Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#401 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 June 2007 - 08:04 PM

Ti kar napiši kaj več o ponudbi v KR, se mi obeta delo na terenu tam, pa bi rabla vedt kam na kosilo.

Sicer pa vse pohvale Celici, sem navdušena nad njihovo ponudbo!
Hrana res okusno pripravljena, meniji pestri, zveža solata in dejansko sladica ki je vredna tega naziva (ponekod sem čakala tudi po pol ure nanjo, pa sem na koncu dobila pet jagod rolleyes.gif). Sam ambient je ok (vrt sploh), edino dostopnost je malo v k**, ker je zmeraj živ kaos okoli železniške in KCja. Postrežba superprijazna. wink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#402 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 June 2007 - 08:07 PM

Crna, smem vprašat kaj vse si jedla? Tko malo za boljšo predstavo. =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#403 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 June 2007 - 10:27 PM

ej, hvala Luciferka!sj tam sm se clo že enkrat vozila, z avtošolo biggrin.gif bom šla. drgač sva šla pa dons s fantom v cukrarno pa sva celo dobila indijančke!jupi!zanč sm na faksu neki jamrala da nikjer ne dobim več indijančkov pa pol folka sploh ni vedl kaj je to. blink.gif
ej crna, jz priporočam picerijo bolero!sicer ni v kranju, je pa v naklem, mal vn, proti severu. majo zame najboljše pice kar sm jih jedla v lajfu, sm stalna gostja vsaj enkrat na 14 dni. če boš hotla bl natančen opis poti, kr povej smile.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#404 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 June 2007 - 11:16 PM

Jst bi rabla prov v KR, ker mamo za kaosilo eno uro časa in se ne morem lih daleč peljat ne. Pa hvala vseeno no.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#405 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 22 June 2007 - 07:33 AM

v kranju je pa enim ful všeč Buf (men ni, ker majo pice ful tenke, pa mal je gor, pa zanič koruza je, sam res pa je, da nism nč drugega probala), to je pa v centru Supernova. kje pa to maš?a boš to prov v centru a kje okol?
  • 0

IPB Image

#406 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 June 2007 - 08:43 AM

Bolero ja, tam majo res fantastične pice. V Bufu sem bla pa js same enkrat in ne grem nikoli več, saj na pico ne, ker so zanič.
  • 0

#407 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 22 June 2007 - 11:53 AM

no, mi2 mava pa kr isti okus. pa sm vidla da ti tut bl brezmesne ješ biggrin.gif a greva enkrat v bolero na pico biggrin.gif
  • 0

IPB Image

#408 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 June 2007 - 01:11 PM

QUOTE(sahara @ 22. 6. 2007 - 8:33) View Post

kje pa to maš?a boš to prov v centru a kje okol?

Na Lajhu (to je tam pod cerkvijo), na sotočju Save in Kokre. Če bo kej; telebani so dali oglase naokol da iščejo ljudi za delat, izklazalo se je da jim je manjkala samo ena oseba, tko da je zdej vprašanje če bom not prišla. Pa niiiič.

QUOTE(DiLeMa @ 21. 6. 2007 - 21:07) View Post

Crna, smem vprašat kaj vse si jedla? Tko malo za boljšo predstavo. =)

Joj, moram napet možgane. Nazadnje rižoto z puranjim mesom, juho izbereš med dvema ki jo pač ponujajo tisti dan (jaz največkrat gobovo, ker je res za vseh 5 obliznit), pa svežo solato iz solatnega bara, ki je nesramno dobro založen (ni da ni res, tega je ogromno, pa še razne polivke, super no). Za sladico je pa dostkrat neka kokosova rezina, meni je fantastična res. Pa špagete sem tudi jedla, ki so bli prav tako okusni, sem jih pa že malo naveličana, tko da raje izberem kaj drugega. Hamburgerjev sicer ne jem, ker če grem na kosilu raje jem nekaj bolj "izbranega", reči ki se mi jih doma načeloma ne da pripravljat. No, ampak so pa hamburgerji ogromni, jaz celega itak ne bi mogla pojest, pa še pomfri je zraven.
Zdej kakih eksotičnejših jedi tam kolikor se spomnim nisem videla (tortilje npr), pice pa tudi ne vem, če imajo (pice pa tko al tko povsod dobiš). smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#409 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 June 2007 - 03:04 PM

QUOTE(sahara @ 22. 6. 2007 - 12:53) View Post

no, mi2 mava pa kr isti okus. pa sm vidla da ti tut bl brezmesne ješ biggrin.gif a greva enkrat v bolero na pico biggrin.gif

Komot lahko:) Tm že dolgo časa nism bla, pa ne bi blo slabo it, ker majo res debestične pice eat.gif

"ne jesti mesa, pomeni živali pustiti živeti", nekak tako je napisano a ne? Js mam doma nalepko s tem napisom nalimano na kuhinjski tehtnici:)
  • 0

#410 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 22 June 2007 - 03:08 PM

sj jz mam tut nek to nalepko, sam nevem kje. slap.gif

no, se bova zmenile za kakšno pico smile.gif ej, drgač bi pa loh še kranjčanke kšn meeting organizirale biggrin.gif pa gremo v bolero na pico tongue.gif
  • 0

IPB Image

#411 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 23 June 2007 - 07:34 PM

Jao. En velki mastni minus restavraciji Wild West Saloon.
Glede na to, da smo študentje redne stranke v restavraciji nas tretirajo kot žicajoče klošarje, celo v primeru ko jemo in pijemo brez bonov.
No in danes me je kelnarca totalno razkurila, saj je delovala kot da ji je odveč sprejemat naročila (kuhajo itak kuharji), stalno je nekaj bolščala, ni poslušala strank. Pa še sošolki je sok očitno razredčila z vodo.
Hrana sama posebi sicer ni slaba, se je pa njihova ponudba poslabša (tudi vedenje osebja očitno), danes sem pa za nameček dobila še neoprano solatno prilogo, ki je seveda nisem pojedla (jedla pa nisem na bon). Ziher me ne bodo več videli tam.

Se pa spomnim, da sem nekaj časa nazaj slabo oceno prisolila tudi piceriji Laterna (tudi na Viču), ki pa se je izkazala za jako dobro restavracijo. Na postrežbo se načeloma čaka nekje po 15 minut, sicer se mi je enkrat zgodilo da sem čakala celih 45 minut (ne vem čemu), ampak je to kar redkost. Hrana je okusna, pestra izbira pic je samoumnevna, sama imam ogledane nekje tri-štiri pice, ki jih naročam, ostale mi pač ne dišijo. V poletnem času pa največkrat jem njihove solate (na bon pripade še piceta smile.gif ), ki so zares osvežujoče in okusne (ravno nasitne pa spet ne). Splača se poskusit tudi ostalo ponudbo - njoki v gorgonzoli, šampinjoni v gorgonzoli (mi sicer niso všeč same gobe, bi bile boljše v kombinaciji še s čim, npr. z njoki, mesom, ...), lazanje, tortilje, ... - načeloma se držijo bolj mediteranskih jedi.
Kelnari večinoma študentarija, postrežba prijazna, zelo okusne kave. Super stvarca no, edino malo premajhna za vse interesente smile.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#412 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 June 2007 - 04:10 PM

QUOTE(Coco* @ 21. 6. 2007 - 13:37) View Post

Če kdo zaide v Koper, naj ne gre na tržnico v pizzerijo Štorija.
Pizze so sicer ok, drugi jih ful hvalijo, ampak meni osebno niso nič posebnega .. Testo je ful tanko, prav prozorno že, šugo pa je precej voden. Tudi s šunko, sirom&co. ful skoparijo. Postrežba je grozna. Natakarice so vedno, ampak res vedno nataknjene, nejevoljne in samo nergajo. Mislim ok, pač imajo dosti dela, slab dan, itd. ampak ne moreš bit takšen nonstop. rolleyes.gif Ambient je sicer lep, ampak to ne odtehta zgornjih minusov.

Se povsem strinjam z vsem zgoraj napisanim, razen ambienta, meni ni pretirano všeč, noter je temačno in zakajeno, zunaj pa brezveze. In res, pice vsi blazno hvalijo, meni so pa ko karton.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#413 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 June 2007 - 07:56 PM

Harambaša - imam mešane občutke, ki sicer se zelo nagibajo k dobrim. Ambient mi ni všeč, deluje mi umazano - pa ni, sem si ga bolj podrobno z mojim sokoljim okom ogledala, pa kelnarce skos vestno pucarijo. Ampak deluje mi pa umazano oz. zanikrno, ne morem si pomagat. S fantom sva jedla pola-pola (4 čevapi, 2 suđukice, kajmak, čebula, lepinja) - čevapi zelo užitni, suđukice malo manj (že izgledajo mi precej odvratno, okus pa tako-tako). Porcija je nekaj srednjega, meni je bila prevelika (ampak to so mi tak vse vsepovsod), za fanta je bla glih prav (ampak ni neki jedec), za kakšnega bolj z apetitom pa se mi zdi, da bi utegnila biti že rahlo premajhna. Potem je obvezno sledila še turška kava - postrežena nadvse simpatično, v onih mini bakrenih džezvah - pa še poleg cigaret dobiš, hehe. Cene so tudi nekje v zlati sredini... meni je bilo do te mere všeč, da, ako si zaželim čevapov pojest na "kulturen" način, zavijem sem. Kelnarce prijazne, simpatične. Aja, pa še nekaj pomembnega - klimatizirano imajo in je strašno prijeten luft. Vsekakor jako dobrodošlo in pomembno ob trenutnih temperaturah!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#414 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 June 2007 - 08:28 AM

Gostišče Portal - prejšnji teden sva šla sem jest, ker je restavracija 5 minut oddaljena od najinega stanovanja. smile.gif Gre se za ogromno restavracijo, odločila sva se sedeti noter, saj imajo en klimatiziran prostor. Naročila sva eno porcijo prebranca, eno porcijo čevapčičev in eno šobsko solato (jaz zelo malo pojem). Od tega sem jaz poskusila vse - 1 čevapčič (zelo dober), odličen prebranac in zelo dobra solata (ne skoparijo z belim sirom). Prijazna postežba na katero ti ni potrebno čakati veliko časa. Cena: že našteto, ena voda in en Radler: 15 eurov.

Kotlar v Kobaridu - zelo, zelo prijetno presenečena nad tem mojim odkritjem. Prekrasen ambient, šank je v obliki ladje, zelo prijazno osebje in hitra postrežba. Slovijo po pripravi morskih rib (baje jih dobivajo iz Izole, sem se pozanimala, niso mi pa hoteli povedati ali so umetno gojene, najbrž da ja). Najprej so nam prinesli majhen prigrizek - svež domač kruh in pečene njoke (hladne) s peteršiljem. Zatem sem jedla brancina na soli (10 eurov), mešano solato (fižol, solata, rukola, paradižnik). Poskusila sem tudi nojevo meso od soseda smile.gif - pripravijo ga na zanimiv način, s sadjem. Za sladico ponujajo odlične kobariške štruklje, vroče gozdne sadeže s sladoledom in torto. Račun je prišel 20 eurov na osebo (bilo nas je 6), spili smo tudi 2 litra odličnega tokaja in 2 litra vode.
Odlično - priporočam! Še link: KLIK
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 26 June 2007 - 09:39 AM

V Portalu sem zadnjič jedla odlično pico z jurčki in kislo smetano (smetana je tudi lepo zapečena). Njami! eat.gif
  • 0

#416 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2007 - 10:01 PM

QUOTE(Nila @ 26. 6. 2007 - 10:39) View Post
V Portalu sem zadnjič jedla odlično pico z jurčki in kislo smetano (smetana je tudi lepo zapečena). Njami! eat.gif

Kakšni pa so bli tile jurčki? Ker jaz sem si npr. naročila v Foculusu pizzo z gobami in je bila na meji užitnega - gobe vse napite z vodo in ko si jo prerezal, je samo špricnilo. Nagravžne. Mam drugače fuuul rada gobe in me zato zanima.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#417 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 27 June 2007 - 08:20 PM

QUOTE(Jenna @ 26. 6. 2007 - 23:01) View Post

Kakšni pa so bli tile jurčki? Ker jaz sem si npr. naročila v Foculusu pizzo z gobami in je bila na meji užitnega - gobe vse napite z vodo in ko si jo prerezal, je samo špricnilo. Nagravžne. Mam drugače fuuul rada gobe in me zato zanima.

Ok tole pa res moram komentirat. Tud jst sem tm že jedla pico in je bla ravno tako na meji užitnega, no v večini jo je kr nekdo drug pojedu do konca (men je bla preveč ogabna in je nism hotla, niti mogla jest). Je bla pa tamala z eno kolegico tm in si je naročila solato v kateri so ble notr gobe in je zarad teh gob (njej se tko zdi) staknla neko zastrupitev s hrano. Je mela ful hude prebavne motnje in vročino. Fant jo je clo k dežurnem zdravniku pelov. Tak, da js ful odsvetujem to picerijo. Sama zihr ne grem več ke jest, tamala pa tud ne. Aja pa to je blo ene dva mesca nazaj.

Aja pa še neki bi priporočila. Sicer ni glih restavracija ampak kiosk s hitro prehrano. Imenuje se Pinki in tukej majo res najboljše vegeterjanske sendviče (vegeterjanček) ewer. Tudi ostala ponudba je dobra. Priporočam, za po končanem nočnem žuranju:) Sicer sta dve lokacije ena tastara (ta dobra) je v starem delu mestnega jedar, nasproti Mitnice, če kdo pozna. Druga nova (kjer ste lahko tudi pod streho in se usedete) je pa na Primskovem. Tuki pa ponujajo tudi kebab, za tiste, ki ga imate radi.
  • 0

#418 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts

Posted 28 June 2007 - 11:27 AM

se strinjam luciferka, Pinki rulz! res majo najboljši vegetarjanček!
  • 0

IPB Image

#419 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 June 2007 - 11:36 AM

Sej sem vedla, da bo teb všečsmile.gif

• 0

• Guests

Posted 28 June 2007 - 12:55 PM

QUOTE(Jenna @ 26. 6. 2007 - 23:01) View Post

Pri meni so bile gobe zelo dobre! Sveži jurčki, niso bili narezani na tanko (da jih komaj kaj čutiš), ampak tako, konkretni koščki, vmes pa še malo šampinjonov. Pica je res imela okus po jurčkih (česar nisem pričakovala, ker sem jih že drugod probala, pa ni bilo ne vonja ne okusa po kakršnihkoli gobah rolleyes.gif ) in iz nobene gobe ni nič špricalo. laugh.gif Mogoče sem imela srečo s kuharjem, kdo ve, ampak res nimam nobenih pripomb, tudi slabo mi ni bilo, kaj šele, da bi se z gobami zastrupila. smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users