Me zanima kaka razlika bi bla-oz če bi bla grša če bi se za par kil poredila.
Anoreksija - potrebujem pomoč
Posted 17 November 2006 - 04:58 PM
Me zanima kaka razlika bi bla-oz če bi bla grša če bi se za par kil poredila.
WINK (fake one)
Posted 17 November 2006 - 04:59 PM
Posted 17 November 2006 - 06:19 PM
aja, kate mi zgleda malo boljše ampak vseeno manjkajo ženske obline.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 17 November 2006 - 07:04 PM
Posted 17 November 2006 - 07:08 PM
anoreksično v naši kulturi ni zagotovo ni normalno. tisto dekle na sliki je pa zelo suho in je pač odvisno od posameznika, če se mu zdi da je anoreksična ali ne. je pa itak računalniško obdelana, tako da je težko rečt, ker je lahko marsikaj skrito.
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 17 November 2006 - 07:12 PM
Neki ne kapiram čist - tista punca v druge temi, manekenka, ki je pred kratkim umrla od podhranjenosti ... no, ona naj bi mela še naslednji dan neko snemanje al neki podobnega ... kako pol ne spuščajo na piste in na snemanja tako suhih?
Je razlika med tem, ali punca dolgo strada - posledično seveda ne dobiva snovi, ki so nujno potrebne (manjka jim predvsem kalija, zaradi česar nastopi srčna kap
Sicer sem pa glede sebe nenormalno zmedena, res nič mi ni jasno. Zadnje čase jem še dosti manj kot prej, učim se non - stop, tko da sem posledično verjetno shujšala (tehtam se ne, vidim pa) ... In guess what? Po dobrem letu sem včeraj dobila menstro!
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 November 2006 - 09:19 PM
Posted 17 November 2006 - 10:00 PM
Posted 17 November 2006 - 10:02 PM
Posted 18 November 2006 - 11:17 AM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 November 2006 - 11:21 AM
To sem misla dodati,meni vse manekenke zgledajo iste...sploh ni nič na njih privlačnega..iste postave majo...nič jih ne oblikuje...tak kot če postave sploh ne bi imele,vglavnem ko gledaš kakšno modno revijo vidiš prekle hoditi po pisti..obleke zgledajo pa grdo na njih.
Poudarek na tebi. Vrjetno si do zdaj gledala eno, dve modni reviji in opazila 5 res suhih punc in zdaj ti veš, da so vse suhe prekle brez postave.
Nisem še slišala, da kdo ne bi mel postave ? Vsak ima postavo, odvisno je samo kakšno. Si se napačno in nepremišljeno izrazla.
Posted 18 November 2006 - 11:29 AM
da je očem prijetna suha postava-raje bi videla špehasto in celulitično ne pa take prekle ki nima kaj pokazati..tam bi vsaj kaj videla. Kdo pravi da je suhost lepša. Meni ni,ogabna je-tako da to ni dejstvo
WINK (fake one)
Posted 18 November 2006 - 11:41 AM
Posted 18 November 2006 - 01:44 PM
Tko da...
Posted 18 November 2006 - 06:32 PM
Na testu sem imel 8 da-jev, tako da bi po neki teoriji moral bit tezko bolan!
Realnost zame je ta, da nisem prav nic anoreksicen (176cm, 74kg, 8% telesne mascobe)!
Jaz samo zelo rad zdravo jem!
Zdej mi pa povejte, je normalno da odgovoris s tolko "ja"-jev, in si se vedno normalen (pojem normalnosti je seveda strasno relativen...ampak vseeno)???
Posted 18 November 2006 - 06:33 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 18 November 2006 - 07:14 PM
OK...jest sem sele zdele resil test...in (ne boste verjeli) imam ortoreksijo!!!
Na testu sem imel 8 da-jev, tako da bi po neki teoriji moral bit tezko bolan!
Realnost zame je ta, da nisem prav nic anoreksicen (176cm, 74kg, 8% telesne mascobe)!
Jaz samo zelo rad zdravo jem!
Pa ti ločiš med anoreksijo in ortoreksijo?
Sem pa ugotovil, da mi gre na slabše, kljukic je še več kot pred časom
Posted 18 November 2006 - 08:09 PM
Pa ti ločiš med anoreksijo in ortoreksijo?
Sem pa ugotovil, da mi gre na slabše, kljukic je še več kot pred časom
Ja, morda je res tako izpadlo, kot da ne locim...priznam!
Seveda locim zadeve med sabo, hotel sem samo povdarit, da tudi ce "obolehas" z ortoreksijo, se ne pomeni to nekaj grozno tragicnega...in da to vodi v anoreksijo in podobno! Zadeve se za moje pojme precej razlikujeta!
Posted 18 November 2006 - 08:16 PM
Sej v tem času je itak že vsaka malenkost motnja,fora je v tem,da je vsak vsaj malo moten , samo pač vsak ma svoj vzorec,ko jih je pa več in to enakih in pri velikem številu ljudi in ko najdejo vzroke za to,ker pač odstopa od povprečja je pa že motnja. Kak pač gledaš,meni tudi kaže da sem ortoreksična-če bi mi to škodovalo ali pa bi me utapljalo oz bi ne imela dobrega življenja ker bi se večno s tem obremenjevala in bi imela cilj neko nadzorovanje in ne zdravje kot glaven cilj potem bi se vprašala. Sedaj me pa niti najmanj ne moti.Paš tak način življenja si izbereš,zadeve so relativne,sploh pa pri vsakem posamezniku.
WINK (fake one)
Posted 18 November 2006 - 08:16 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users