Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#401 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 March 2007 - 09:46 AM

Nisem hudoba! smile.gif Če bi ti videla to kapo! blink.gif No, držimo pesti, da jo ne najde!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#402 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 March 2007 - 09:48 AM

Daj jo v multipraktik flikni, pa bo konec te agonije. laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#403 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 21 March 2007 - 09:49 AM

zapravljat bi šla, samo sem totalno brez denarja in v hudih dolgovih. ampak mislim, da bo mamina eurocard spet v uporabi. (če sem pa žalostna, pa pomlad je tukaj, pa je treba garderobo prenovit)
  • 0

#404 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 21 March 2007 - 10:17 AM

Nisem mela dost dnarja na računu pa mi 3 mesce niso odtrgal računa za mobitel (vmes sem bla pa 2x v tujini, tako da računi niso bli nizki). Pa sem vzela od mami Eurocard in poravnala račun brez njene vednosti. Hvala bogu ni pogruntala biggrin.gif
  • 0

#405 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 March 2007 - 10:29 AM

Jaz si ne bi upala!! Bi TAKOJ ob izpisku pogruntala, da je nekaj narobe. Si vse vodi, da ne bi preveč v minus šla.
V bistvu ne bi tega niti nardila. Bi si prej sposodla od nje, če že.

Še moja spoved: če na urniku ni neke obvezno obvezne stvari, nikoli ne vstanem na predvideno uro. Cele dneve bi lahko spala.... oops.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#406 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 March 2007 - 10:34 AM

QUOTE(Adriane @ 21. 3. 2007 - 10:29) View Post

Še moja spoved: če na urniku ni neke obvezno obvezne stvari, nikoli ne vstanem na predvideno uro. Cele dneve bi lahko spala.... oops.gif

To pa jaz tudi, nimam nikoli dovolj spanja. happy.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#407 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 21 March 2007 - 10:37 AM

Šefica mi gre na živce k misl pa da vsako sekundo k me bo rabla bom pa js takoj v luft in bom šla... yeah right!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#408 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 21 March 2007 - 12:05 PM

zapravljala sem, na mamim eurocard seveda!!!
(ampak, da je malo bolj opravičljivo sem bila skromna in sem si v takkotu (celo kaj se najde v tej štacuni) kupila ful dobre kavbojke (9,99€), ful luškano pomladno jaknico (17,99€) in še sončna očala (3€)- se že bolje počutim)
  • 0

#409 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2007 - 06:24 PM

Fotr mi gre ful na živce, ker skoos čepi v moji sobi in nimam niti 5 minut miru, skos mi visi na compu in sm se mu zlagala, da ne dela internet trenutno ... bom mela za kakšno urco mir, preden pride nazaj. wacko.gif
  • 0

#410 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 22 March 2007 - 06:36 PM

Neki osebi sem danes nekaj slabega privošla- Vem, da ni lepo, ampak, ta oseba mi skoz para živce.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#411 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 22 March 2007 - 06:38 PM

QUOTE(Adriane @ 21. 3. 2007 - 10:29) View Post

Tako sem jaz zamudila večino boring predavanj. Hvala bogu so bila zanimiva kasneje v dnevu.

Jaz sem pa tečna. Tečna, da kr glava peče. Tako tečna, da če bi se tečnoba merila v kilogramih, bi tehtala 100 ton.Pa ful mi je zoprno se prenašat. Kot drek sem tečna. butl.gif
pa še nekaj: danes me je tok imelo, da bi ogovarjala določene ljudi. Pa sem se zadržala, nikoli ne veš, kje preži nevarnost. Pa še grdo je to. Načeloma se izogibam temu, ampak danes me je tok imelo, da bi ... V bistvu to ne bi bilo ogovarjanje, ampak kritiziranje. wink.gif
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#412 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 22 March 2007 - 09:46 PM

QUOTE(Regratova Lučka @ 22. 3. 2007 - 18:38) View Post

Jaz sem pa tečna. Tečna, da kr glava peče.

Ahm. In potem se kujam, ker ne dobim dovolj njegove pozornosti, nakar se mi še poslabša. Na jetra mi gre njegov brat, njegov šef, služba in diploma. Hočm ga sam zase! Sej sm driska danes, pa kaj... aaaaaaaaaa

IPB Image
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#413 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29704 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 March 2007 - 05:47 PM

mene pa mal vest peče, ker nisem pomila posode, preden sem šla iz službe (verjetno me bo v pon zjutraj veselo pričakala, če se ne bo katera od tistih, ki imajo delovni vikend, priajzno žrtvovala, hehehehe). no, to je itak naloga moje (zdaj že BIVŠE!) sodelavke, tko da .... v glavnem, zlo sem vesela, da je ne bom več vidla. twisted.gif twisted.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#414 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 23 March 2007 - 06:17 PM

izgubila sem sončna očala vredna 20 bivših jurčkov, ki mi jih je fant lani kupil za rojsni dan cry.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#415 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 23 March 2007 - 06:19 PM

sade kje laugh.gif
  • 0

#416 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 March 2007 - 06:26 PM

QUOTE(Rory @ 18. 3. 2007 - 19:36) View Post

mislim na fanta, ki ga ne morem imet. Bravo zame.

Same here .. rolleyes.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#417 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 March 2007 - 06:58 PM

Danes sem bila tako jezna na BigBangovce, upam da jim streha pade na glavo. Namreč včeraj sem šla po nov mobitel, pa hotela sem še prepisat iz Orto Smart na Smart II. In prodajalka sploh ni vedla, da rabim osebno, ali pa pasoš (nek osebni dokument z datumom veljavnosti), da mi lahko naredi ta prenos. In se potlej čudi za kaj ji je stran zamrznila, jasno ker je sistem brez tega datuma ni hotl spustitb naprej. Mi je rekla, naj pridem danes še enkrat, da bo ziiiher vse ok.
Pa me je danes "stregla" neka totalno hladna baba in mi reče za dokument, nakar ji dam vozniško (sem se ob kraji osebne šla pozanimat na Mačkovo, da je vozniška veljaven osebni dokument po Sloveniji) in mi jo zavrne ker kao nima tega datuma veljavnosti (velja pač skoraj do konca življenja). Na koncu sva se že skoraj prerekali, a vozniška je veljaven dokument ali ni, tista prodajalka od včeraj se je pa potuhnila nekje zadaj. Mislim usposobljen kader my ass a ne, ta današnja prodajalka je bila pa tudi očividno cepljena proti prijaznosti in razumevanju.

Privoščim jima kake resne težave na delovnem, mestu. Pi**e votle. mad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#418 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 23 March 2007 - 09:13 PM

Na youtube sem našla spot od Lepega Dase in ga že 15 minut vrtim ter tipa spravljam ob živce! Seveda se pa ob tem neizmerno zabavam! cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#419 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 March 2007 - 09:43 PM

Ti, prasička ti biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#420 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 24 March 2007 - 07:51 AM

Du js? smile.gif smile.gif

Sploh ni bilo panike - po tridesetem poslušanju še vedno ni rekel nič, meni se je pa že mešalo! biggrin.gif In zazibam joške od obale do Koroške - OMFG blink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users