Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#401 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 29 April 2006 - 10:23 PM

Dečve, mislim, da ste narobe razumele rolleyes.gif Nobena ni rekla, da želi pograbit vse testerje, da drugim ne bo nič ostalo. Bilo je govora o tem, da določene nikoli ne dobijo testerjev. Kar je pri dragi kozmetiki skorajda nujno. Pa res ne vem od kod vam to, da tu tekmujemo katera bo dobila več testerjev ermm.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#402 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 30 April 2006 - 11:23 AM

QUOTE(malecke)
Zaenkrat Slovenka, ampak ne tista ta škrta.
Jaz si vzamem 1 tester mogoče 2 za več pa me je že skoraj sram prositi, saj imam nek bonton do soljudi.

malecke, pejd si prebrat pravila foruma. Ne žali, ne bodi rasist, ne bodi nacionalist.....
  • 0
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.

#403 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 30 April 2006 - 12:10 PM

QUOTE(softy)
Testerjev nikakor nismo, NIKOLI, smele jemati prez prisotnosti poslovodkinje

tega ne verjamem, ker sem tester dobila še slehernikrat, kar sem bila v trgovini (govorim za poslovalnico na mestnem trgu), tudi če ni bilo poslovodkinje takrat v trgovini. včasih celo na način, da so mi rekle, naj pridem po dobavi robe in ga dobim. ni pa zdej, da sem tok škrta in da samo testerje fehtarim - jaz stvar kupim, vedno pa rada sprobam, kar imajo novega.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#404 softy

softy

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 30 April 2006 - 12:21 PM

"Testerjev nikakor nismo, NIKOLI, smele jemati prez prisotnosti poslovodkinje"

Naj pojasnim ponovno nerazumljivost.

To se ni nanašalo na dajanje testerjev STRANKAM (te testerje vedno dobijo) ko poslovodkinje ni v trgovini, temveč na to, da si PRODAJALKA ne sme vzeti testerja brez vednosti poslovodkinje.
Kar si ga pa večina punc tako ali tako sploh ne vzame, ker je vsaki nerodno prosit. Isti problem.
  • 0

#405 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 30 April 2006 - 12:23 PM

To je tema L´occitane. Odpiram novo temo TESTERJI v temi Nega obraza.
  • 0

#406 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 04 May 2006 - 02:55 PM

zdaj dajejo ob nakupu ne glede na vrednost le-tega mini darilce svečko s 30imi eteričnimi olji, ker je maja 30 let od ustanovitve l'occitane. svečka je v lični srebrni škatlici, enaki kot so 100% karitejevo maslo ali parfumi v mazilu. fajn diši pa lepa gesta se mi zdi.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#407 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2006 - 04:27 PM

QUOTE(softy)
Tako da se blazno čudim, da nekdo ni dobil testerja ob nakupu, ker jim ga MORAMO dati.

Potemtakem se pa tudi jaz izredno čudim, ker se je to meni zgodilo ne samo enkrat v L'Occitane trgovini v CityParku. Sicer, da ne boš mislila, da mi zdaj brez teh faking testerjev za živeti ni, ampak me pa vseeno podraži, da ena mamca pred mano v kostimu marelične barve s vsebino košarice, enkrat cenejše od vsebine moje košarice, dobi kup testerjev..... jaz pa debilen pogled prodajalke in če ima res dober dan, en tisti karton za knjigo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#408 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 04 May 2006 - 06:17 PM

QUOTE(Jenna)
če ima res dober dan, en tisti karton za knjigo.

hahahahah js bom umrla biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#409 mecajek

mecajek

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 04 May 2006 - 07:19 PM

[quote=Špela]
dodajam: pojem slavospeve losjonu iz oljčne linije, ki je kao namenjen negi rok, jaz pa sem ga danes preizkusila tudi kot losjon za telo. krasna stvar: tekoča, hitro in popolnoma se vpije, čisto nič ni mastno, čeprav očitno sestavine govorijo temu v prid, koža je mehka, nahranjena (bo pa absolutno premalo za suho kožo). na koži razvije prijeten, diskreten vonj. cena za 300 ml je 4.5 k. definitivno moj hit poletja. biggrin.gif

Špela kateri je ta losjon, ki ti je všeč? V katalogu sem našla samo body milk pa tega je 250 ml.
  • 0

#410 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 May 2006 - 07:27 PM

ej jenna kak karton to mislš?a to je taka njigca k so not izdelki opisani,in pol ti recmo da en testr in ti ga prlima na uno stran v knigi kjer je opisan ta izdelk? biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#411 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 04 May 2006 - 07:34 PM

QUOTE(rea)
ej jenna kak karton to mislš?a to je taka njigca k so not izdelki opisani,in pol ti recmo da en testr in ti ga prlima na uno stran v knigi kjer je opisan ta izdelk? biggrin.gif

neeeeeee, Jenna misl uno kazalo za knjigo k not vtaknes na tisti strani kjer si ostal biggrin.gif js ih mam doma pouhn biggrin.gif a rabs biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#412 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 May 2006 - 08:37 PM

QUOTE(*pikica*)
pouhn

Hahahahhahahhaha koda bi rekla, da maš doma dosti polhov. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#413 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 04 May 2006 - 09:07 PM

ti si en polh biggrin.gif
  • 0

#414 softy

softy

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 07 May 2006 - 03:00 PM

[/quote]
Potemtakem se pa tudi jaz izredno čudim, ker se je to meni zgodilo ne samo enkrat v L'Occitane trgovini v CityParku. Sicer, da ne boš mislila, da mi zdaj brez teh faking testerjev za živeti ni, ampak me pa vseeno podraži, da ena mamca pred mano v kostimu marelične barve s vsebino košarice, enkrat cenejše od vsebine moje košarice, dobi kup testerjev..... jaz pa debilen pogled prodajalke in če ima res dober dan, en tisti karton za knjigo.[/quote]

Eni pač ne ločite med testerji in darili ob nakupu. Če si dobila kazalo za knjigo pomeni, da SI potemtakem dobila tester.
Pravila so pa povsod enaka. Ne glede na to v kateri trgovini nakupuješ.
Lahko bi vsaj malo hvaležnosti pokazala glede na to dasi nekaj dobila. Ponavadi v trgovinah ne dobiš ničesar zastonj. Razen kakšne pike ali točke. Teh pa Loccitane nima in rešujejo take stvari na podlagi, za vas, nehvaležnih "blazinic" ali drugače znanih "kartončkov", ki so znani pod izrazom "testerji". Vse kar je več (v 5 ali več mililiterskih embalažicah) pa so znani kot darila ob nakupu nad 10 tisoč tolarjev.

Da ne bo pomote. Taka so pač Loksitanova pravila. Ali so ti všeč ali pa ne.. Žal. Tako pač je.
  • 0

#415 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 May 2006 - 03:22 PM

tole bo še zanimivo ...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#416 Verja

Verja

cat_woman

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5894 posts

Posted 07 May 2006 - 03:34 PM

Odprta je tema testerji - prosim, če lahko o tem pištete tam.
  • 0

#417 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 May 2006 - 03:54 PM

Dosti OTjev.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#418 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 09 May 2006 - 07:21 AM

Lep pozdrav! Po novem se tudi jaz vaša članica :cheers: Že dolgo berem ta forum, sedaj sem se pa tudi jaz opogumila. Tudi jaz sem nora na njihove izdelke in odkar imajo v Celju trgovino, velikokrat zavijem tja notri.
  • 0

#419 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 09 May 2006 - 10:54 AM

QUOTE(tanja*)
Lep pozdrav! Po novem se tudi jaz vaša članica :cheers: Že dolgo berem ta forum, sedaj sem se pa tudi jaz opogumila. Tudi jaz sem nora na njihove izdelke in odkar imajo v Celju trgovino, velikokrat zavijem tja notri.

lepo pozdravljena, tanja*! veliko lepih trenutkov na forumu ti želim! 8)
kaj si si pa lepega že kupila? biggrin.gif malo pokomentiraj in deli izkušnje, to zmeraj prav pride. wink.gif

• 0

#420 tanja*

tanja*

sramežljivec

• Člani
  • 57 posts

Posted 09 May 2006 - 02:25 PM

Najbolj sem zadovoljna z Mini Pure Shea Butter in pa s kremo za noge. Sem pa bila te mesece pridna in sem delala, zato si bom ta mesec malo več privoščila. Vam sporočim kaj imam novega čez kakšen teden!

In pa hvala za tako lep sprejem wink.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users