Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#401 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 26 February 2008 - 09:32 PM

Lahko je rečt. sleep.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#402 BigBoy

BigBoy

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 26 February 2008 - 09:40 PM

QUOTE(Coco* @ 26. 2. 2008 - 21:32) View Post

Lahko je rečt. sleep.gif

res je biggrin.gif sam mam sicer premalo kg ampak čokolade ne jem že kako leto dni tu pa tam jo še probam ampak bog ne daj da bi jo na novo odprl ker je več kot tričetrt ostane. Hitre hrane tudi ne jem veliko (zelo malo) kokakole pa podobnega sranja pa sploh ne biggrin.gif pa sem shujšo sicer zelo malo (pa to ni bil moj namen)... čez čas ti te stvari nehajo dišat in se navadiš... začetek pa je vsak težak ;)
  • 0

#403 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 26 February 2008 - 09:46 PM

Moj sošolec je v nekaj mesecih shujšal 9 kg samo tako, da se je odpovedal sladkarijam in je začel bolj telovaditi. blink.gif
  • 0
Pablo Picasso

#404 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 February 2008 - 09:48 PM

Ja res je. Jaz sem težo težko vzdrževala, pa še strah me je blo da bom vse duplo dobla nazaj. Zato sem si rekla na leto vsaj 5 kg dol. Brez športa ni neč, pa majn jest. To je zame dejstvo. Ampak men se ni twežko gibat, sam jem tut rada oops.gif . Probala bom, mama me motivira tko, da neb smelo bit nevem kako hudo.

• 0

#405 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 February 2008 - 09:51 PM

QUOTE(Coco* @ 26. 2. 2008 - 21:46) View Post
Moj sošolec je v nekaj mesecih shujšal 9 kg samo tako, da se je odpovedal sladkarijam in je začel bolj telovaditi. blink.gif

huh.gif A je bil prov ornk debel?
Sam kaj pa če ne ješ ne sladkarij, ne kruha pa vseeno ne shujšaš? laugh.gif down.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#406 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 26 February 2008 - 09:56 PM

Ja če si bobi palčka itak nimaš kam shujšat. laugh.gif

Ne, ni bil neka trlica, ampak bajson pa tudi ne.. kake 4 kile preveč je imel. Zdej je pa prav suhec.
  • 0
Pablo Picasso

#407 BigBoy

BigBoy

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 26 February 2008 - 09:57 PM

TASH uro pa pol športa na dan (da orenk zašvicaš) pa bi mogoče šlo twisted.gif vse ostalo pa v zmernih količinah wink.gif
  • 0

#408 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 26 February 2008 - 09:58 PM

Jap kardio funkcionira.
  • 0

#409 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 26 February 2008 - 10:15 PM

QUOTE(BigBoy @ 26. 2. 2008 - 21:57) View Post
TASH uro pa pol športa na dan (da orenk zašvicaš) pa bi mogoče šlo twisted.gif vse ostalo pa v zmernih količinah wink.gif

Športam čist dovolj. sleep.gif laugh.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#410 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 26 February 2008 - 10:31 PM

joj, Coco, ti si še suha pomojem če mene vprašaš glede na to kolk poješ biggrin.gif Ne vem, tak filing mam, pa te nisem videla pa ne vem tvojih mer. ... Če bi jaz tolko pojedla bi bla v enem mescu že za 2 Šerbi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#411 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 27 February 2008 - 08:46 AM

QUOTE(155 @ 26. 2. 2008 - 17:46) View Post

...nevem kako naj se odvadm, da pojem tisto kar vidm. ne zaleže tud to, d me brat zajbava d sm ko slon oops.gif . nevem. a gre kdo z mano u fitnes na Jesenicah ?

Se prostovoljno javim, ker bi tut js rabla kj se znebit biggrin.gif

coco* a nimaš ti 172cm pa 45 kil?? biggrin.gif in kaj od tega je preveč? biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#412 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 27 February 2008 - 09:31 AM

coco* mislim, da je 183 velika. Lahko pa, da sem narobe prebrala.
  • 0

#413 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 27 February 2008 - 09:37 AM

aja možno, js vem da ma 45 kil smile.gif. coco* kolk si velika? biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#414 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 27 February 2008 - 09:51 AM

http://www2.lepa-si....h...1740&st=280

Tule je nekaj napisala, sam lahko da je še kaj zrastla.
  • 0

#415 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 27 February 2008 - 09:54 AM

se opravičujem, ker sm jo tako grdo pomanjšala ermm.gif
  • 0

#416 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 27 February 2008 - 12:10 PM

Hahahah, no jst imam nekje med 180 - 181,5 cm (povsod me zmerijo drugače) in sem se zredila z 68 kg na 74,5. Auč no. In sem ugotovila, da jst z zmanjšanjem količine hrane ne bom shujšala nikoli, ker mi to ne bo nikoli uspelo. Poleti grejo kile hvalabogu dol, tam do 65, kar mi je supersuper, sploh proti koncu poletja, ko mišice splahnijo. laugh.gif
Aja, prišla sem do novega sklepa - od danes naprej nič hrane po 17h! Pa res čisto nič čokolade, ker mi čisto zapacka kožo (vse tiste, ki se lahko bašete z njo in vam nič ne vpliva na kožo ste svinje! sleep.gif ).
  • 0
Pablo Picasso

#417 Melaina

Melaina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 258 posts

Posted 27 February 2008 - 12:37 PM

kst tut hujšam, sam mi ne uspe sploh.

kr na bruhanje mi gre ko se vidim v špeglu, res

se opravičujem, ker sem napačno smeškota prilepila
  • 0

#418 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 27 February 2008 - 12:56 PM

QUOTE(Coco* @ 27. 2. 2008 - 12:10) View Post

Aja, prišla sem do novega sklepa - od danes naprej nič hrane po 17h!

Zakaj pa to? huh.gif
Spat boš šla lačna&zbudila se boš še bolj lačna, shujšala pa tako ne boš nikoli. Mogoče bi bilo bolje, če bi večerjala okoli 9ih, ampak nekaj lahkega in pretežno beljakovinskega (solata in piščančji file npr.). Tako bodo imele mišice dovolj kvalitetne hrane čez celo noč in se bodo uspešno regenerirale biggrin.gif

Sem pa zadnjič slišala eno pupo, ki je govorila kako ne je po 18i. In je razlagala kako se je 5 minut do 18. basala s torto, ker ni šans, da bi ona jedla po 18i blink.gif Očitno je to zanjo hujšanje al nekej.

Edit. Takole na hitro zračunano, si s tem ko ne ješ po 17i uri 15 ur brez hrane (če, npr vstaneš ob 8ih in zajtrkuješ). Finta hujšanja je pa v majhnih obrokih, razporejenih čez cel dan. In potem telo tisti zajtrk shrani direkt v vamp&boke&stegna...
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#419 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts

Posted 27 February 2008 - 01:02 PM

Aaaa, ne no. cry.gif Ja če ne morem jest majhnih obrokov. cry.gif

Alpa ne! Kaj pa, če jem 5 majhnih obrokov + ne po 17h?

• 0
Pablo Picasso

#420 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17292 posts

Posted 27 February 2008 - 01:22 PM

Sej sčasoma itak vsak sam ugotovi kaj mu najbolj ustreza in čemu se ne more odpovedat.
Tole ''ne jesti po 17i'' (18 je še bolj priljubljena biggrin.gif ) je nekakšen mit, ki definitivno ne pripomore k dolgoročnemu uspešnemu hujšanju. Niti ne vem čemu naj bi to sploh služilo hmm.gif
Mogoče bi blo najbolš, če si pogledaš kakšen specializiran forum preden se podaš v to. Da ne bo potem prišlo do kakšnega nezaželjenega učinka. Tam piše vse kar rabiš vedeti in še več pa tud ogromno enih receptov se najde(okusnih, se razume laugh.gif ). In stavim, da ti noben ne bo svetoval, da se vzdrži hrane po 17i uri.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users