Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#401 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 23 November 2009 - 07:49 PM

vsekakor se počasneje spere črna. glede na to, da se bliža zima (pozimi te barve kot so rdeča najmanj zbledijo) ti priporočam vijočno, in potem kasneje ko se bo bližalo poletje na črno. biggrin.gif
ti pa predlagam za obisk fizerja, ker ko sem se js doma pobarvala na vijolčno že kaj nekaj let nazaj se mi je neenakomerno spirala dol in sem bila šekasta, pa tudi kasneje mi rjava na to barvo ni prijela vredu. in kot je že prej ena omenila se res te barve iz trgovine bol zažrejo v lase.
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#402 aeylita

aeylita

sramežljivec

• Člani
  • 60 posts

Posted 24 November 2009 - 09:23 AM

hvala biggrin.gif
  • 0

#403 aeylita

aeylita

sramežljivec

• Člani
  • 60 posts

Posted 27 November 2009 - 02:15 PM

Še eno vprašanje oops.gif Se katera barva s Palette Colour xxl? Rabim eno malo bolj obstojno barvo, ker se nočem vsak mesec barvat...
  • 0

#404 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 November 2009 - 02:52 PM

Načeloma so črne barve zelo (najbolj od vseh) obstojne, sploh če nimaš predhodno pobeljenih las (v tem primeru se zelo spirajo vse barve).
Jaz sem se kar dolgo barvala s Schwarzkopf Natural & Easy v odtenku Ebony Black in sem bila zelo zadovoljna, se minimalno spira, barva pa je bila intenzivna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#405 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 27 November 2009 - 05:14 PM

Ja meni je bila ebony black tudi ful lepa, pa ful naravno izpade, nima tistega modrega leska ampak je taka globoka vranje črno črna.
Če imaš pa svetle lase pa hitro bledijo, na začetku so ful sijoče ampak potem zbledijo to je edino to, drugače spirajo se res najmanj(poleg blond barv ja)
  • 0

#406 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 27 November 2009 - 05:19 PM

Meni pa se je zdela vseeno Ebony Black preveč očitno črna, mislim res hardcore ubitačno, ne obstaja tak v naravi.
Lepa črna je meni tista, ko se pobarvaš s temno rjavo in izgledajo lasje črni, ampak ne tinta črni.
S to Ebony Black sva se, kot že rečeno, barvali midve s Flafičem, pa meni ni bilo slabo, ampak IMHO ni izgledalo naravno, daleč od tega.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#407 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 27 November 2009 - 05:23 PM

Ja res je ful črno črna, ampak te temno rjave ki primejo na črno so ful grde ko se sperejo, take medle softi črno-rjave so. biggrin.gif

Js morem povedat da mi je ful ful ful škoda ker pri barvah Garnier essentials ne najdem lepega kostanjevega odtenka v tem smislu:
IPB Image

Katera dva odtenka bi lahko zmešala da bi mi prišla takšna barva?
  • 0

#408 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 29 November 2009 - 08:52 AM

Ne se barvat z Garnier Essential oz. z nobenimi barvami brez amoniaka, če hočeš met tak lesk... ker prav matirajo barvo las...
  • 0

#409 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 November 2009 - 08:54 AM

Matirajo barvo las? blink.gif
Kateri odtenek pa si ti imela?
  • 0

#410 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 29 November 2009 - 08:59 AM

Jaz sem mela en blond odtenek. Matirajo v tem smislu, da se nič ne svetijo...
Ne vem, mogoče tebi ne bi, sem pa brala tud za od loreala barve brez amoniaka, da niso ravno najboljše...
  • 0

#411 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 November 2009 - 09:20 AM

Jaja, saj vem kaj si mislila z matiranjem ampak čudno mi je kaj če jim matirajoča barva namesto takšne normalne po kateri bi se lasje svetili.
Hvala, da si povedala biggrin.gif
Kaj pa si prebrala glede Lorealovih?(si verjetno mislila Casting creme gloss prelive?)
  • 0

#412 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 29 November 2009 - 09:31 AM

Ja te ja. Baje ful izsušijo lase...
V glavnem jaz bi raje zbrala barvo z amoniakom, glede odtenka pa pazi, da izbereš svetlejšega kot hočeš imet rezultat, ker ti bo temneje prijelo razen če imaš zdaj blond barvo, kar pa mislim da nimaš... pa saj to veš ane. smile.gif
  • 0

#413 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 29 November 2009 - 09:48 AM

Pa kaj pa vem, to je pomoje odvisno že od prejšnjega stanja las(pač pred barvanju), meni kaj ekstra niso izsušili las ti prelivi.
Ja, ja to pa vem biggrin.gif

• 0

#414 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 29 November 2009 - 10:09 AM

Aja no pol ti bo mogoče pa ta Essential color odgovarjala. Ma probaj, sej pol pač malo počakaš če ni ok, pa se čez pobarvaš smile.gif Jaz mam ravno zdaj eno barvo na laseh, ker sem si v ponedeljek pobarvala narastek pa sem dodala neki prah - blond aktivator, pa mi je čist romeno primlo... Haha biggrin.gif sem celi tedn samo po temnem šla ven biggrin.gif

• 0

#415 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 29 November 2009 - 05:08 PM

november.rain: jaz tak odtenek dobim s kano smile.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#416 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 02 December 2009 - 10:37 PM

jaz rabim eno informacijo, če katera slučajno ve... torej v Sloveniji so šle iz prodaje barve wellaton (najboljša rdeča barva ever), baje zaradi premalo prodaje, kolikor pa sem zasledila naj bi jih drugje po Evropi še prodajali. Ve katera kaj več o tem, če se jih da kupiti v Avstriji ali na Hrvaškem?
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#417 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 02 March 2010 - 05:07 PM

Jaz imam eno vprašanje glede barvanja narastka...

Celo življenje si barvam narastek pri istem frizerju.
Moja naravna barva las je svetlo rjava, barvam se na blond.

In vsakokrat plačam za tist borni centimeter narastka €30!
V to je vključeno samo še pranje las in fenanje. Nič oblikovanja frizure ali striženja.

Vse bolj razmišljam o tem, da bi si sama kupila barvo in da bi me pobarvala kakšna prijateljica, ki ima s tem izkušnje.

Ker €30 se mi zdi res malo preveč.

Ampak potem me pa skrbi naslednje:

- kaj, če ne zadanem točnega odtenka? Bom pa potem imela narastek druge barve...? cry.gif
- ali so barve, kupljene v trgovini res slabe in bolj škodljive od tistih pri frizerju?

Kaj ve mislite? Da naj raje kupim par barv, pa sprobam nekje na pramenu las, kjer se ne bo videlo?
Ali naj kar lepo plačujem tistih €30 mesečno? hmm.gif

Če naj sama kupim barvo, katera barva je najboljša?

Hvala!

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#418 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 02 March 2010 - 06:41 PM

Keune barve so v bistvu frizerske pa niso drage, skupaj z hidrogenom stanejo malo čez 11€, pa še to imaš potem za dlje kot za eno leto če se barvaš recimo na 2 meseca po narastku.
A barvaš se po vseh laseh ali imaš goste pramene?

Kakšen odtenek barve imaš?(kakšna slika pa ti lahko povem št. od Keuneta pa poglej v trgovini kakšna se ti bo zdela)
  • 0

#419 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 02 March 2010 - 07:23 PM

Wooooot ... samo za narastek daš tolko???

Lahko jaz potem za celo glavo računam in še za dolg las okoli šestdeset or what.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#420 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 02 March 2010 - 09:54 PM

Jst mam tko k ti, svtlo rjave lase, barvam se na blond, ampak doma. Barve iz trgovine so ful bolj agresivne, jst puščam barvo na narastku 15-30 min pa mi je do zdaj še čist vedno lepo prijelo, edino enkrat je bil narastek maaaaal rumen, pa sem si potem umila lase s mtistim vijoličnim šamponom in je bilo kul. Jst se barvam s Subrina Ice blonde, 80/8, stane 5€ biggrin.gif Nevem no, probaj enkrat doma, barvaj SAMO narastek, sej če ne bo kul greš še vedno lahko k frizerki ane smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users