Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#401 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 03 January 2010 - 01:51 AM

Jaz sem doživela čisto funky in otkačen preskok v desetko, res posebno je blo in s posebnimi ljudmi. wub.gif

Posledično zato ne bi jaz še konec praznikov! sad.gif

Želim pa tudi vsem forumašicam srečno novo leto ! smile.gif

• 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#402 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 January 2010 - 08:58 AM

QUOTE(black_sweety @ 3. 1. 2010 - 1:51) View Post

Posledično zato ne bi jaz še konec praznikov! sad.gif

Lahko praznuješ še pravoslavni božič in srbsko novo leto, ha ha.
laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#403 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 January 2010 - 11:35 AM

Pri nama ni bilo nič pretresljivega. Alohola tako ali tkao ne konzumiramo pri nas.
Zvečer sva gledala TV, potem sva pa šla okoli 23 na trg. Bila je Natalija Verboten in sem se naplesala. Potem pa ob 1.30 domov in spat. Luštno je bilo.
Samo nekaj mi pa ni jasno. Kam je šla kultura ljudi? Gledala sva mladino, ko so spili pijačo, so lepo vrgli tiste plastične kozarce na tla. A še sploh kdo pospravlja za seboj?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#404 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 03 January 2010 - 12:19 PM

eh sej je blo po dnevniku, da so do 7 zjutri (al kdaj) cestarji že vse lepo počistl biggrin.gif
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#405 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 January 2010 - 12:36 PM

Moje novo leto je blo spontano in odlično. Preživela sem ga v Lizboni, najprej smo nazdravili v stanovanju, potem smo šli ven, kjer smo ga zažurali do 7h vjutro. Vmes nas je malo namočlo, ploha, ampak ni blo panike. Spet sem srečala polno skuliranih ljudi, s katerimi sem se takoj zaštekala. Čas mi tak leti, december mi je mino v trenutku, groza no.

Bom Ano de 2010, bejbe. smile.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#406 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 03 January 2010 - 10:10 PM

QUOTE(Coco* @ 3. 1. 2010 - 10:58) View Post

Lahko praznuješ še pravoslavni božič in srbsko novo leto, ha ha.
laugh.gif

Pa jaaa, pa potem bo tu še kitajsko novo leto za proslavit, tak da bo še dosti razlgov za slavje. thumbup.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#407 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2010 - 10:17 PM

QUOTE(sonchika @ 3. 1. 2010 - 11:35) View Post
Samo nekaj mi pa ni jasno. Kam je šla kultura ljudi? Gledala sva mladino, ko so spili pijačo, so lepo vrgli tiste plastične kozarce na tla. A še sploh kdo pospravlja za seboj?

Ljudje so take svinje, da meni včasih zastane dih.
Recimo 2 primera, ki sta se zgodila pred kratkim ... enega sem videla na lastne oči, enega mi je opisala druga oseba:
1) 2 babi in 2 tipa se krmijo pred McDonaldsom. Ko pojejo, vse smeti v škrneclu tajo na tla, POLEG avta, se spakirajo v avto in odpeljejo. Koš je bil čisto zraven.
2) V trgovini ena smrklja (oz. mlada mamica, ihihi) malemu dojenceljnu briše nos in robček vrže na tla ter lepo odskaklja veselo med police. Ta bo lep vzor svojemu mladiču.

Take bi jaz kar postrelala.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#408 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 03 January 2010 - 10:28 PM

^^O javnih skretih ne bi. Če ti je malo slabo, tam sigurno ven vržeš.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#409 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2010 - 10:32 PM

Predvsem na ženskih, ja. To je itak jasno, da so ženske večje svinje, kot tipi. Glavno, da potem pridejo ven s skreta vse našobljene, pametne in 15x preveč naparfumirane s trenutno najbolj popularnim parfumom. Bi trebalo it malo za kakšno pogledat, kako pusti za sabo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#410 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 January 2010 - 10:32 PM

Word. Jz sploh ne razumem, kako ljudi ni sram, da tako svinjarijo puščajo za sabo.
  • 0

#411 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 January 2010 - 10:37 PM

Drage moje prosim, da o "odlični" vzgoji ljudi debatirate naprej v primerni temi, v tej pa se posvetite praznovanju novega leta.

Hvala.

• 0

#412 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2010 - 10:54 PM

Sorry, to me je tako znerviralo, da sem postala nerazsodna. Pa ravno jaz, kot moderatorka, bi morala biti za vzor, a ne. oops.gif
  • 0

#413 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 January 2010 - 11:04 PM

ali si kdaj bila ? laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#414 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2010 - 11:05 PM

Seveda, skoraj vedno, ko se pojavim na forumu. sleep.gif laugh.gif

• 0

#415 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 January 2010 - 11:07 PM

aja, hmmmmmmmmmmmm
le ZAKAJ se mi to ne zdi? aja, .. saj res! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#416 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2010 - 11:09 PM

Ne smeti teme! mad.gif
OT-ji se pišejo z malo pisavo.

Vidiš? Vzor. ˘-˘

• 0

#417 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 January 2010 - 11:12 PM

verymad.gif verymad.gif spank.gif
  • 0

#418 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 03 January 2010 - 11:28 PM

Rea jezika. twisted.gif
  • 0

#419 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 03 January 2010 - 11:32 PM

Jaz sem šla pa prvo gledat Avatar 3D v XPand, potem pa na privat party. Ful je blo fajn. smile.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#420 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 January 2010 - 11:36 PM

^^ A res dajejo na izposojo (jaz sem mislila, da si jih lahko domov odneseš in da dobiš nove ... malo me odbija ideja na to, da bi imela na glavi očala, ki jih je nevemkdovse mel na glavi) ful mastna očala? laugh.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users