

Sestra: verižica plus neki sladkega
Mami: skupaj s sestro ne predrago bundo
Nečakinja: božiček prinese ruto, deda mraz pa dvd od Jacksona
Fant: prirezovalec brade
Š.: kuharsko knjigo
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 21 December 2010 - 11:19 AM
ma daj, jza sem letos popolnoma v temi kaj naj kupim familiji. Pojma nimam kaj bi nucali/želeli. Pač ko kletamo preko skypa, nekak ne nanese glih pogovor na nateka zadeve.

Jaz sem tudi čisto brez idej. Ampak tako in tako bom kupila le nekaj malega, nimam veliko prostora v kovčku pa denarja tudi ne. Edino za brata imam že darilo.
Posted 21 December 2010 - 02:58 PM
Za majco me zdaj že mal skrbi kje se je izgubila, če ne pride v tem tednu bom živčnega fasala

Mamica dobi copatke + kremo za okrog oči (želi eno dobro....) moram še mal po netu pobrskat.
Za fotra še nimam pojma, ampak karkoli iz hervisa/interšporta bo super, tko da bom vidla v četrtek zjutri grem v grande šoping za darila, prečekirala bom tudi knjigarne.
Fantu dobi od naših doma torbico za fotiča, pa spominsko kartico. Najbrž mu bom kupila še pižamo in se potem odločila a jo pritaknem svojemu al njunemu darilu. Razmišljam tud o unem nivea aftershaveu, ker nima čist nič za faco in ga težko gledam z ono suho kožo.
Jaz sem pa kot o glavnem delu razmišljala o vinjeti za njega, sam ne vem še...Bom vidla na licu mesta, kaj bom našla, kaj mi bo tak kaj na pamet padlo....will see

Pa za frendico moram nekaj in ne vem kaj. Se bom tud prepustila navdihu. eno sadje ji bom zrihtala, ker ni fan sladkišev, verjetno kar suho sadje....pa nekaj luštnega za poleg, mogoče tudi kake fletne copatke, tople.
Ostali kolegi bodo dobili malo božičnega peciva in to, za brata in punco od fanta že imam knjigo riž na 100 načinov + 3 vrste premium riža od špara...mogoč še kej v Butlersu.
Svoji sestri sem pa kupila en priročnik za photoshop, ker se na polno ukvarja s fotografijo. RZaven dobi še nekaj sladkega, pa če mi se na čem uč ostavi v bigbangu bo tud fajn.
Ker sem kar škrta kar se keša tiče nasplošno, me že zdaj malo boli glava

Posted 21 December 2010 - 03:34 PM
- moj dobi cafetiero za indukcijo
- moja starša verjetno iz Rustike kakšne special čokolade ali bombone ali pa "home made" marmelado
- tašča: eno fensi džezvo

- brat: kakšen "home made" aperitivček (brinovček, borovček)
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 December 2010 - 03:52 PM
Posted 21 December 2010 - 03:55 PM

Pablo Picasso
Posted 21 December 2010 - 04:04 PM
mami: gate, olje za telo, lak za nohte, 10 dag čaja
foter: trije pari boksaric, škatla trufflejev
Brokoli: nakit, maskara
To je to.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 December 2010 - 04:35 PM

Fantu sem kupila "nekaj" kar ni za javnost, pa dobi še en vodič, pa mogoče še potovalno brisačo ...
Za ostale lih ne planiram nič, ker nimam pojma kaj bi.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 December 2010 - 05:23 PM

Posted 21 December 2010 - 06:47 PM

Je enkrat izrazila željo, da bi imela kaj takega. Pa nalašč sem ji tako močno pink barvo izbrala, da ji malo popestri vsak dan.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 21 December 2010 - 07:35 PM
sestri novo maskaro MF pa €€ ji bom dala, k je tok šparovna

za fotra 2 Intimissimi spodnji majci

dragemu nism še nič, najbrž mu bom tud jst vinjeto
njegovim doma bova nesla pa kake sladkarije ali kako pijačo; čist u izi skratka

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users